• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Aynen işte nasıl bir gaza gelmekse ona gülüyorum ben de😂 artık mecbur kirleticez o çorapları bi şekilde🥲 başka neler yetmiyor lütfen söyle😄
Valla herkes dedi ki cok alma bebek çok çabuk büyüyor. Bende bu sebepten yeteri kadar alt üst takım almamışım. Dedim sizin vereceğin akla tüküreyim ben. O kadar cok lazım oluyor ki alt üst takımlar. Emerken ağzından süt akıyor boynu ıslanıyor mecbur değiştirmek zorunda kalıyorsun. Kurutup geri giydiremezsin süt lekesi kalıyor insanın içine sinmez. Yani en kötü ihtimalle 4-5 takım fazladan alabilirsin

Oyy maşallah Alyakuşum ya. Benim için bi kere öper misin minicik ayakları 🧿çok seviyorum ya bebekleri. çok büyüleyici bi şey değil mi günler önce karnındaki miniğin şimdi başucunda. Doğurmak istiyorum ya çevremde bebiş yok acil benimkini sevmeliyim 🥰 ay neyse zamanında doğurmak istiyorum diyeyimde. Nolur nolmaz😂😂😂
Vaktiyle sağlıkla doğur miniğini. Evin havası suyu değişecek öyle keyifli ki. Çocukken evcilik oynardık ya onu anımsatıyor bana. Bazen durup durup üstünü değiştiriyorum saçını tarıyorum 😁😍 saçlar da maşallah yani bizimkinin

Kızlar dün gece doğurduğumu gördüm. Bayağı bi zaman önce burada görmüştüm, birisi rüyanda görmeye başladın mı demişti. Bi anlamı var mı acaba. Vücut rüya yoluyla doğum için istek mi atıyor ne oluyor 😂😂😂

Valla herkes dedi ki cok alma bebek çok çabuk büyüyor. Bende bu sebepten yeteri kadar alt üst takım almamışım. Dedim sizin vereceğin akla tüküreyim ben. O kadar cok lazım oluyor ki alt üst takımlar. Emerken ağzından süt akıyor boynu ıslanıyor mecbur değiştirmek zorunda kalıyorsun. Kurutup geri giydiremezsin süt lekesi kalıyor insanın içine sinmez. Yani en kötü ihtimalle 4-5 takım fazladan alabilirsin
Ay evet ben de o tavsiyelere uyup çok az aldım ama şimdi bi baktım böyle olmayacak. Artık o tavsiyeyi verenler ne kadar abarttıysa😂 Neyse aciller tamam en azından gerisini hallederim

Ay evet ben de o tavsiyelere uyup çok az aldım ama şimdi bi baktım böyle olmayacak. Artık o tavsiyeyi verenler ne kadar abarttıysa😂 Neyse aciller tamam en azından gerisini hallederim
Evet evet doğduktan sonra bakarsın ne yetmiyorsa yolla babasını alıp gelsin hemen

Vaktiyle sağlıkla doğur miniğini. Evin havası suyu değişecek öyle keyifli ki. Çocukken evcilik oynardık ya onu anımsatıyor bana. Bazen durup durup üstünü değiştiriyorum saçını tarıyorum 😁😍 saçlar da maşallah yani bizimkinin
Süper bi şey ya. Senin bebeğin olduğu için mis gibi kokla oyna sev saçlarını okşa. Kız sırma saçlı olacak desene annesi.😍
Şey bu arada yanlış anlaşılmak istemem, kasımda isteme sebebim şu anda gurbette yalnızım. Sıfır destek.bi tane arkadaşım yok o derece. Kasımda annem gelmeyi düşünüyor yanıma. Kendimi teselli ediyorum. Yoksa erken doğum hikayesi olan birisine böyle yazmak şu an aklıma geld, bayağı saçmalamışım valla kusura bakma.

Süper bi şey ya. Senin bebeğin olduğu için mis gibi kokla oyna sev saçlarını okşa. Kız sırma saçlı olacak desene annesi.😍
Şey bu arada yanlış anlaşılmak istemem, kasımda isteme sebebim şu anda gurbette yalnızım. Sıfır destek.bi tane arkadaşım yok o derece. Kasımda annem gelmeyi düşünüyor yanıma. Kendimi teselli ediyorum. Yoksa erken doğum hikayesi olan birisine böyle yazmak şu an aklıma geld, bayağı saçmalamışım valla kusura bakma.
Olur mu canikom ben zaten her zaman dua ediyorum herkes vaktiyle doğursun diye 😍 benimki vahşi kelebek olduğu için 40 hafta bekleyecek hali yoktu tabi dar geldi durduğu yer 😁

Bide bebeğin sana ait olmasının en güzel yanı uykusu geldiğinde senden başka kimsenin uyutamıyor olması. Memeyi emzik gibi kullandığı için uyumak için sana ihtiyaç duyuyor babasını bile tanımıyor. Eriyorummm😁😍

Tüm hamişlere merhaba ben Eylül annesiyim uykusuz gecelerde bağımlılık olan kk gezintisinde sizleri merak edip geldim 🤭 size bir kaç şey söylemek istiyorum. Son zamanlar ağırlık arttıkça yeter artık bir an önce doğsun diye gözüne baktığımız bebişlerimiz doğduktan sonra insan bi geçmişe özlem duymuyor değil ama bebeğini koklayınca da ohhh ne güzel doğurdum diyor insan ♥️ son zamanlarınızı olabildiğince stressiz, tatlı telaş içinde geçirmenizi dilerim. Doğum her ne şekilde gerçekleşirse gerçekleşsin önemli olan annenin ve bebeğin sağlıkla dünyaya gelmesi insan yaşarken bazı durumları daha yoğun duygularla karşılayabiliyor. O yüzden korktuğunuzda çok heyecanlandığınızda sevdiklerinize sarılın kendinizi rahatlatın ve evladınıza sarılacağınız anların hayaliyle geçirin günlerinizi. Ne kendinizi ne de karnınızdaki bebeyi daha çok strese sokmayın. Evet gerçekçi olmak lazım doğumdan sonrası biraz zor ama rabbim ona da güç kuvvet veriyor. O kadar güzel bir duygu ki varlığına binlerce kez şükrediyor insan 🥹🥹 hepinize kolaylıkla geçen, güzelliklerle hatırlayacağınız hayırlı doğumlar diliyorum sağ salim bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız inş 🤲🏻

Aşko benim karnım çok çabuk söndü biliyor musun 60la doğuma girdim 55le doğumdan çıktım😂 şuan normal göbekli bir türk kadınıyım djdhdj

Oyyy beslenmesi arttığı zaman çok çabuk toparlanıyor allah nazarlardan saklasın. Sende dinlenip gücünü toplamaya calıs gece uykularını güzel uyu ki bebek geldiğinde yıpranık olma. Fırsat budur deyip değerlendir bebişine daha iyi bakabilmek için💕
Ay. Maşallah canım. Ben doğuma 68 kilo ile gittim. 65 kiloyum şu an ama göbeğim duruyor hâlâ 😀
İnşallah canım benim. Siz böyle motive edici konuşunca çok mutlu oluyorum. Şimdiye kadar pek gece sağımı yapmadım. Bu gece onu yapacağım. Onun haricinde uyuyacağım inşallah. Bebişime kavuşunca güçlü olayım dediğin gibi ❤️
Sen hep hamileliğin boyunca stresli geçirdin ya aslında şuan doğdu gözünün önünde ve 7/24 hastanede kontrol altında. Evet erken doğdu biraz ama bi taraftan da iyi oldu. Beslenmesi de artmış inşallah hızlı toparlanır artık. 🙏
İnşallah canım benim. Allah hepinizden razı olsun. Destekleriniz çok iyi geliyor. Yakın çevremden kaçarken buraya koşuyorum resmen ❤️
Maşallah size canım en kısa zamanda evinize düzeninize kavuşacaksınız oğluşla 🌸🌸
İnşallah canım. Çok teşekkür ederim 🥰

Kızlar dün gece doğurduğumu gördüm. Bayağı bi zaman önce burada görmüştüm, birisi rüyanda görmeye başladın mı demişti. Bi anlamı var mı acaba. Vücut rüya yoluyla doğum için istek mi atıyor ne oluyor 😂😂😂
Ya ben geçen bebisimi rüyamda görmüştüm. Çok haraketli ve yaramazdi. Allah ım ben ne yapacağım diyordum🤣 rüyaların tersi çıkarmis diyerekten uslu bi kizim olacak diye ümit ediyorum…..😂🥹

Tüm hamişlere merhaba ben Eylül annesiyim uykusuz gecelerde bağımlılık olan kk gezintisinde sizleri merak edip geldim 🤭 size bir kaç şey söylemek istiyorum. Son zamanlar ağırlık arttıkça yeter artık bir an önce doğsun diye gözüne baktığımız bebişlerimiz doğduktan sonra insan bi geçmişe özlem duymuyor değil ama bebeğini koklayınca da ohhh ne güzel doğurdum diyor insan ♥️ son zamanlarınızı olabildiğince stressiz, tatlı telaş içinde geçirmenizi dilerim. Doğum her ne şekilde gerçekleşirse gerçekleşsin önemli olan annenin ve bebeğin sağlıkla dünyaya gelmesi insan yaşarken bazı durumları daha yoğun duygularla karşılayabiliyor. O yüzden korktuğunuzda çok heyecanlandığınızda sevdiklerinize sarılın kendinizi rahatlatın ve evladınıza sarılacağınız anların hayaliyle geçirin günlerinizi. Ne kendinizi ne de karnınızdaki bebeyi daha çok strese sokmayın. Evet gerçekçi olmak lazım doğumdan sonrası biraz zor ama rabbim ona da güç kuvvet veriyor. O kadar güzel bir duygu ki varlığına binlerce kez şükrediyor insan 🥹🥹 hepinize kolaylıkla geçen, güzelliklerle hatırlayacağınız hayırlı doğumlar diliyorum sağ salim bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız inş 🤲🏻
Ay amin ne güzel yazmışsınız inşallah sağsalim hepimiz🧿🤍🤍🤍

Bir saate anca bitirdim sayfaları doğum yapacak arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum ve sizi kavuşacaksınız diye şanslı görüyorum azıcık da kıskandım😍😍🌸
Bu grubu ben de çok seviyorum Allah razı olsun doğum yapan annişler bizi evlatlarına olan sevgileriyle motive ettiler.🙏🏻
Ben de tüp bebekte hiç başarı elde edememiş beklenmedik mucizeyle kendiliğinden bebek sahibi olacak bir anne olarak şükrediyorum hep Allah isteyen herkese versin şikayetlenmek şöyle dursun hafif sitem etmek bile bana ters geliyor şükür hep şükür varlıklarına minik ayaklarına tekmelerine Allahım bizi de kolaylıkla sağlıkla kavuştursun inşallah 😍😍🙏🏻

Back
X