Kızlarr çok şükür toparlanıp geldim. Dün 15.30 da yatışım yapıldı. Direkt ciğer geliştirici ve bir kere de suni Sancı verildi. Normalde asla sancım çıkmıyordu ama vücudum bunu bekliyormuş anında sancılarım başladı ve ebe kendi sancılarım olduğunu söyledi. Çok düzenli ve güzeldi sancılar ama 9 saatin sonunda hala 1 cm açıklığım vardı. Bu da hem haftanın küçük olmasıyla hem bebiş tam kanalda olmadığından hem de benim fizyolojik yapımdan kaynaklıymış. Doktorum ister sezeryana çevirelim ister devam edelim ama bu şekilde çok zorlanacaksın dedi uzun süre beklemem gerekecekti. Çınarın strese girmesini istemedi. Daha küçük diye. Dedim sezeryan yapalım riske gerek yok

anında aldılar spinal yapıldı. Asla ilk girişi bile hissetmedim korkmayın sakın. 5 dk sonra doğum başladı bebeğin sesini 4. Dk da duydum.

o kadar hızlı ve acısız bir işlem ki asla korkmayın. En azından ben hiç bişey hissetmedim çınarın sesini dinlerken bir bakmışım Dikişlerim de bitmiş.

çok güzel bir duyguydu geldiler yanağıma koydular ya herşey geçti bitti

sonra odaya alındım hemen ardımdan Çınarı getirdiler. Şükür her değeri iyi çıktı, ciğer geliştirici de işe yaramış küvez durumu olmadı. Hemen tuttu emmeye başladı. tam bir kucakçı yatırmaya gelmiyor. Ben de iyiyim bi kaç saat elbette ağrım oldu ilaçlar çok iyi geldi. 5 saat sonra yürüdüm gazımı çıkardım

sonra da bol bol yürümeye devam ettim şu an kendim oturup kalkabiliyorum. Yarın sabah da taburcuyuz inşallah

olduğunca anlatmaya çalıştım umarım tedirginlik vermemişimdir. Her gecenin doğumu farklı bir serüven elbette ama sonucu daima aynı. O mis kokulu için hepsine değer