Tüm hamişlere merhaba ben Eylül annesiyim uykusuz gecelerde bağımlılık olan kk gezintisinde sizleri merak edip geldim

size bir kaç şey söylemek istiyorum. Son zamanlar ağırlık arttıkça yeter artık bir an önce doğsun diye gözüne baktığımız bebişlerimiz doğduktan sonra insan bi geçmişe özlem duymuyor değil ama bebeğini koklayınca da ohhh ne güzel doğurdum diyor insan

son zamanlarınızı olabildiğince stressiz, tatlı telaş içinde geçirmenizi dilerim. Doğum her ne şekilde gerçekleşirse gerçekleşsin önemli olan annenin ve bebeğin sağlıkla dünyaya gelmesi insan yaşarken bazı durumları daha yoğun duygularla karşılayabiliyor. O yüzden korktuğunuzda çok heyecanlandığınızda sevdiklerinize sarılın kendinizi rahatlatın ve evladınıza sarılacağınız anların hayaliyle geçirin günlerinizi. Ne kendinizi ne de karnınızdaki bebeyi daha çok strese sokmayın. Evet gerçekçi olmak lazım doğumdan sonrası biraz zor ama rabbim ona da güç kuvvet veriyor. O kadar güzel bir duygu ki varlığına binlerce kez şükrediyor insan

hepinize kolaylıkla geçen, güzelliklerle hatırlayacağınız hayırlı doğumlar diliyorum sağ salim bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız inş