- 27 Şubat 2012
- 17.141
- 29.095
- 798
Yooo dersin oğlum hariç erkolar kapatılsın dersinKiz sus ahshshshsh cocuk simdiden yaramazliga basladi pufff
O degil de brn artik ERKOLAR KAPATİLSİN diyemeyecek miyim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yooo dersin oğlum hariç erkolar kapatılsın dersinKiz sus ahshshshsh cocuk simdiden yaramazliga basladi pufff
O degil de brn artik ERKOLAR KAPATİLSİN diyemeyecek miyim![]()
kızım özgüven patlaması geliyo bize orda ahahahhahahahahhahAyyy evet adamin cocuk gibi boynuna zipliyorum sgagsgag. Ve mesela soracaklarimi unutup sey filan konusuyorum ERKEK COCUK NASİL Bİ HİS HOJAAM![]()
Annesine öpücük göndermiş herhalde, yerim ben onu minnak yaDün benim kızçem ultrasonda dudaklarını uzatttııı![]()
Ahahahahahha sagiye sultan koyman yokmuBenim gebelik takvimi altındaki isim önerilerine bakar mısınız ya ajajajajaj
Ahajaj rezaletAhahahahahha sagiye sultan koyman yokmu
Hahsshjd şaka maka isim düşündünüzmü yaAhajaj rezalet![]()
Maşallah küçük şehzadeyeTeyzelerim biz kontrole yola ciktikannemin agzina ettim sabah sabah kahvalti bile ettirmedim bir bulanti sov yapaym dedim doktor gunu ajdjdjdjdjd
ben oglum kocam ve perisanligim doktora gidiyoruz
Eki Görüntüle 3588130
Bizim belli hayatımmm AybükeHahsshjd şaka maka isim düşündünüzmü yaherkes ne koycak cinsiyetlerde cogu belli olduuu
Hahsshjd şaka maka isim düşündünüzmü yaherkes ne koycak cinsiyetlerde cogu belli olduuu
Bak teyze gibi teyzePuxhu nun belli ya kız Aybüke olacak en başından belli onun ismi :) sen düşündün mü
Bizim belli hayatımmm Aybüke
Kapı süsü bile seçtim
Ay evet hatırladm smdiiPuxhu nun belli ya kız Aybüke olacak en başından belli onun ismi :) sen düşündün mü
İlkin de çok güzel oğluşun Kerem dimiAy evet hatırladm smdiicpl güzelmişş süs
Benimde belli gibim bebisim İlkin istiyorum, sen ponçikk![]()
Aynennİlkin de çok güzel oğluşun Kerem dimi
Sana özenip saçlarımı bugün kestiriyorum ahahsj bende kimseyi dinlemiyorum dün bi arkadaşımla buluştum 1 yaşında bebeği var saçlarını kestirdin mi dedim ohoo hemde 3 kez dediAynennuyumlu isim olsun keremle dedi annemler ama beni bilrisiniz kimseleri dinlemem shdkdmflf
İlkin güzelmiş valla biz ilk hamile kaldığımda kız olursa Ada koyalım demiştik şuanda da ona biraz sıcak bakıyoruz ama Defne de olabilir diyorum ben çok aradayım aklımda birkaç isim daha var, ama bakalımAy evet hatırladm smdiicpl güzelmişş süs
Benimde belli gibim bebisim İlkin istiyorum, sen ponçikk![]()
genelde uzanırken oluyor seyirme hissi . Hani gözün seyirir yapıt pıt aynı öyle .İleriki haftalarda öyle tekmeler gelecek ki :) hatta bir fotografım var kızımın ayağı bile belli olmuş fotoğraftayaa hakreket hissettiğini düşünenler şu pıt pıt nasıl bir his bi detaylı anlatıverin, tecrübeli anneler siz de tecrübelerinize göre bir deyiverin bakalım nasıl anlayacağız bu hareketleri neye benzer bu his aydınlatın biziiiii
Yaa çok güzelİlkin güzelmiş valla biz ilk hamile kaldığımda kız olursa Ada koyalım demiştik şuanda da ona biraz sıcak bakıyoruz ama Defne de olabilir diyorum ben çok aradayım aklımda birkaç isim daha var, ama bakalım