• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
C cilekcanavari bir türlü yazamadım, kaç gündür sürecini takip ediyordum. girdiğimde sayfalar birikmiş oluyordu acaba son sayfada çilek doğurmuş olur mu heyecanı oluyordu her gün 😍 her şeyin bu kadar güzel geçmesine çok sevindim. bu mutluluğun daim olsun. inşallah bizim de doğuma dair güzel anılarımız olur. 🥰 alyakuş kankilerine uğur getirsin, güzel güzel vaktinde sağlıkla güzellikle doğuralım hepimiz inşallah 🤲🏼
Hepinize dua ettim canım inşallah vaktinde ve keyifle yaşayın hepiniz sürecinizi 😍 merakla takip ediyor olucaam ilk doğuran beni etiketlesin😍😂

Kızlar bu akşam kızım çok az hareket etti hatta son bir saattir hareket etsin diye birsürü şey yaptım biraz da huzursuzlanmıştım artık. Eşim bu gece çalışıyor az önce telefonla aradı hoparlörü açıp konuşurken kızım birşey istiyormu napıyor falan dedi benimki birden sağdan soldan tekmelemeye başladı karnımı bile acıtacak şekilde. Şoklardayım 😅

C cilekcanavari günde kaç saat uyuyor çok yoruluyor musun? (Utanmasam annelik kaç saat mesai alıyor diye soracağım🤣)
İlk günler olduğu için tetikteyiz hep. 3 saatte 1 emzirip gazını çıkartıyorum. Emmenin sonuna yaklasınca memede uyuyor o en sevdiğim olay😍 yastık yapıyor kendine. Meme ucu burun deliğinin birine, meme gövdesi yanağında bir huzurlu oluyor görmen lazım😁

Kaç değeriniz benim de düşük 11. Doktor idare eder dedi
9 du en son evet en düşük 12 olması gerekiyormuş. 9 olması iyi değil dedi bana geçen acile gittiğim doktor. Açıkçası ilk doğumdan sonra bundan çok çekmiştim sonrasında demir takviyesi almak zorunda kalmıştım serumla.
O zaman ne kadardı bilmiyorum ama demir depon bile yok demişti doktor.
Beslenmeye gerçekten dikkat etmemiz gerekiyor.

selam kızlar, ben yine sadece takipteyim. son haftalar taşınma vs derken çok yoruldum, home office bile olsa çalışmak da beni çok yoruyor. Son 10 gün, sonra artık izne ayrılıyorum ben de. bıktım gerçekten 😅

doğum yaklaşıyor, ben normal doğum istiyorum ama bunun için pek bir şey de yapamadım, ne yürüyüş ne düzenli egzersiz. hep araya bir şeyler girdi. artık biraz tüm tuşlara basma vakti, inşallah gönlümüze göre doğururuz hepimiz. :))

Kızlar napıyorsunuzz? Çilek ve puxhu dısında doğuranınız yok dimi şu ara 🤣🥲

Ben de her seferinde son saniyede yetişiyorum lavaboya 😂 Haftaya Perşembe gideceğim doktora. İnşallah benimki hâlâ yukarılarda bir yerlerde duruyordur 😀 Gerçi aşağı inse karın da aşağı inmiyor mu acaba? Benim hâlâ göğsümün altı dolu.

Yok canım. Hiç ağrı, sızı hissi yoktu. Sadece böyle karnım her an yere düşecekmiş gibi ilginç bir histi. Geçti. Ayakta çok da durmadım aslında. Her zamanki gibi sadece yemek yaptım.

Anladım canım hiç başıma gelmedi ama ilginçmiş 😨
Alıntıyı eklememiş 😅

kızlar ya benim doğumu düşününce evde bile bacaklarım titriyo korkudan bütün vücudum kasılıyo ağlayasım geliyo bu korkuyla napıcam bilmiyorum bildiğiniz titriyorum 😭

9 du en son evet en düşük 12 olması gerekiyormuş. 9 olması iyi değil dedi bana geçen acile gittiğim doktor. Açıkçası ilk doğumdan sonra bundan çok çekmiştim sonrasında demir takviyesi almak zorunda kalmıştım serumla.
O zaman ne kadardı bilmiyorum ama demir depon bile yok demişti doktor.
Beslenmeye gerçekten dikkat etmemiz gerekiyor.
Canım daha önce yazdın mı görmedim . Hamileliğimin başlarında benim de 9du. Takviyeyde demir ilacıyla zorla 11e çıkarabildim. Sen demir ilacı kullandın mı

kızlar ya benim doğumu düşününce evde bile bacaklarım titriyo korkudan bütün vücudum kasılıyo ağlayasım geliyo bu korkuyla napıcam bilmiyorum bildiğiniz titriyorum 😭
Hepimizde böyle bir korku oluyordur canım ama sürece odaklan şu an doğuma gitmiyorsun onu o zaman düşünürüm de,bazen de ağrısız sısız bir şey olmadığını kabul etmek gerekiyor.Elbette ağrılar,yorgunluk,sancılar olacak neticede bir canlı çıkacak içimizden.Bir de olumsuz doğum hikayesi çok kötü kaygılandırıyor ,bunları okumak da çok olumsuz etkiliyor.Ben elimden geldiğince denk gelirsem ekranı kaydırıyorum.

O zaman durun azıcık daha özendireyim 😜
Sizin usg fotoları bu kadar net miiiii teyzoşlar🤓
Yakama yapışan şu ele bi bakın bakınnn😍😍
masallah Allah korusun. bana ruya gibi geliyor gruptaki herkesin bebeyi kendi bebisim gibi seviniyorum. resmen birlikte bekledik korkularida sevincinide birlikte yasadik 9 aydir 😍 🐣

Kizlar uyanık olan var mı tecrübeli annelerden ağrım kasilmam yok ama uyurken sanki altıma işiyor gibi uyandım biraz kacirmistim cok sıkıştım heralde dedim olmazdı normalde tuvaletimi yaptım ayağa kalktım şeffaf bir sızıntı oldu yere sonra birkaç dakika sonra yine minik bir sızıntı vardı suyum mu geliyor anlamadım ben bir ped taktim oturdum bekliyorum şimdi napicam ben

Kizlar uyanık olan var mı tecrübeli annelerden ağrım kasilmam yok ama uyurken sanki altıma işiyor gibi uyandım biraz kacirmistim cok sıkıştım heralde dedim olmazdı normalde tuvaletimi yaptım ayağa kalktım şeffaf bir sızıntı oldu yere sonra birkaç dakika sonra yine minik bir sızıntı vardı suyum mu geliyor anlamadım ben bir ped taktim oturdum bekliyorum şimdi napicam ben
Sanki bana hafif hafif suyunuz geliyor gibi geldi ama tecrübem yok ilk gebeliğim okuyunca öyle düşündüm sadece anlattıklarınıza bakarak. Normal doğum olacaksa isterseniz bekleyin biraz sancı başlarsa gidersiniz hastaneye çünkü hemen gelmenize gerek yok evde de yavaş yavaş ağrıyı çekebilirsiniz demişti doktorum bana. başlamazsa sabah gider bi muayene olursunuz her ihtimale karşı.

Sanki bana hafif hafif suyunuz geliyor gibi geldi ama tecrübem yok ilk gebeliğim okuyunca öyle düşündüm sadece anlattıklarınıza bakarak. Normal doğum olacaksa isterseniz bekleyin biraz sancı başlarsa gidersiniz hastaneye çünkü hemen gelmenize gerek yok evde de yavaş yavaş ağrıyı çekebilirsiniz demişti doktorum bana. başlamazsa sabah gider bi muayene olursunuz her ihtimale karşı.
Normal mi olacak bilmiyorum ki duruma göre bakarız demişti doktorum çok erken daha

Sen dikkat et hazırlıklarını bitir yaşadık gördük bak yüze inince doğuruyorsun 🤣
Di mi ya😂 Ama bana bi yandan 40’ta falan doğurucam gibi geliyor bakalım. Sabretsin minik porsuğum bir hafta daha yeter bana hazırlıkları tamamlamak için😂 bu arada perine masajı nasıl gidiyor başladın mı
Nefesine odaklan. Zaten doğumda da yapabileceğin en önemli şey o. Derin nefes teknikleri bul doğum için.
Sancı var mı acaba

yan yatarken bebeğin hareketlerinden mi bilmiyorum deprem oluyo gibi sallanıyo musunuz siz de

Back
X