• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
Kızlar bende kontrolden geldim şimdi bebişim 3200 olmuş başı aşağıya inmeye başlamış. Zaten bende arada aşağıya baskı yaptığını hissettim bu hafta. Artık progestan almayı bırak sancın gelirse doğurturuz dedi. Haftalık takiple ilerliyoruz bakalım 37 yi görsek yeter dedi inşallah görürüz ☺️
maşallah canım kaçıncı haftadasın şuan :KK200:

Merhaba herkese sağlıklı iyi günler gebelikler arkadaşlar ben aralık Ocak annelerinde gidip geliyorum ama sizin süreçleriniz daha yakın diye sormak istedim nolur bilgisi olan yazabilir mi çok stres yaptım doktor beni 26. Haftamda alttan muayene etti zararı olsa bakmayız dedi bu başına gelen var mı ben olduktan sonra korktum biraz sakıncası olur mu riski gebelik değil ama enfeksiyon açısından baktı bilginiz var mı lütfen yazar mısınız

Bana hamurişi ve tatlıyı kıs demişti canım ben biraz dikkat ettim ona bağlıyorum. Doktorda zaten çok olumlu konuştu bu hafta aynı devam edicem beslenmeme. Bence makinada yanlış ölçebiliyor belki de geçen kontrolünde fazla ölçmüştü şimdi doğru ölçtü. Doktorun yorumu önemli eğer kötü birşey söyleseydi unutmazdın ☺️
Doğru söylüyosun canım bi sıkıntı yoktur heralde, bak işe yaramış senin de çok sevindim istediğin gibi sağlıkla doğumun olsun inşallah🙏🏻🌸

Merhaba herkese sağlıklı iyi günler gebelikler arkadaşlar ben aralık Ocak annelerinde gidip geliyorum ama sizin süreçleriniz daha yakın diye sormak istedim nolur bilgisi olan yazabilir mi çok stres yaptım doktor beni 26. Haftamda alttan muayene etti zararı olsa bakmayız dedi bu başına gelen var mı ben olduktan sonra korktum biraz sakıncası olur mu riski gebelik değil ama enfeksiyon açısından baktı bilginiz var mı lütfen yazar mısınız
Ben hamileliğim boyunca 4 kez spekulum muayenesi oldum. Doktorun da dediği gibi zararlı bir şey olsa asla yapmazlar aksine gerekli gördükleri için yapıyorlar. İçiniz rahat olsun🙏🏻

Teşekkür ederim canım 35+2 yim.
benimde kontrol yarın canım.34+0 oluyoruz. en son bende 31+0 da gitmiştim iki hafta öndeydi 2108 gramdı acaba kaç kg olmuştur bebeğim :anneadayı: ağrım yok çok şükür ama karnım bayağı inmiş umarım aceleci davranmaz miniğim

Ben hamileliğim boyunca 4 kez spekulum muayenesi oldum. Doktorun da dediği gibi zararlı bir şey olsa asla yapmazlar aksine gerekli gördükleri için yapıyorlar. İçiniz rahat olsun🙏🏻
Çok teşekkkür ederim bunu duymak biraz rahatlattı kaçıncı haftalarda olmuştu bana da spekuljmla baktı

Merhaba. Tam sizin haftalarınızdayken bana da vajinal muayene yapıldı rahim ağzı uzunluğunu ölçmek için. Hatta 31. haftamda tekrar yapıldı. Bizler anneliğin doğası gereği endişe ediyoruz ama bebeğe zarar verecek bir şey olsa doktorlar yapmazlar zaten. İçiniz rahat olsun ☺️

memurhanim memurhanim canim çok sevindim ikisine de hatta ucune birden kavuşmana nasıl geçiyor günleriniz ablayla uyum nasıl arada bize el ayak fotosu at şenlensin buralar 😍😍
Kızım ilk etapta çok kıskandı .aile büyükleri takı taktı ikizlere bana niye takılmadı diye saatlerce ağladı .beni emmek istedi sagdigim sütü içmek istedi .sen büyüksün olmaz demedim .zamanla alışacak herhalde.

Eklentiler

• IMG_20251008_142945.webp
    IMG_20251008_142945.webp
    33 KB · Görüntüleme: 101
benimde kontrol yarın canım.34+0 oluyoruz. en son bende 31+0 da gitmiştim iki hafta öndeydi 2108 gramdı acaba kaç kg olmuştur bebeğim :anneadayı: ağrım yok çok şükür ama karnım bayağı inmiş umarım aceleci davranmaz miniğim
Benim 31+0 da 1900 dü ordan hesap et canım şuan 3000 e yakınsınızdır 😍

Kızım ilk etapta çok kıskandı .aile büyükleri takı taktı ikizlere bana niye takılmadı diye saatlerce ağladı .beni emmek istedi sagdigim sütü içmek istedi .sen büyüksün olmaz demedim .zamanla alışacak herhalde.
Ya miniğim benimm 😍 zamanla alışır annesi bir de bir değil 2 kardeş aynı anda geldi tabi prensesin garipsemesi çok normal 🥰 sağlıkla kavuştunuz ya çok şükür herşey düzene girer artık. İyi olmanıza çok sevindim 💕

Benim 31+0 da 1900 dü ordan hesap et canım şuan 3000 e yakınsınızdır 😍
ay inşallah banada iri gidiyor demişti bir çok tahlil yaptı takip etti sonunda şükür genetik iri olduğunu kabul etti doktorum. kız bebekler biraz daha aceleci davranıp erken gelior sanki o üzden küçük doğmasını hiç istemiorum önce sağlıklı olsun haftasında gelsin inşallah bebişlerimiz

Ben gebeliğim boyunca zaman zaman alttan muayene oldum hiçbir zararı olmadı. Vajinal örnek de verdim, rahim ağzına da bakıldı. Kafanızda büyütmeyin böyle şeyleri.

Yarın kontrolüm var öğleden sonra çilekcanavarıyla aynı dr a keşke bugün olsaydı dedim, hemşiresine falan sorardım en azından😃 aklım orda kaldı🥰

ay inşallah banada iri gidiyor demişti bir çok tahlil yaptı takip etti sonunda şükür genetik iri olduğunu kabul etti doktorum. kız bebekler biraz daha aceleci davranıp erken gelior sanki o üzden küçük doğmasını hiç istemiorum önce sağlıklı olsun haftasında gelsin inşallah bebişlerimiz
Banada şeker yüklemem normal olmasına rağmen yine de açlık tokluk baktır sağlık ocağında demişti. Onlar da normal çıktı şekerden değilmiş yani.
Annemde hep öyle diyor biliyormusun kız bebekler 10 gün falan erken doğar sen hazırlıklı ol diyor 😂

Banada şeker yüklemem normal olmasına rağmen yine de açlık tokluk baktır sağlık ocağında demişti. Onlar da normal çıktı şekerden değilmiş yani.
Annemde hep öyle diyor biliyormusun kız bebekler 10 gün falan erken doğar sen hazırlıklı ol diyor 😂
ayyyyyy heyecan yapınca karnıma ağrı giriyor:110:

Back
X