• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    219
2-3 gecedir uyuyamıyorum ya. Sabaha karşı 3-3,5 saat max. Gereksiz bir enerji var böyle sürekli temizlik yapıyorum canım sadece evi temizlemek istiyor. Doğurcam mı ne zaten karın sertleşmem artık iki adım atmamla başlıyor. Doğumum çok mu yaklaştı ya sizce kızlar. 24kasıma çok var daha ama erken mi doğurcam ki böyle oldum.

2-3 gecedir uyuyamıyorum ya. Sabaha karşı 3-3,5 saat max. Gereksiz bir enerji var böyle sürekli temizlik yapıyorum canım sadece evi temizlemek istiyor. Doğurcam mı ne zaten karın sertleşmem artık iki adım atmamla başlıyor. Doğumum çok mu yaklaştı ya sizce kızlar. 24kasıma çok var daha ama erken mi doğurcam ki böyle oldum.
Kuzum valla 38 haftalığım enerjiğim ve sürekli ev temizliyorum bi süredir, uyku desen yok uyusamda sabaha karşı uyanıyorum gereksiz saatlerde sonra geri uyuyamıyorum falan dönüp duruyorum. Karnım hep sert. Ama sancılarım sıfırın altında eksilerde falan🤣🤣 olmayınca olmuyor yani doğumum mu yaklaştı diye düşünme hemen korkma sadece bunlar belirti değil, şekil A olarak örneğim🫠

Of yarından sonraki gün doğurma ihtimalim mi var ya şimdi :/
Bi yandan da inanmıyorum bence yarın gelicem cuma ya da haftaya pztesi çağıracak gibi geliyor (sallamasyon😂)

Kız artık senin zamanın gelmiş zaten, ben de senin gibi hareket etmekten korkuyordum birkaç gün önce pilatese başladım o kadar iyi geldi ki. Bu Pelvis kemiğim çok ağrıyordu o bayağı rahatladı hareketlerle.
Ben de pilates falan yapiyodum vakit yaklaşınca korkmaya başladım doktorum diyoki öyle yada boyle doğacak bu bebek orda kalacak hâli yok 😅 ama korkuyorum doğum hikayeleri okumaktan böyle oldu benimde bı de etrafımda ki insanlar Allah kurtarsın ah vah diye soyleniyolar acıyan gözlerle bakıyorlar bana resmen. Geçen kontrole gittim hastaneye bikac kadın böyle oturmuş bana bakıp bakıp uzuluyolardi böyle yapan insanlar yüzünden çok korkmaya başladım

Kızlar nasıl enerjiksiniz ve temizlik yapabiliyorsunuz ya ben kafamı koyduğum yerde uyuyorum😯

kızlar ya bu hafta hiç düzgün beslenmedim hatta hamburger çiğ köfte zararlı şeyler yedim hep yarın kontrolde bebişin kilosu aynı çıkar diye korkuyorum😭

İyakşamlar hanımlar bugün hastane çantamı hazırladım bebişimin anne yanını kurduk nevresimini yıkadım ütüledim yatağısı hazır kızımın ana kucağı vardı onu çıkardım temizledim bir de bebek arabası pusetini bebiko ve ben için her şey hazır :KK28:annem ve kv de geldi yarından itibarende temizlik ve misafir için hazırlık bişiler yapıcaz çok heycanlıyım sanki ilk defa doğurucam :KK55:hiç sayfalara bakamadım umarım herkesler iyidir dün gece papatya çayı yapıp içtim bi güzel uyumuşum uyuyamayanlara tavsiye ederin:anne:
Ya ne güzel hazırlıklar tamamlanmış canım 🌸 papatya çayını deneyeyim uykularım tamamen berbat oldu ya.

kızlar ya bu hafta hiç düzgün beslenmedim hatta hamburger çiğ köfte zararlı şeyler yedim hep yarın kontrolde bebişin kilosu aynı çıkar diye korkuyorum😭
hiç stres yapmayın bence beslenme önemli evet ama çoğunluğunun genetik olduğuna inanıyorum iyi beslendiğim haftalar az, düzensiz beslendiğim haftalarda iyi aldığı oluyordu

Canım kaçıncı haftandasın ?? Bana 36 da falan böyle oldu bi enerji atağı geldi. Şimdi tam tersi kalkamıyor gibiyim :)) dediğin aynı şeyleri yaşadım ama o karın sertleşmesi hala aynı

Kızlar nasıl enerjiksiniz ve temizlik yapabiliyorsunuz ya ben kafamı koyduğum yerde uyuyorum😯
Ben de bu aralar böyleyim valla .. haftadan herhalde.. geçen haftalarda çok aktiftim ama şimdi bardağı götüremiyorum mutfağa sıfır enerji

Ben de bu aralar böyleyim valla .. haftadan herhalde.. geçen haftalarda çok aktiftim ama şimdi bardağı götüremiyorum mutfağa sıfır enerji
bu hafta yüklendi bana da bu özellik 35e kadar pilatese bile devam ediyordum ama artık evde iş yapmak bile aşırı yorucu geliyor

bu hafta yüklendi bana da bu özellik 35e kadar pilatese bile devam ediyordum ama artık evde iş yapmak bile aşırı yorucu geliyor
Al benden de o kadar, haftada 2-3 pilates / her gün en az 7000 adım atıyordum . Bu hafta ne olduysa (37. haftanın sonları) böyle bi enerjisizlik.. durup durup karın sertleşmesi falan .. hareketsiz kalmak ödem yapıyor zaten ben de yarın pazartesi ye ye ni haftaya biraz daha enerjik başlayayım diyordum:)

Al benden de o kadar, haftada 2-3 pilates / her gün en az 7000 adım atıyordum . Bu hafta ne olduysa (37. haftanın sonları) böyle bi enerjisizlik.. durup durup karın sertleşmesi falan .. hareketsiz kalmak ödem yapıyor zaten ben de yarın pazartesi ye ye ni haftaya biraz daha enerjik başlayayım diyordum:)
beni bacak aramdaki ağrı öldürüyor neden bu kadar şiddetli ağrıyor bilmiyorum

Chatgpt’nin söylediklerine göre bebik yüzde yüz girmiş kanala. İdrara çıkma arttı, nefes rahatladı, Pelvik baskı var daha ne olsun.
ya bende 37 ye girdim bugün karnım bi tuhaf makatta baskı var sanki tuvaletim var gibi. otururken bebeğin hareketleri çok rahatsız ediyor vajinaya baskı yapıyor hiç rahat değilim valla 😏 sizdede böyle şeyler oldu mu kontrolüme 2 gün var acaba kanala mı girmeye çalışıyor bebeğim

Kızlar nasılsınız? Daha yeni yeni kendime geliyorum. Doğum yapanlara hayırlı olsun gözümüz aydın 💗. Çok şükür doğumla birlikte bir kaç gün sonra tansiyonlar normale dönmeye başladı. Kızım hala küvezde süt sağıp götürüyorum sürekli bugün emzirme denemesi yaptık. Kucağıma geldiği an uyuyor uyandırmak çok zor çenesi küçük olduğu için çok çabuk yoruluyor. Birde süt sağma makinesi yüzünden meme uçlarım baya şişti ve ödemledi. O yüzden bazen almakta zorluk çekti. Sanırım bu makinelere göğüs ucuna uygun küçültücü aparat oluyormuş o olmazsa tümden çektiği için göğüs ucu kaparıyor ve şişiyor. Aklınızda olsun meme ucuna göre alın. İnşallah biran önce kızım da taburcu olur ve evimize gideriz dua edin lütfen 🌸🤲🌷💗

ya bende 37 ye girdim bugün karnım bi tuhaf makatta baskı var sanki tuvaletim var gibi. otururken bebeğin hareketleri çok rahatsız ediyor vajinaya baskı yapıyor hiç rahat değilim valla 😏 sizdede böyle şeyler oldu mu kontrolüme 2 gün var acaba kanala mı girmeye çalışıyor bebeğim
Canım ben de oldu hem de baya hissettirdi çünkü bebeğim makat pozisyonda . Her hareketini rahmimde hissediyorum yani acılı biraz, o yüzden öyle kanala girme ağrısı gibi değil de hareket hissediyorum suan daha çok

Back
X