Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Ayyy evet adamin cocuk gibi boynuna zipliyorum sgagsgag. Ve mesela soracaklarimi unutup sey filan konusuyorum ERKEK COCUK NASİL Bİ HİS HOJAAM🤣🤣🤣
kızım özgüven patlaması geliyo bize orda ahahahhahahahahhah
oğlun bi doğsun bak aşık olacaksın ona resmen
bu arada ne dicem. burç meselesini nasıl unuttuk hepimiz aynı anda :D (bi ara tek derdimiz oydu oysa ki) :D insan yavrusunu hareket ederken falan görünce fasa fiso işlere çok takılmıyor galiba :D

Kızlar size birşey söyleyeceğim. Eğer aranızda anı defteri alacak ve henüz almamış olan varsa bende bir tane var ben ilk hamileliğimi öğrendiğimde almıştım ama şuan onu kullanmadım anısı olduğu için bende, linkini bırakacağım isteyen olursa hediye edebilirim. bana özelden mesaj atarsa sevinirim.

Teyzelerim biz kontrole yola ciktik 👻 annemin agzina ettim sabah sabah kahvalti bile ettirmedim bir bulanti sov yapaym dedim doktor gunu ajdjdjdjdjd🤣 ben oglum kocam ve perisanligim doktora gidiyoruz 🤣🧿🩵💙
Eki Görüntüle 3588130
Maşallah küçük şehzadeye🥰güzel haberlerle dönersin in şe Allah🌸canım sen kaç kilo ile hamile kaldın yani şu ana kadar kaç kilo aldın?

Eklentiler

• 1000068983.webp
    1000068983.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 44
Aynenn 🥹 uyumlu isim olsun keremle dedi annemler ama beni bilrisiniz kimseleri dinlemem shdkdmflf
Sana özenip saçlarımı bugün kestiriyorum ahahsj bende kimseyi dinlemiyorum dün bi arkadaşımla buluştum 1 yaşında bebeği var saçlarını kestirdin mi dedim ohoo hemde 3 kez dedi 🤣

Ay evet hatırladm smdii🥹♥️ cpl güzelmişş süs 🥲💘💘
Benimde belli gibim bebisim İlkin istiyorum, sen ponçikk🥹
İlkin güzelmiş valla biz ilk hamile kaldığımda kız olursa Ada koyalım demiştik şuanda da ona biraz sıcak bakıyoruz ama Defne de olabilir diyorum ben çok aradayım aklımda birkaç isim daha var, ama bakalım

yaa hakreket hissettiğini düşünenler şu pıt pıt nasıl bir his bi detaylı anlatıverin, tecrübeli anneler siz de tecrübelerinize göre bir deyiverin bakalım nasıl anlayacağız bu hareketleri neye benzer bu his aydınlatın biziiiii
genelde uzanırken oluyor seyirme hissi . Hani gözün seyirir yapıt pıt aynı öyle .İleriki haftalarda öyle tekmeler gelecek ki :) hatta bir fotografım var kızımın ayağı bile belli olmuş fotoğrafta

İn şe Allah bende yarın doktora gidecem, bakalım cinsiyyetini öğrene bilecek miyim, çok heyecanlıyım🥰in şe Allah bebişim iyidir, özlemişim ne zamandır görmeyeli🫠🌸

İlkin güzelmiş valla biz ilk hamile kaldığımda kız olursa Ada koyalım demiştik şuanda da ona biraz sıcak bakıyoruz ama Defne de olabilir diyorum ben çok aradayım aklımda birkaç isim daha var, ama bakalım
Yaa çok güzel

Back
X