• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    215
yaparsin kiz. benim sezaryen ayin 22 si yapilacak o kadar isim var ki ama ben su an ne yapiyorum ayaklarimi uzatip oturuyorum🤣 evi toparladik temizledik bebisin en onemli olan esyalarini yikayip utledim. ama kalanlar var 1 haftaya yetistirmem lazim. ev islerinden koltuklar yikanmali mutfak dolaplari temizlenmeli icli disli en cok o gozumde buyudu
Ohhhh ne güzel 😅koltuk filan yıkama,dolap silme bunları yorar seni ne gerek var doğuma yorgun gitmeye,eğer yardımcı yoksa kalsın yani senden önemli mi

Kimsenin telefonuna filan çıkma yüzyüze de kısaca cevapla geçiştir canım belki anlarlar insan daralıyor sürekli sorulmasından

canım hep sorarlar, bebeğim 20. haftada tekmesini vs hissetmiyordum. yakın çevremde herkes niye hissetmiyorsun bir sıkıntı var mı hatta kalp atışı var mı diyip beni aşırı endişelendiriyorlardı. takmamaya çalış, ya da cevabını ver yani

Hiç empati yok valla öyle pat pat cevap verebilen bi insan da değilim 😞

Kızlar ya ben psikolojik olarak hiç iyi değilim azıcık içimi dökeceğim size. Bu erken doğum riskinden beri hergün herkes nasılsın sancın var mı diye soruyor bizi düşünüp endişelendikleri için soruyorlar anlıyorum ama daha bir hafta oldu aşırı bunaldım sancın var mı sorusu geldikçe geriliyorum 😔
Dün benim eşim 2 dk da bir sordu resmen var mı sancı geçti mi? Şimdi nasıl, daha iyi deme? Daral geldi, dedim bu öyle bişey değil sen sorana kadar gelip gidiyo zaten sorma artık dedim yaa... İnsan daralıyor çok haklısın.

Dün benim eşim 2 dk da bir sordu resmen var mı sancı geçti mi? Şimdi nasıl, daha iyi deme? Daral geldi, dedim bu öyle bişey değil sen sorana kadar gelip gidiyo zaten sorma artık dedim yaa... İnsan daralıyor çok haklısın.
Ay evet eşim, annem, kayınvalidem, babanem hepsi ayrı soruyor hergün 🤦‍♀️

Kızlar akıntı durumlarınız nasıl acaba? Ben Progestan fitil kullanıyorum. Akıntı şeklimi, miktarını ezberlemiş sayılırım aylardır. Dünden beri lavaboya her gidişimde kurulanırken peçeteye çok az miktarda sümüksü bir akıntı geliyor. Açık renk ve miktarı az ama sümüksü, jel gibi olduğu için ChatGPT’ye sordum. Mukus tıkacı bu haftalarda yavaş yavaş gelebilir, vücut kendini doğuma hazırlıyor olabilir dedi. Tedirgin oldum.
Bende de bu hafta 2 kez oldu

Kızlar akıntı durumlarınız nasıl acaba? Ben Progestan fitil kullanıyorum. Akıntı şeklimi, miktarını ezberlemiş sayılırım aylardır. Dünden beri lavaboya her gidişimde kurulanırken peçeteye çok az miktarda sümüksü bir akıntı geliyor. Açık renk ve miktarı az ama sümüksü, jel gibi olduğu için ChatGPT’ye sordum. Mukus tıkacı bu haftalarda yavaş yavaş gelebilir, vücut kendini doğuma hazırlıyor olabilir dedi. Tedirgin oldum.
Benden de geliyor arada bir dediğin gibi aynı. Sümüksü yoğun bir akıntı.Progestandan sanmıştım ilk başta ama doktor onu da kestirdi iki gündür kullanmıyorum bu sabah yine geldi aynı akıntı.

e benim hamileliğimin başından beri bu şekilde:olamaz: ve sari renkte. fitilde assslaa etki etmedi bende

Şu an adet ağrısından biraz daha fazla gibi öldüm bittim bir durumu yok ama dozu artirirlarsa ne olur bilmiyorum
4cmden sonrasi hizli ilerliyor canim, insallah seninkide cabuk ilerler bir iki saate alirsin kucagina 🌸🥰 dus falan aldirdilar mi sana, sicak suda iyi geliyor

Hayır vajinal sürüntü falan almadı. Hatta fitili de kendisi değil perinatolog yazdı. Fitili bile zor kullandım😅
benimkide söyleyince yazdı bakmadı bile:110: Allah korusun çocuğuma bisey geçerse sorumlusu sizsiniz diye olay çıkarayımda anca öyle bakacaklar heralde.

Back
X