- 10 Ocak 2024
- 625
- 576
- 23
- 33
SUSUN BE YETERyarin itibariyle diyete giriyorum( iskender yedi) ajsjdjdjdjd
Kız sen ilk günden beri sürekli yemeye teşvik ediyorsun beni.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SUSUN BE YETERyarin itibariyle diyete giriyorum( iskender yedi) ajsjdjdjdjd
Ben toplamda 5 kilo vermiş oldum ya sabah tartılınca 50 çıkıyor, şuan tokken böyle. Asla kilo kaybını durduramıyorum dkdjdSen de üç civarı vermişsin ama sen zaten zayıfsın kuzu doktor verme mi demişti sana öyle hatırlıyorum
Kız bu neKız şuan 51, sabah açken 50. Bu da normal mi? Devamlı eksiliyor artık ilk üç ay bitti sonucta biraz almam gerekmez mi
Bencede hakkini burda kullanmaOğlumun (oha anne oluyorum oğlum var aydınlanması) bazı eşyalarını da ordan almayı planlıyorum o yüzden bir şey alasım kaçıyor![]()
Hepte karbonhidrat yiyorım bacım ben anlamadımKız bu ne
20’ye kadar korudum diyen var ama verme daha napsak sana gözleme falan açsak
Hemen çeşit çeşit makarna yapıp yiyorsun (çok severimBen toplamda 5 kilo vermiş oldum ya sabah tartılınca 50 çıkıyor, şuan tokken böyle. Asla kilo kaybını durduramıyorum dkdjd
AhahahahahaKız sen ilk günden beri sürekli yemeye teşvik ediyorsun beni.Bak ilk limonlu meybuz la başlamıştık. Şimdi İskender düştü aklıma
Ay süper pilot arki keşke benim de olsaBencede hakkini burda kullanmabenim yakin kiz arkadaslarimdan biri pilot, bir sey lazimsa ne istersen getiririm hangi ulkeden bulursam diyor ona guveniyorum ben de
![]()
Çorabın beyazı da vaaar tulumla aynıHemen çeşit çeşit makarna yapıp yiyorsun (çok severim)
Bu arada kızına da çorabınla uyumlu tulum alman![]()
Ben toplamda 5 kilo vermiş oldum ya sabah tartılınca 50 çıkıyor, şuan tokken böyle. Asla kilo kaybını durduramıyorum dkdjd
Buraya atinca cozunurluk hepimizde dusuyor ya gicik oldum ajdjdjdjdbenim sisko gobuslu yanakli evladim biraz iri kiyim o yaniltmis olabilir
![]()
Anaaaaa kız aynı pijamamızAhah o sırada aynı pijamam ve holterimle selam gönderiyorum sanatartı gönderemiyorum biraz fazla
![]()
Bende her sektorden varAy süper pilot arki keşke benim de olsa
Bak makarnaya hicbirini degismem aslaaaaa
Ya ben bununla ilgili aksiyon alicaktim bi yazi okuduk canim sıkıldi almadimBen de tombiklesen göbeğim için emniyet kemeri aparatı aldım ama 2 tane almam gerekiyormuş sürücü koltuğu için debakalım fark edecek mi rahatlık olarak
Ben de tombiklesen göbeğim için emniyet kemeri aparatı aldım ama 2 tane almam gerekiyormuş sürücü koltuğu için debakalım fark edecek mi rahatlık olarak
Ay bayılırım yaaaaaaaaaBak makarnaya hicbirini degismem aslaaaaahep derim dogamamasiz italyan sjdjdjdj
Yarin kalkip bi lazanya patlatalim kizlar ne dersiniz topluca yeriz![]()
Tatlılarla aram yok ama sen yemelisin sonuna kadar destekliyorumOhh bende şimdi bunu yiyip yayılıp yatıcam asla kalkmıcam koltuktanüstüne bide dondurma patlatalım mı dkdjdjdj