Canım naptın bir değişiklik var mıSon 1 saattir yoğun bir şekilde geliyor iradem dışındaçiş yapıyor gibi oluyor ama gelen sıvı berrak ve kokusuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım naptın bir değişiklik var mıSon 1 saattir yoğun bir şekilde geliyor iradem dışındaçiş yapıyor gibi oluyor ama gelen sıvı berrak ve kokusuz
Yatisim yapıldı gelen su bebeğin suyuymus nstde sancı da ciktiCanım naptın bir değişiklik var mı
Hayırlısı olsun canım. Korkma sakın. Çok şükür öyle böyle hepimiz kritik haftaları geride bıraktık. Çok dua edeceğim sanaSon 1 saattir yoğun bir şekilde geliyor iradem dışındaçiş yapıyor gibi oluyor ama gelen sıvı berrak ve kokusuz
Hayırla sağlıkla doğru zamanda gelsin inşallah stres yapmaYatisim yapıldı gelen su bebeğin suyuymus nstde sancı da cikti
Sağliklı sıhhatli gelsin güzel bebeğinYatisim yapıldı gelen su bebeğin suyuymus nstde sancı da cikti
Ben de bunu aldım. Normal müslin. Ama doğum yapacağım yer sıcak . Eğer istanbulda falan doğum yapsaydım bunun kalınını seçerdimkızlar puset örtüsü yerine kalın müslin nasıl olur sizce daha kullanışlı olur gibime geldi
Güzel haberlerini bekliyoruz canim inşallahYatisim yapıldı gelen su bebeğin suyuymus nstde sancı da cikti
Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah dualarımız seninleYatisim yapıldı gelen su bebeğin suyuymus nstde sancı da cikti
Ben çok heyecanlı olmama rağmen bi yanım buruktu ya küvöze girerse diye. Doktorum dedi ki bazen 40 haftalık bebek girer de 34 haftalık annesine teslim edilir tamamen yazgı bu mesele… sonra akışına bıraktım ne gelirse allahtan diye. Vee bi cıktım ki vahşi kelebeğim odadaValla çoktan özendikBende istiyorum
Sıkıldım artık beklemekten. Erken doğumdan korka korka bugünlere geldim. Artık 12 gün daha dursa bence tamamdır yani.
O minik prensesi de miss gibi boynunun altından kokla benim için![]()
Canımmm lütfen hiç korkma stres yapma tamam mı haftan çok güzel. Senin için dua ediyorumYatisim yapıldı gelen su bebeğin suyuymus nstde sancı da cikti
Evet. Ben de rengi pembe oluyor diye duydum. Bir arkadaşım da kendisinde nasıl olduğunu anlatmıştı ama ChatGPT öyle yazınca tedirgin oldum.Pembe oluyor diye biliyorum. Bir de o gelse bile sancı ve suyu beklemek gerekiyor demişlerdi. 1-2 gün içinde doğum gerçekleşiyormuş ondan sonra ama tıkaç gelince gidilmiyor dediler hastaneye
Canım hiç endişe etme. Forumlarda su sızıntısı olsa bile bebeğin suyu iyi olduğu sürece içeride tutabildiklerini okumuştum. Ayrıca senin için doğum planlansa bile şu an haftan gayet iyi. Hakkınızda en hayırlısı olsun. Müsait oldukça bizi de haberdar et mutlaka. Dualarım seninleYatisim yapıldı gelen su bebeğin suyuymus nstde sancı da cikti
Tutamıyorsan amnion sıvısıdır o zaten sağlıkla kurtulun inşallah şimdi nasılsınız naptınızSon 1 saattir yoğun bir şekilde geliyor iradem dışındaçiş yapıyor gibi oluyor ama gelen sıvı berrak ve kokusuz
Isırırım o vahşi kelebeğin kolunu bacağınıBen çok heyecanlı olmama rağmen bi yanım buruktu ya küvöze girerse diye. Doktorum dedi ki bazen 40 haftalık bebek girer de 34 haftalık annesine teslim edilir tamamen yazgı bu mesele… sonra akışına bıraktım ne gelirse allahtan diye. Vee bi cıktım ki vahşi kelebeğim odada![]()
Zaten küvöze girer mi diye o kadar stres yaptım ki bebeği cıkardıktan sonrasını hatırlamıyorum bayıltmıslar![]()
35+5 tamHayırlısı olsun canım. Korkma sakın. Çok şükür öyle böyle hepimiz kritik haftaları geride bıraktık. Çok dua edeceğim sanaTam kaç haftalıksın şuan?
Stresli değilim yorgunum biraz sanciyi hissediyorum doktoru bekliyoruz henüz bişey belli değilHayırla sağlıkla doğru zamanda gelsin inşallah stres yapmasen nasılsın ağrın var mı sancını hissediyor musun nasıl bir yol izlenecek
Maşallah gayet güzel haftası. Hersey çok güzel gidecek inşallah35+5 tam
Nst baglayacaklar tekrardan odaya alındım doktoru bekliyoruzCanımmm lütfen hiç korkma stres yapma tamam mı haftan çok güzel. Senin için dua ediyorum
Ne yapıyorsun suan
Odaya alındım nst bağlanacak doktoru bekliyoruzTutamıyorsan amnion sıvısıdır o zaten sağlıkla kurtulun inşallah şimdi nasılsınız naptınız