• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    216
Çok üzülüyorum ama ben de artık öyle düşünmeye başladım canım. O yeter ki iyi olsun. Ben beklerim 🙏🏻❤️

Doğru söylüyorsun canım. Hem psikolojik olarak hem de bedenen toparlanmış olurum inşallah oğlum gelene kadar. Eksikleri tamamlıyoruz hâlâ yavaş yavaş 🥹❤️

Annelik çok farklı bir şeymiş gerçekten canım. Dayanamam dediğin her şeye dayanıyorsun. Dediğin gibi belki oğlumuz bizi şaşırtır ve daha erken gelir evine. Allah büyük 🥹❤️

Sen çok güçlü mükemmel bir annesin canım. Rabbim sabrını kat be kat arttırsın. Oğluşunu sağlıkla al kucağına bir an önce. 🙏🤲🏻🌸

Kızlar gögüslerimde sızlama hissediyorum,devamlı bir şey değil ama ara ara sızlama acı oluyor.Yara vs yok şükür ama nemlendirme filan da yapmıyorum haftam geri diye.Sizde böyle bir şey var mı?

sadece solda oluyo çok acıyo benim
Bende de solda sızlama oluyor ara ara. Süt kanallarım doluyor diye düşünüyorum kendi kendime😂 Bir de benim aktiviteler hep solda. Su gelmesi de solda. Sağ tembel çıkacak galiba😂

Hay somagizima yaaa kızlar pembe bi lekelenmem var . Bulunduğum şehirde doktorum olmadığı için hiç bi özel hastane yok napayim yardim edinn dhdjxj
Pembe sümüksü bir şey mi? Bence kadın doğum acil varsa git canım son düzlükte hiçbir şey ihmale gelmez. İçin rahat eder hem

Pembe sümüksü bir şey mi? Bence kadın doğum acil varsa git canım son düzlükte hiçbir şey ihmale gelmez. İçin rahat eder hem
Evet canim doğum belirtisi mi??? 10 saat yolculuk yaptım 3 gün önce çok mu yordum kendimi acaba

Evet canim doğum belirtisi mi??? 10 saat yolculuk yaptım 3 gün önce çok mu yordum kendimi acaba
Stres yapma canım da neden yok kadın doğumcu acile gitsen yönlendirme yapmazlar mı? Ebeler falan oluyor illaki özellerde sürekli..

Kızlar gögüslerimde sızlama hissediyorum,devamlı bir şey değil ama ara ara sızlama acı oluyor.Yara vs yok şükür ama nemlendirme filan da yapmıyorum haftam geri diye.Sizde böyle bir şey var mı?
Evet var son günlerde iyice hissettiriyor bende başlasam mı artık sürmeye diyordum

Kızlar merhabalar. Bu güne kadar çok şükür bir problemimiz yoktu ama dün geceden beri rahatsızlandım aşırı yoğun bir şekilde ishal oluyorum. Sizce bunun gebeliğe bir zararı olur mu ? Ama ishal afedersiniz aşırı yoğun su gibi

Ne güzel bir doğum olmuş dikiş durumu olmuş mu peki? Bazı doktorlar doğum anında bakıyorlar darlığa bazısı da bu haftalarda bakıyorlar. Ben bir yandan denemek istiyorum bir yandan da riske atmak istemiyorum sanırım bir doktor görüşü daha alacağım gibi…
Bebeğin kilosu çok değilse olabilir aslında. Benim hem dar hemde kilo yüksekti o yüzden sezeryan olmuştum

Ben de geçen haftalarda çok aşırı yoğun hissediyordum. Göğüs için şu meşhur kremi aldım sızlama ve ağrı hissettiğim zamanlarda kullanıyorum aşırı rahatlatıyor

Kızlar tansiyon düşmüyor. 160/100 bulunduğum ilçede yenidoğan yoğun bakım iyi olmadığı için üniversitesi hastanesine sevk ettiler. Sezeryana alınabilirim. Tansiyon çok dirençli. 35+2 günlük. Çok dua edin lütfen bebeğim iyi olsun. 🤲🥺
Hakkınız da en hayırlısı sağlıklısı olsun güzel düşünelim canım insallah doğunca kuvöze gerek kalmaz kollarında uyur bebisin amin 🙏❤️
Kizlar bebikolarımızın akrep burcu olmasına son 4 gün🫠🫠🥹🥹🥹🫶🏻🫶🏻🫶🏻👼🏻
Şey okumuştum canım mesela terazinin son günü akrep özellikleri de yaşıyormuş akrep in ilk günü terazi etkisinde olabiliyorlar benim de 23 Ekim akrebin ilk günü 🙈
Aaa benim eşim de terazi, Alyakuş da terazi oldu 🥹
Terazi candır bende çok istedim anasi gibi terazi olsun diye ama nasipte 2.ye akrep annesi olmak varmış 😂🫣

Back
X