- 22 Kasım 2022
- 3.486
- 3.815
- 63
ay ne tatlı ya iyi arkadaşlar seçilmiş kardeş gibi sağolsun ne ince düşünmüş
Evet yaaa günüm güzelleşti vallahi bakar bakar dururum tüm günOyy çok tatlııı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay ne tatlı ya iyi arkadaşlar seçilmiş kardeş gibi sağolsun ne ince düşünmüş
Evet yaaa günüm güzelleşti vallahi bakar bakar dururum tüm günOyy çok tatlııı![]()
Ecoşummm rahat bi nefes alıp gebişliğin tadını çıkarma zamanı kuzummm tebrik ederimmAy sen yazdın cevap verdi doktorum bebisimmsonucumuz cok güzel dedi
ay şükürler olsun ağlamaktan şiştim
Aşko benim sadece bir kere oldu sonra bi daha olmadı yaaa keşke hep olsaaaGünaydınlarrrr herkese, kasıklarınızda pıtpıt hisler oluyor mu yoksa ben mi delirdim acaba bi sorayım dedim size![]()
Evet çok şükür bebegiimmEcoşummm rahat bi nefes alıp gebişliğin tadını çıkarma zamanı kuzummm tebrik ederimm![]()
Gozun aydinnn canimmmmEvet çok şükür bebegiimmevet artık rahat bi nefes alabilirimm
![]()
Çok enteresan ben de sağda hissediyorum ama chatgpt ye göre rahim bağlarından geliyormuşKasıklarım da değil de göbek deliğimin baya solunda pıt pıt hissediyorum
Ayy iki gündür oldu umarım bebek hareketidir, olmasa da düşüncesi yeterAşko benim sadece bir kere oldu sonra bi daha olmadı yaaa keşke hep olsaaa![]()
Bu sabah aynısını yazdım inşallah bebeklerimizdirkızlar günaydın .Daha erken mi bilmiyorum ama pıt pıt seğirme var dünden beri. Bebişleri hissediyor olabilir miyim :)
Evet bağırsak hareketi diyen de varÇok enteresan ben de sağda hissediyorum ama chatgpt ye göre rahim bağlarından geliyormuş
Göbek deliğinde batma çekilme kısa süreli sancı hissediyor musun??Çok enteresan ben de sağda hissediyorum ama chatgpt ye göre rahim bağlarından geliyormuş
Benim bazen sanki karnimin icini biri cirrrrt diye acmaya calisiyormus gibi bir gerilme hisim oluyorÇok enteresan ben de sağda hissediyorum ama chatgpt ye göre rahim bağlarından geliyormuş
Teşekkür ederim caniikoomGozun aydinnn canimmmmrahatla artik oh
aglama da bakiyim kucuk kiz uzulcekkk
![]()
Ouy yerimmDur daha bu kadar erken hicbir sey alinmaz diyen annemle babam cocuga MAMA KASİGİ KÜVET almislaroyuncak helikopter de bonus ajdjdjdjdjd
Yani benim bu sabirsizlik cocuga simdiden 24 ay sonrasi icin biseyler alma huyum nereden geliyor anlamis oldukbir de kasikla oyuncagi vermediler, onlarda duracakmis o evin olucakmis. Siz kendinize de alirsiniz nasilsa diyorlar sjjddjdj
Eki Görüntüle 3588087 Eki Görüntüle 3588088
Sata göre 13+4 ama usg ye göre 14+4Bu sabah aynısını yazdım inşallah bebeklerimizdirsizin kaç haftaydı?
yaaa bayılıyorum böyle cicilereeeeeeeee içim açıldı bu sabah vallahiDur daha bu kadar erken hicbir sey alinmaz diyen annemle babam cocuga MAMA KASİGİ KÜVET almislaroyuncak helikopter de bonus ajdjdjdjdjd
Yani benim bu sabirsizlik cocuga simdiden 24 ay sonrasi icin biseyler alma huyum nereden geliyor anlamis oldukbir de kasikla oyuncagi vermediler, onlarda duracakmis o evin olucakmis. Siz kendinize de alirsiniz nasilsa diyorlar sjjddjdj
Eki Görüntüle 3588087 Eki Görüntüle 3588088
Annem istanbuldaki evinde ben evlenince odami misafir ve giyinme odasi yapmisti simdi diyo ki OGLUMUN ODASİ ajjddjdjd whaaaatttt. Efendim oraya park yatak alacakmis geldiginde icinde hem guvenle uyur hem oynarmis ajdjdjfjyaaa bayılıyorum böyle cicilereeeeeeeee içim açıldı bu sabah vallahiSana bişey söyliyimmi seninkiler eve mini bi oda bile yaparlar minik torunları için
![]()
İpek nasılsın iyisin dimi ?ay ne tatlı ya iyi arkadaşlar seçilmiş kardeş gibi sağolsun ne ince düşünmüş
Bide sen tek kız çocukları olduğun için şimdi bide erkek evlat hissini tadacaklar, onlar için de yepyeni duygularAnnem istanbuldaki evinde ben evlenince odami misafir ve giyinme odasi yapmisti simdi diyo ki OGLUMUN ODASİ ajjddjdjd whaaaatttt. Efendim oraya park yatak alacakmis geldiginde icinde hem guvenle uyur hem oynarmis ajdjdjfjbiliyor surekli oraya birakip birakip gezmeye gidicegimi tabi
![]()