- 22 Kasım 2022
- 4.317
- 5.241
- 88
Stres yapmıyoruz değil miiiNst baglayacaklar tekrardan odaya alındım doktoru bekliyoruz![]()

Sakin sakin bekle su akıp yolunu buluyor zaten. Bizi habersiz bırakma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Stres yapmıyoruz değil miiiNst baglayacaklar tekrardan odaya alındım doktoru bekliyoruz![]()
Gelmeye hazır demek bebiş büyümüştür de artık annesi sen heyecanlanmaOdaya alındım nst bağlanacak doktoru bekliyoruz
Benim de terliğim eksik bir tekKızlar hastane için nasıl bir terlik düşündünüz benim bebeğimin herşeyimiz hazır sadece terliğim yok![]()
Kızlar hastane için nasıl bir terlik düşündünüz benim bebeğimin herşeyimiz hazır sadece terliğim yok![]()
Benim de terliğim eksik bir tek![]()
Aynen bende hemen okudum 2-4 hafta diyor. Onu bizde biliyoz zaten dedimBenim 2 gündür üst karnımda beş parmak boşluk oldu. Alt karın iyice sertleşti. Birkaç yazı okudum hemen karın düştükten sonra 2-4 hafta içinde doğum olur yazıyorO kadarını zaten tahmin ederdik. Yazılar da fayda etmedi. Bana kocakarı bilgileri lazım
Hee birde yüzümün şiştiğini farkediyorum.
Herşey güzel ilerlesin inşallah dua edelim.Nst baglayacaklar tekrardan odaya alındım doktoru bekliyoruz![]()
Benim de buna benzer bir terliğim var. O yüzden hiç terlik almayı düşünmedim. Direkt onu götürürüm diye planladım kafamda.dün benim de aklıma terlik geldi yacrocslara baktım ama sırf terlik için normalden 2-3 kat fazla para vermek istemedim bu masraf zamanı, trendyoldan şöyle bir şey buldum kupon kovalayınca ya da anlık indirimlerle falan iyi oluyor bence fiyatı. Size de fikir olsun kızlar
![]()
Slipcat Unisex Deniz Sabo Doktor Hemşire Hastane Confort Sandalet - Fiyatı, Yorumları
Slipcat Unisex Deniz Sabo Doktor Hemşire Hastane Confort Sandalet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Benim evdeki terliklerim hastaneye uygun değil. Kaydırmaz değiller crocs attım ben de sepete şimdiBen de sabah crocs bakıyordum amazonda indirimde sanırım ama sonra dedim evdekileri götürürüm abartmayayım![]()
benim hiç yok açıkçası alıcam o yüzden, varsa dediğiniz gibi gerek yok zaten kullanın onu mis gibiBenim de buna benzer bir terliğim var. O yüzden hiç terlik almayı düşünmedim. Direkt onu götürürüm diye planladım kafamda.
Ay ben her gün içiyorum kahveBen kahve sevmezdim içmezdim eşlik ederken bile bitirmezdim oğlumun canı kahve istiyor kafein canavarı birkaç günde bir içiyorum![]()
Altı kaymaz olacak diye özellikle belirttiler hastaneden temudaki şu plastik terliklerden aldım gittiKızlar hastane için nasıl bir terlik düşündünüz benim bebeğimin herşeyimiz hazır sadece terliğim yok![]()
Ben Philips Ultra Air Night emzik aldım ama yanlışlıkla 6-18 ay olandan almışım. 0-6 ay için olanı sipariş edeceğimben de emzik için fikrinizi alayım kızlar. kimisi emzik kullanıyor kimisi uzak duruyor sizin fikriniz ne bu konuda? doktorlarda da kullandıran ve kullandırmayanlar ikiye ayrılmış. annem inatla kullansın emzik rahatlatıyor bebeği diyor. ben de bi tane bibs bi tane de philips aldım ama
Doktorum suni sancı ile normal doğumu bir deneyelim dedi dayananamazsam sezaryene alicakStres yapmıyoruz değil miii
Sakin sakin bekle su akıp yolunu buluyor zaten. Bizi habersiz bırakma