- 25 Temmuz 2022
- 1.727
- 3.299
- 83
Doğum soğuya denk geldiği için bencede bi yelek koysak olur gibiKim demişti hatırlamıyorum kendimize de koymak lazım ceket yelek falan insan üşüyor çünkü

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğum soğuya denk geldiği için bencede bi yelek koysak olur gibiKim demişti hatırlamıyorum kendimize de koymak lazım ceket yelek falan insan üşüyor çünkü
Korkma canim hic bir sey hissetmezsin rahat olYa ben ameliyat anını çok merak ediyorum. sezaryen olacam ve çok korkuyorum. Çekiştirme hissi falan filan diyorlar. En başından sakinleştirici talep etmeli miyim acaba![]()
Ben ilk doğumumda istemiştim ama drum bebeği çıkarana kadar yapamayız demişlerdi. Bence o anın heyecanıyla hiç bi şey hissetmiyorsun zaten bebeği o kadar hızlı çıkarıyorlar ki sonrasında sakinleştirici yapmışlardı bana aslında dikiş kısmı yarım saat sürdü demişti eşim ama ben sanırım ilacın etkisiyle o geçen süreyi hatta odaya çıktığım anı bile hatırlamıyorumYa ben ameliyat anını çok merak ediyorum. sezaryen olacam ve çok korkuyorum. Çekiştirme hissi falan filan diyorlar. En başından sakinleştirici talep etmeli miyim acaba![]()
Kuzum peki göğüs ucun yara falan olmadı di mi ben ondan da çok korkuyorumYanıma bestlak damla aldım hastaneye giderken hemen 20 damla patlattım askım. Aksamdan da tahin helvaları çiğ bademler ne bulursam yemiştim. Çok şükür maşallah doğumdan çıktığım gibi geldi sütüm, halbuki doktorum bile beni önden teselli ediyordu sezaryenden sonra süt gelmezse üzülme diyeama çilek işini şansa bırakır mı? Bırakmaz
ebeler bile şokingen
Not: öğleden sonra 2-3 gibi doğuma alındığım için son yemeğimi sabah 8de yedim damlayı da o zaman içtim
Doğru söylüyosun kuzum üşütmesinler de bebemiiBen penye battaniye koydum canım, zaten kısa sürede getiriyolar odaya, sararız hemen üşürse kalın battaniyeye ama zaten oda sıcaklıgı tam onlara göredir![]()
Oh tamam o zaman kuzum eşime de okudum şimdi bi rahatladıHayır askım cocuk doktoru ameliyathanede hazır bekliyor. Senşnle temas yaptıktan sonra hemen cocuk doktoruna veriyorlar, sen dikilirken bebeğin oksijeni sağlık durumu kontrol ediliyor hemen aynı alanda. Sonra giydirip babaya veriyorlar
Yok aşkım normal doğum değil sezaryen ama doktorum şey diyo mesela 40. Haftaya kadar belki beklicek bebek diyo o yüzden erken almayı uygun bulmuyorum korkma sancın gelirse ayarlarız yine sezaryenle alırız dedi bekletecek beni bakalım erken gelmek istemezseAmin canım hepimiz sağlıkla kucaklayalım bebislerimizi normal doğum mu bekliyorsunuz orası hiç belli olmaz bak bebisko ne zaman isterse o zaman gelir
O kisi bendim sanki ya başka kimseye denk gelmedim 23 Ekim’m olan
Bende öyle diyorum arada konuşuyorum hatta haftaya gel oglusum yeter bu kadar icerde kaldığın diye
Evet işte alıştırdılar bu şekilde şimdi pimpirikli olduk![]()
Yok aşkım gümüş kapak falan da takmadım. Sadece lansinoh sürüyorum onu da götürdüm hastaneye. Acı elbet oluyor ama bebek güçlü çekiyorKuzum peki göğüs ucun yara falan olmadı di mi ben ondan da çok korkuyorum
Onlar herseyi düşünüyor ya siz sadece tadını cıkarınOh tamam o zaman kuzum eşime de okudum şimdi bi rahatladı![]()
Yarasın vahşi kelebeğineee lop lop et olsun şifa olsunYok aşkım gümüş kapak falan da takmadım. Sadece lansinoh sürüyorum onu da götürdüm hastaneye. Acı elbet oluyor ama bebek güçlü çekiyor
Ben renkliyi sadece detaylıda görmüştüm asko ya. İzmirin en fahiş fiyatlı hastanelerinden birine gidiyorum ama hastanedeki usgnin renkli baslığı yok. Ama doktorum o kadar iyi ki bırakamadım. Kızımın tipi de sürpriz olsun dedimYarasın vahşi kelebeğineee lop lop et olsun şifa olsunultrason fotosuna benziyo mu ya bide onu merak ediyorum (benim dertler jdjdk)
Aşkım çok tenk yuBen renkliyi sadece detaylıda görmüştüm asko ya. İzmirin en fahiş fiyatlı hastanelerinden birine gidiyorum ama hastanedeki usgnin renkli baslığı yok. Ama doktorum o kadar iyi ki bırakamadım. Kızımın tipi de sürpriz olsun dedimdetaylıdaki haline benziyor ama
Acilen hazırla bence canım sırayla dökülüyoruz gördüğün üzreBen hala hazirlamadim cantami ya![]()
Bugün hafifledi biraz şükür ya. Sen şuan kaçıncı haftadasınAşkım çok tenk yusen nasılsın ağrın var mı
Sanki sihirli bi el değdi ve hepimizin sat ını değiştirdiAcilen hazırla bence canım sırayla dökülüyoruz gördüğün üzre![]()
Tam 33üm bugünBugün hafifledi biraz şükür ya. Sen şuan kaçıncı haftadasın
Birkenstock düşünebilirsinizBenim crocs var yalnız çok renklilerbir de sanki lohusa takımının altında crocs kaba duruyor o yüzden bilemedim size sorayım dedim
Sorma ya acayip heveslendim ama öyle böyle değilSanki sihirli bi el değdi ve hepimizin sat ını değiştirdi![]()