• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    215
Son 1 saattir yoğun bir şekilde geliyor iradem dışında 😮‍💨 çiş yapıyor gibi oluyor ama gelen sıvı berrak ve kokusuz
Hayırlısı olsun canım. Korkma sakın. Çok şükür öyle böyle hepimiz kritik haftaları geride bıraktık. Çok dua edeceğim sana 🤲 Tam kaç haftalıksın şuan?

kızlar puset örtüsü yerine kalın müslin nasıl olur sizce daha kullanışlı olur gibime geldi
Ben de bunu aldım. Normal müslin. Ama doğum yapacağım yer sıcak . Eğer istanbulda falan doğum yapsaydım bunun kalınını seçerdim

Eklentiler

• IMG_2718.webp
    IMG_2718.webp
    15 KB · Görüntüleme: 40
Valla çoktan özendik 🥰 Bende istiyorum 😅 Sıkıldım artık beklemekten. Erken doğumdan korka korka bugünlere geldim. Artık 12 gün daha dursa bence tamamdır yani.
O minik prensesi de miss gibi boynunun altından kokla benim için 🌸
Ben çok heyecanlı olmama rağmen bi yanım buruktu ya küvöze girerse diye. Doktorum dedi ki bazen 40 haftalık bebek girer de 34 haftalık annesine teslim edilir tamamen yazgı bu mesele… sonra akışına bıraktım ne gelirse allahtan diye. Vee bi cıktım ki vahşi kelebeğim odada 😍
Zaten küvöze girer mi diye o kadar stres yaptım ki bebeği cıkardıktan sonrasını hatırlamıyorum bayıltmıslar 😁😁

Pembe oluyor diye biliyorum. Bir de o gelse bile sancı ve suyu beklemek gerekiyor demişlerdi. 1-2 gün içinde doğum gerçekleşiyormuş ondan sonra ama tıkaç gelince gidilmiyor dediler hastaneye
Evet. Ben de rengi pembe oluyor diye duydum. Bir arkadaşım da kendisinde nasıl olduğunu anlatmıştı ama ChatGPT öyle yazınca tedirgin oldum.

Yatisim yapıldı gelen su bebeğin suyuymus nstde sancı da cikti
Canım hiç endişe etme. Forumlarda su sızıntısı olsa bile bebeğin suyu iyi olduğu sürece içeride tutabildiklerini okumuştum. Ayrıca senin için doğum planlansa bile şu an haftan gayet iyi. Hakkınızda en hayırlısı olsun. Müsait oldukça bizi de haberdar et mutlaka. Dualarım seninle 🤲🏻

Ben çok heyecanlı olmama rağmen bi yanım buruktu ya küvöze girerse diye. Doktorum dedi ki bazen 40 haftalık bebek girer de 34 haftalık annesine teslim edilir tamamen yazgı bu mesele… sonra akışına bıraktım ne gelirse allahtan diye. Vee bi cıktım ki vahşi kelebeğim odada 😍
Zaten küvöze girer mi diye o kadar stres yaptım ki bebeği cıkardıktan sonrasını hatırlamıyorum bayıltmıslar 😁😁
Isırırım o vahşi kelebeğin kolunu bacağını😍

Hayırla sağlıkla doğru zamanda gelsin inşallah stres yapma🙏🏻🙏🏻 sen nasılsın ağrın var mı sancını hissediyor musun nasıl bir yol izlenecek
Stresli değilim yorgunum biraz sanciyi hissediyorum doktoru bekliyoruz henüz bişey belli değil

Back
X