• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    215
benimkide söyleyince yazdı bakmadı bile:110: Allah korusun çocuğuma bisey geçerse sorumlusu sizsiniz diye olay çıkarayımda anca öyle bakacaklar heralde.
Benim haftaya bugün kontrolüm var büyük ihtimalle yine fitil verecek. İdrarda enfeksiyon olmadığı sürece sorun yok dedi ama bakalım artık...

ben de emzik için fikrinizi alayım kızlar. kimisi emzik kullanıyor kimisi uzak duruyor sizin fikriniz ne bu konuda? doktorlarda da kullandıran ve kullandırmayanlar ikiye ayrılmış. annem inatla kullansın emzik rahatlatıyor bebeği diyor. ben de bi tane bibs bi tane de philips aldım ama
Bence kullanılabilir olumlu yanları fazla. Hepimiz kullandık yani. Sadece 7 24 kullanmamalı diş sağlığı için bi de hemen değil de emmeye iyice alıştıktan sonra kullanmaya başlamalı ki meme reddi olmasın. Ben philips avent aldım onu önerdiler. Çevremdeki anneler de ondan memnun yani. Vaktinde bıraktırmak lazım ama 3 4 yaşındaki çocukların kullanımına uygun değil

ben de emzik için fikrinizi alayım kızlar. kimisi emzik kullanıyor kimisi uzak duruyor sizin fikriniz ne bu konuda? doktorlarda da kullandıran ve kullandırmayanlar ikiye ayrılmış. annem inatla kullansın emzik rahatlatıyor bebeği diyor. ben de bi tane bibs bi tane de philips aldım ama
Emzik candır ya 😍 sakinleştiriyor bebeği yoksa anneyi emzik yapıyorlar sürekli meme istiyor bebek. Emzik kesinlikle kullanıcam 👍

Benim de bu kontrolde 1 hafta geri çıktı karın çevresi. 1 hafta sonra gel tekrar bakalım dedi. Pazartesi randevu var tekrar. Sanırım benim tansiyon dan böyle oldu diye tahmin ediyorum. Tansiyon bebeğe giden kan akışını zayıflatıyormuş.
Tansiyon da sebeplerden biriymiş diye okudum. Ama çok şükür bu haftalara geldik 🙏🏻
canım benimkininde karın çevresi 2 hafta gerideydi en son muayenede , ama problem etmiyor doktor. inşallah problem olmaz seninde. bi takip etsinler bakalım
Kan akışı iyiyse bence de çok sorun değil. Bir de geri düştüğü süre de önemlidir herhalde. Umarım daha fazla geri düşmez seninki de 🙏🏻
Bende 12 haftalardan beri bebeği besleyen damarlarda direnç vardı. Düşük doğum ağırlığı demekmiş öyle demişti doktorum. Sonra araştırdım Preeklemsi ve tansiyon riskini arttırıyormuş. Öyle de oldu. 30 a kadar normal giden bebeğin gelişimi iyice düşmeye başladı. 31+6 da karın çevresi 29+4 ile uyumlu çıktı. Diğerleri haftası ile uyumlu özellikle baş çevresi de önde. İyi besleniyorum ama kilo alamaması baya üzdü beni..
Sadece şuna sevindim bebek haftasında doğarsa sadece kilosu düşük diye bir gerilik olmuyormuş. Önemli olan haftası imiş. Forumda bir arkadaş 36+3 de 1900 kg doğum yaptı. Onunda 3 hafta falan geriden geliyordu sadece 1 hafta kaldı bebek küvozde. 2 kg nin üstüne çıkmasını beklemişler.. o yüzden stres yapmamaya çalışalım kızlar
Bizimki de 33-34 hafta civarı başladı sanırım hesaplayınca. Başlarda doktorum çok endişe etmedi ama dopplerde kan akışını beğenmeyince farklı konuşmaya başladı. Bizim kızın da baş çevresi önde gidiyor baya. Hayalimdeki koni bir bebek hayal ediyorum 😅 aynen 37 yi görmek istemelerinin sebebi organ gelişimine olabildiğince vakit tanımak. İnşallah görürüz 37’yi 🙏🏻

Bence kullanılabilir olumlu yanları fazla. Hepimiz kullandık yani. Sadece 7 24 kullanmamalı diş sağlığı için bi de hemen değil de emmeye iyice alıştıktan sonra kullanmaya başlamalı ki meme reddi olmasın. Ben philips avent aldım onu önerdiler. Çevremdeki anneler de ondan memnun yani. Vaktinde bıraktırmak lazım ama 3 4 yaşındaki çocukların kullanımına uygun değil
ben istememişim annemde zorlanmamış. nolur olmaz diye 2 emzik aldım biri bibs biri webaby. benimkide istemezse zorlamicam

Back
X