- 5 Kasım 2021
- 1.312
- 1.328
- 83
Bende kizima aldigim Hipp'in gunes kremini kullaniyorumBen la roche çocuklar için olanı aldım çocuk ve çok hassas ciltler kullanıyosa hamileler de kullanır dedim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende kizima aldigim Hipp'in gunes kremini kullaniyorumBen la roche çocuklar için olanı aldım çocuk ve çok hassas ciltler kullanıyosa hamileler de kullanır dedim![]()
Oooo en sevdiğim gsstore alısverişleri shdjdjdjr bende keremden kalma cok var ama kızçemede kız şeylerini tabiki alicim sbdndnd
Offf süper işte bak nerden ne çıkıyorKanki arkadasimin abisi plastik cerrah o is bende![]()
Daha da arttı sayı ya veli toplantısı koyuyorum o günün adını dkdjdkdNoliii len o gün bedava mı ahahaja
Eee basi kim çekiyor o gün en erken ben mi gidiyorumyok artık yaaaaaiyi bari hep birlikte heyecanlancaz hahahhahahhah
Dr clinic ürünleri kullanıyorum kızlar duymuşsunuzdur müdürüm firmada doğal bitkisel her ürünü eczane ürünleri tavsiye ederimBende kizima aldigim Hipp'in gunes kremini kullaniyorumbi anasi bi danasi
![]()
Maşallah canım ekmek tatlı falan da yiyor musun? Gerçi benim bi arkadaşım karbonhidratı falan kestim dedi ama 30 kilo almıştıMaşallah güzel artmışsın, ben 54kg ile hamile kaldım bu gün 11+2 hafta 60kg oldum acaba ben mi kilo aldımhiç bulantım olmadı, hep yedim ondan mıki?
![]()
Benim 11Eee basi kim çekiyor o gün en erken ben mi gidiyorum![]()
Ben 9:15Eee basi kim çekiyor o gün en erken ben mi gidiyorum![]()
Kanki sen hastaneyi mi acican hayirdir ajsjdjdjdjdBen 9:15senin kaçta
Ben 12’ye kadar sıfır kusma sıfır mide bulantısı. Ama 11’den sonra biraz öğürmeler başladı ya.kusmaları hala geçmeyen var dimi yalnız değilim yani![]()
Ay ben 21-25 arası bi ay yurtdışına çıkmayı planlıyorum bu 24 olan ertelenir mi acaba? eski doktoruma da sordum çıkabilirsin demişti bunları düşünmedi mi acabaTetonoz ve boğmaca aşısı da eklenmiş biri 20 biri 24. Haftada
Tebrikler canımBugün fetal dna sonucum geldi. Şükür her şey normal çıktı. Belki ilgilenen olursa diye süreci yazayım. 24 nisanda kanı verdim, 28 nisanda amerikaya ulaştı. Panoramadan yaptırdık testi. Bu sabah doktoruma geldi sonuçlar. Fetal fraction 11.6 çıktı. Daha önceden sma taraması yaptırmadığımız için sma ve kistik fibroz için de test yaptırdık. Sma sıkıntısız geldi kistik fibroz daha belli olmadı. Yarın doktorumuzdan cinsiyeti de öğrenicez.
Sende iyi artmissinMaşallah güzel artmışsın, ben 54kg ile hamile kaldım bu gün 11+2 hafta 60kg oldum acaba ben mi kilo aldımhiç bulantım olmadı, hep yedim ondan mıki?
![]()
Sende iyi artmissinMaşallah güzel artmışsın, ben 54kg ile hamile kaldım bu gün 11+2 hafta 60kg oldum acaba ben mi kilo aldımhiç bulantım olmadı, hep yedim ondan mıki?
![]()
Ayyy Allahımmm bayıldım ben bu poza yaKizlar ben ciktim anca yazabiliyorumcok sukur her sey yolunda bin sukur oglusum pasa gibi eller kollar oynata oynata sovunu yapti
agzini acip kapamak en sevdigi ajdjdjdjjd yasli dedeler gibi
Perinatolog icin recep has ve riza madazli yi onerdi ben ikisiyle calisiyorum dedi, yarin arayip randevu sorucam 20.haftam icin@poncikobella senin dediklerin sanki bunlar miydi ya ismen oyle kalmis aklimda kusum
magnezyum sase yazdirdim bas agrilarima vucut agrilarima iyi gelecegini soyledi, gunluk bir sase uyumadan once baslayalim yetmezse gunde uce kadar cikariz dedi.
Keyfin icin ne zaman istiyosan gel ama diyorum her sey cok yolunda bir ayda gormem yeterli yaz geliyor son basbasa yaziniz tadini cikarin diyor
Dogum seklini konusmak icin erken, normal doguramazsin demiyorum fakat septum rezeksiyonu gecirdigin icin riskin fazla sezaryen daha olasi dedi. Yine de asla israr etmem gidisatta baska bir faktor cikana dek ikisini de dusunebiliriz gibi su an icin dedi. Ama belli yani ben normal doguramam gibi sjdjfjfj. En guzelini dogurturuz sorun yok diyor harika rahat biri
İkinci trimestera giriyosun prensesliginin tadina var diyor bir de dedim bulantilar bitecek mi hoca hoca!!! Ajdjdjdj insallah bakalim zamanla diyor
Ve size bu özel totoyu cevirme pozuyla selam veriyorum teyzelerimEki Görüntüle 3588212
sakin kalmaya çalış canım sonucun temiz olacak tüm bunları unutacaksın. Hemen Google yorumlarına yaz bence bu durumu.tam 18 gün beklemiş olucam fetal sonucu için sinirimden ağlıyorum ya
Ben benim kocaya şurası sana benzesin şunu bana falan derken yaşlı amca moduna girip sağlıklı olsun da deyip bozdu beniBizde de bi umut amcalardan biri kumral kuzenler sari filan du bakalimbabamla kaynanam mavi yesil ajsjsj bari diyorum gozu renkli olsun
. Boyle dedigimde hemen biri ONCE SAGLİKLİ diye ekliyor ajjddjdj
ahahaha cok seker bi an yakalamis olduk hamçökelek gibi cömmüs bebemAyyy Allahımmm bayıldım ben bu poza ya![]()
Ay ben de 3 kiloya yakın verdim. Acaba mümkün mü ya 8-9 kilolar almak. Ne yapmıştın dikkat ettin mi yoksa doğal seyri miSende iyi artmissinbulantinin olmamasinin etkisi olabilir. 10.haftamdayim ayniyim. Ilk gebeligimde 8 kilo almistim insallah bu seferde oyle olur cunku 60 kilo ile hamile kaldim
Cidden ya djdjdj yalnız senin doktorun teknoloji gelişmiş hayatım bana bi premium geldi görüntü djjdjdahahaha cok seker bi an yakalamis olduk hamçökelek gibi cömmüs bebem![]()