- 19 Aralık 2023
- 1.521
- 865
- 43
süper yaaa o gün burası şenlenirAaa benim de 24 mayısta![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
süper yaaa o gün burası şenlenirAaa benim de 24 mayısta![]()
Ay allahtan havalar ısındı da içimiz açıldı beklemesi kolay olur kasvetli havalar da zaman da geçmiyorsüper yaaa o gün burası şenleniro güne kadar zaman hızlı aksın lütfen djdjd
Ahh ponçiğim o kadar güzel bi noktaya değindin ki. öncelikle maşallah diyeyim allah nazardan saklasın hep böyle gitsin şekerinKızlar bu arada ben perinatolog kontrolü sonrasında hem gebeliğimin sağlıklı geçeceğini bir sorun olmadığını öürendiğim hem de sonraısnda cinsiyeti de öğrendiğim için ciddi bir rahatlamaya girdim tabi leke sorunum da kalkmıştı 2 haftadır ortadan hepsi beni çok rahatlatmış olacak ki kaygı seviyem azaldı olsa gerek şekerim sürekli iyi çıkıyor artık sabahları 91-96-94 hep böyle gidiyor 100ün altına düşmezdi normalde o kadar mutluyum ki dün bir dilim ıslak kek ve armut yedim ona rağmen 94 çıktı bu sabah. Bunu şunun için paylaşmak istedim ne yaparsak kendimize STRESLE YAPIYORUZ canlarım ne zamanki kafam rahatladı vücut normale döndü. Aman diyeyim sükunetle geçirelim günlerimizi herşey hepimiz için güzel olsun![]()
Hayır çiçeğimmm sabah saatleri olduğu için şişkinliğin yok şuan. Otur iki litre su iç sonra göreyim seniKızlar ya bi şey sorcam. Ben 12.haftaya girdim karnım çok belli değil ama yine de şişlik var hafif belli oluyor. Böyle top gibi sertti biraz ama 2 gündür sanki biraz söndü gibi hissediyorumOrtası düzleşti kenarlara yayıldı gibi. Hala var biraz göbek eşim de var evham yapıyosun diyo ama ben 2 gündür biraz sönmüş gibi hissediyorum. 2 gün önce gece uyuyamadım çok döndüm sonra biraz göbeğimin üzerine falan yatmışım ondan mı oldu acaba diyorum. Ay kafayı yiycem ben mi evham yapıyorum yanlış mı hissediyorum normal mi bu durum ya
13. Haftada artık rahmin yukarı çıkmaya başlayacak o zaman daha net hissedeceksin aslında canım. Şuan sönen bişey de yok bence çünkü hala rahmin yukarı çıkmadı çıktığını da anlıyosun gerilme ve ağrı yapıyor bugün yarın o ağrıların başlarsa da panik olmaKızlar ya bi şey sorcam. Ben 12.haftaya girdim karnım çok belli değil ama yine de şişlik var hafif belli oluyor. Böyle top gibi sertti biraz ama 2 gündür sanki biraz söndü gibi hissediyorumOrtası düzleşti kenarlara yayıldı gibi. Hala var biraz göbek eşim de var evham yapıyosun diyo ama ben 2 gündür biraz sönmüş gibi hissediyorum. 2 gün önce gece uyuyamadım çok döndüm sonra biraz göbeğimin üzerine falan yatmışım ondan mı oldu acaba diyorum. Ay kafayı yiycem ben mi evham yapıyorum yanlış mı hissediyorum normal mi bu durum ya
Hayır çiçeğimmm sabah saatleri olduğu için şişkinliğin yok şuan. Otur iki litre su iç sonra göreyim seniakşama taş kesiliyor insanın karnı. bu haftalar böyle, sabah sönük akşam şişik göbüş
İki gündür böyle ama değişmiyo13. Haftada artık rahmin yukarı çıkmaya başlayacak o zaman daha net hissedeceksin aslında canım. Şuan sönen bişey de yok bence çünkü hala rahmin yukarı çıkmadı çıktığını da anlıyosun gerilme ve ağrı yapıyor bugün yarın o ağrıların başlarsa da panik olma![]()
annesi gezecek ya önden kendini b hatırlattı doktordan sonra çok yeme bak başına gelecekler bunlar dedi sanaTeyzelerim biz kontrole yola ciktikannemin agzina ettim sabah sabah kahvalti bile ettirmedim bir bulanti sov yapaym dedim doktor gunu ajdjdjdjdjd
ben oglum kocam ve perisanligim doktora gidiyoruz
Eki Görüntüle 3588130
teyzeciiiiim kocaman olmuşsun maşallahTeyzelerim biz kontrole yola ciktikannemin agzina ettim sabah sabah kahvalti bile ettirmedim bir bulanti sov yapaym dedim doktor gunu ajdjdjdjdjd
Eki Görüntüle 3588130
Of sokakta buyuycek bu evde duramiyorum zaten ahdjdj. Doktor cikisi yemek saatime denk gelmiyor bu sefer ya max bir ice latte odulu veririm kendimeannesi gezecek ya önden kendini b hatırlattı doktordan sonra çok yeme bak başına gelecekler bunlar dedi sanagüzel bi oğluş fotisi bekleriz senden haydi bakalım güzel haberlerle gel canım
Esimin gobegime bakip ikiz mi bu sakalari esliginde gidiyoruz doktora bakalim ajdjdjdjteyzeciiiiim kocaman olmuşsun maşallah![]()
hadi bakalım simuşş dönünce detaylı anlat bize usg de neler yaptığınıııı
Aferin teyzecim böyle devam ajsksksTeyzelerim biz kontrole yola ciktikannemin agzina ettim sabah sabah kahvalti bile ettirmedim bir bulanti sov yapaym dedim doktor gunu ajdjdjdjdjd
Eki Görüntüle 3588130
bakk bizim bu heyecanımız doğurana kadar asla bitmicekkk içgüdülerimiz yapıyor ve birbirimiz için bile heyecanlanıyoruzEsimin gobegime bakip ikiz mi bu sakalari esliginde gidiyoruz doktora bakalim ajdjdjdj
Anlaticiimmmher seferinde nasil bu kadar heyecanlanabiliyorum kiz 14 hafta oldu bugun
sanki bayilcam gibi djfjjf hos o aclik ve bulantidan da olabilir sabah sabah allahlik oldum bitti derken
Ahahahaha benim de bagirsak sesleri yukselmeye basladi abi stresten tuvalet gelme isini 11 yasinda filan birakmamiz gerekmez miydibakk bizim bu heyecanımız doğurana kadar asla bitmicekkk içgüdülerimiz yapıyor ve birbirimiz için bile heyecanlanıyoruzben 14 haftalık halini göremeyeceğim için çok merak ediyorumm şuan neler olduğunu. iyice aklına kazı bütün olanı biteni ve hiç detay atlamadan anlattt ahahjhahhahjhah
heyecandan da miden bulanmıştır benim de kontrol günleri ishal ve bulantı oluyor malum aahjhajhhjha
Kiz sus ahshshshsh cocuk simdiden yaramazliga basladi pufffAferin teyzecim böyle devam ajsksks
canım muayene bitince eşin notları açsın hemen tek tek sorun :)bakk bizim bu heyecanımız doğurana kadar asla bitmicekkk içgüdülerimiz yapıyor ve birbirimiz için bile heyecanlanıyoruzben 14 haftalık halini göremeyeceğim için çok merak ediyorumm şuan neler olduğunu. iyice aklına kazı bütün olanı biteni ve hiç detay atlamadan anlattt ahahjhahhahjhah
heyecandan da miden bulanmıştır benim de kontrol günleri ishal ve bulantı oluyor malum aahjhajhhjha
unutmaktan ziyade oraya gidince bi önemi kalmıyormuş gibi oluyor o notların ahjhajhahhahah daktırımın gül yüzü bile yetiyor banaAhahahaha benim de bagirsak sesleri yukselmeye basladi abi stresten tuvalet gelme isini 11 yasinda filan birakmamiz gerekmez miyditamam senin icin beynime mih gibi kaziycam her seyi cilekim
bakin yine notlara not aldik kari koca soracaklarimizi, hangisini unutup gelcem acaba bugun
hic sekmiyor muhakkak unutuyorum bir seyleri
Ayyy evet adamin cocuk gibi boynuna zipliyorum sgagsgag. Ve mesela soracaklarimi unutup sey filan konusuyorum ERKEK COCUK NASİL Bİ HİS HOJAAMunutmaktan ziyade oraya gidince bi önemi kalmıyormuş gibi oluyor o notların ahjhajhahhahah daktırımın gül yüzü bile yetiyor bana![]()
Aminnncanım muayene bitince eşin notları açsın hemen tek tek sorun :)