Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Maşallah güzel artmışsın, ben 54kg ile hamile kaldım bu gün 11+2 hafta 60kg oldum acaba ben mi kilo aldım😁🤭hiç bulantım olmadı, hep yedim ondan mıki?🙈
Maşallah canım ekmek tatlı falan da yiyor musun? Gerçi benim bi arkadaşım karbonhidratı falan kestim dedi ama 30 kilo almıştı😃

kusmaları hala geçmeyen var dimi yalnız değilim yani😁😁
Ben 12’ye kadar sıfır kusma sıfır mide bulantısı. Ama 11’den sonra biraz öğürmeler başladı ya.
Tetonoz ve boğmaca aşısı da eklenmiş biri 20 biri 24. Haftada
Ay ben 21-25 arası bi ay yurtdışına çıkmayı planlıyorum bu 24 olan ertelenir mi acaba? eski doktoruma da sordum çıkabilirsin demişti bunları düşünmedi mi acaba

Bugün fetal dna sonucum geldi. Şükür her şey normal çıktı. Belki ilgilenen olursa diye süreci yazayım. 24 nisanda kanı verdim, 28 nisanda amerikaya ulaştı. Panoramadan yaptırdık testi. Bu sabah doktoruma geldi sonuçlar. Fetal fraction 11.6 çıktı. Daha önceden sma taraması yaptırmadığımız için sma ve kistik fibroz için de test yaptırdık. Sma sıkıntısız geldi kistik fibroz daha belli olmadı. Yarın doktorumuzdan cinsiyeti de öğrenicez.
Tebrikler canım☺️ kaçıncı haftada vermiştin? Fetal fraction sende benden de yüksekmiş

Maşallah güzel artmışsın, ben 54kg ile hamile kaldım bu gün 11+2 hafta 60kg oldum acaba ben mi kilo aldım😁🤭hiç bulantım olmadı, hep yedim ondan mıki?🙈
Sende iyi artmissin 🤣 bulantinin olmamasinin etkisi olabilir. 10.haftamdayim ayniyim. Ilk gebeligimde 8 kilo almistim insallah bu seferde oyle olur cunku 60 kilo ile hamile kaldim

Sende iyi artmissin 🤣 bulantinin olmamasinin etkisi olabilir. 10.haftamdayim ayniyim. Ilk gebeligimde 8 kilo almistim insallah bu seferde oyle olur cunku 60 kilo ile hamile kaldim

Kizlar ben ciktim anca yazabiliyorum☺️🩵 cok sukur her sey yolunda bin sukur oglusum pasa gibi eller kollar oynata oynata sovunu yapti🤣🧿 agzini acip kapamak en sevdigi ajdjdjdjjd yasli dedeler gibi 😀

Perinatolog icin recep has ve riza madazli yi onerdi ben ikisiyle calisiyorum dedi, yarin arayip randevu sorucam 20.haftam icin 🙏🏼 @poncikobella senin dediklerin sanki bunlar miydi ya ismen oyle kalmis aklimda kusum

magnezyum sase yazdirdim bas agrilarima vucut agrilarima iyi gelecegini soyledi, gunluk bir sase uyumadan once baslayalim yetmezse gunde uce kadar cikariz dedi.

Keyfin icin ne zaman istiyosan gel ama diyorum her sey cok yolunda bir ayda gormem yeterli yaz geliyor son basbasa yaziniz tadini cikarin diyor 🤣
Dogum seklini konusmak icin erken, normal doguramazsin demiyorum fakat septum rezeksiyonu gecirdigin icin riskin fazla sezaryen daha olasi dedi. Yine de asla israr etmem gidisatta baska bir faktor cikana dek ikisini de dusunebiliriz gibi su an icin dedi. Ama belli yani ben normal doguramam gibi sjdjfjfj. En guzelini dogurturuz sorun yok diyor harika rahat biri🤣🩵
İkinci trimestera giriyosun prensesliginin tadina var diyor bir de dedim bulantilar bitecek mi hoca hoca!!! Ajdjdjdj insallah bakalim zamanla diyor😂
Ve size bu özel totoyu cevirme pozuyla selam veriyorum teyzelerim👻👻😝😝 Eki Görüntüle 3588212
Ayyy Allahımmm bayıldım ben bu poza ya 😍😍
tam 18 gün beklemiş olucam fetal sonucu için sinirimden ağlıyorum ya
sakin kalmaya çalış canım sonucun temiz olacak tüm bunları unutacaksın. Hemen Google yorumlarına yaz bence bu durumu.

Bizde de bi umut amcalardan biri kumral kuzenler sari filan du bakalim🤣 babamla kaynanam mavi yesil ajsjsj bari diyorum gozu renkli olsun 🤣🤣. Boyle dedigimde hemen biri ONCE SAGLİKLİ diye ekliyor ajjddjdj
Ben benim kocaya şurası sana benzesin şunu bana falan derken yaşlı amca moduna girip sağlıklı olsun da deyip bozdu beni🤣 goy goy da yapılmıyor

Ay ben de 3 kiloya yakın verdim. Acaba mümkün mü ya 8-9 kilolar almak. Ne yapmıştın dikkat ettin mi yoksa doğal seyri mi

Back
X