Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Sen de üç civarı vermişsin ama sen zaten zayıfsın kuzu doktor verme mi demişti sana öyle hatırlıyorum
Ben toplamda 5 kilo vermiş oldum ya sabah tartılınca 50 çıkıyor, şuan tokken böyle. Asla kilo kaybını durduramıyorum dkdjd

Eklentiler

• IMG_6975.webp
    IMG_6975.webp
    39 KB · Görüntüleme: 54
Oğlumun (oha anne oluyorum oğlum var aydınlanması) bazı eşyalarını da ordan almayı planlıyorum o yüzden bir şey alasım kaçıyor😂
Bencede hakkini burda kullanma🤣🩵 benim yakin kiz arkadaslarimdan biri pilot, bir sey lazimsa ne istersen getiririm hangi ulkeden bulursam diyor ona guveniyorum ben de😬😬

Kız sen ilk günden beri sürekli yemeye teşvik ediyorsun beni. 😂😂Bak ilk limonlu meybuz la başlamıştık. Şimdi İskender düştü aklıma
Ahahahahaha 🤣🤣 siz beni bi de yemegi kasiklarken gorceksiniz ajdjdjdj 🥰🥰
Soylemesi ayip gelince tavuklu pilav ve cacik yaptim nasil canim cekti var ya allahhhhhh 🥹 cok da severim boyle sokakta yiyim ama gebelikte cesaret edemedim tabiki tavuk olunca isin icinde, is basa dustu o yuzden🤣

Şimdi baktım benim kızçemin bacakları çıkmamış ultrasonda daha yakın çekim djdjdj kurban olsunlar o tontike annesi💙🧿
Buraya atinca cozunurluk hepimizde dusuyor ya gicik oldum ajdjdjdjd🤣 benim sisko gobuslu yanakli evladim biraz iri kiyim o yaniltmis olabilir 😃

Ben de açım ama bugün normal insan günü beni çok yordu yatıyorum. Sen makarna dedin S simlumina tavuklu pilav dedi ben şimdi eve ikisini de söyleyip ikisini de yarım yeyip bırakma keyfi🤣
Bak makarnaya hicbirini degismem aslaaaaa 🤣 hep derim dogamamasiz italyan sjdjdjdj
Yarin kalkip bi lazanya patlatalim kizlar ne dersiniz topluca yeriz 🥹🥹

Ben de açım ama bugün normal insan günü beni çok yordu yatıyorum. Sen makarna dedin S simlumina tavuklu pilav dedi ben şimdi eve ikisini de söyleyip ikisini de yarım yeyip bırakma keyfi🤣
Ohh bende şimdi bunu yiyip yayılıp yatıcam asla kalkmıcam koltuktan 😂 üstüne bide dondurma patlatalım mı dkdjdjdj

Ben de tombiklesen göbeğim için emniyet kemeri aparatı aldım ama 2 tane almam gerekiyormuş sürücü koltuğu için de 😂😂 bakalım fark edecek mi rahatlık olarak

Eklentiler

• IMG_4430.webp
    IMG_4430.webp
    51 KB · Görüntüleme: 47
Ben de tombiklesen göbeğim için emniyet kemeri aparatı aldım ama 2 tane almam gerekiyormuş sürücü koltuğu için de 😂😂 bakalım fark edecek mi rahatlık olarak
Ya ben bununla ilgili aksiyon alicaktim bi yazi okuduk canim sıkıldi almadim🥹 hoksa artik dedigin gibi hic rahat edemiyorum kemerle ya 😝

Bak makarnaya hicbirini degismem aslaaaaa 🤣 hep derim dogamamasiz italyan sjdjdjdj
Yarin kalkip bi lazanya patlatalim kizlar ne dersiniz topluca yeriz 🥹🥹
Ay bayılırım yaaaaaaaaa
Ohh bende şimdi bunu yiyip yayılıp yatıcam asla kalkmıcam koltuktan 😂 üstüne bide dondurma patlatalım mı dkdjdjdj
Tatlılarla aram yok ama sen yemelisin sonuna kadar destekliyorum

Back
X