- 17 Ağustos 2022
- 129
- 112
- 53
5 yıldır çocuk sahibi olmaya çalışan tüp bebek servislerinde günleri aylari geçen biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Ben de toplanan 1 tanecik yumurtadan oluşan mucizeyi bekliyorum. Allah hepimize hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin.Günaydın herkese bu sabah çok duygusal uyandım biraz uzatacağım kusura bakmayın nolur sizi kendime çok yakın hissediyorum artıkbu evde bu duvarların arasında o kadar çok ağladığım zamanlar oldu ki çocuğum olma olasılığı yüzde birin altında ihtimal olarak değerlendirilmişti çok olumsuz konuşulmuştu üstelik yeni evliydim şoke olmuştuk eşimle ayrı şehirlerde yaşıyorduk iş dolayısıyla tek başımaydım ailem de başka şehirde yaşıyordu bu evde çok dua ettim çok ağladım destek görmedim hiç kimseden çoğu kişiye tiye alarak bahsettim iki kez başarısız oldu tüp bebek sonrasında her ay kistlerle uğraştım derken yine kist var o yüzden geciktim dediğim bir anda doktorun şüphelenmesiyle kandan öğrendim oğlumu Allah dualarıma cevap verdiği için hamileliğim boyunca her gün şükrettim
sadece öyle değil ama aslında bir kadın olarak benim fıtratım anne olmak diye düşünürdüm hep içimde güçlü bir merhamet duygusu vardı ben bununla ne yapacaktım yarım hissediyordum eksik ve yetersiz hissediyordum çok saçma bir düşünceydi toplum yüzünden böyle düşünüyordum muhtemelen
kimse kimseye neden ile başlayan cümle kurmamalı neden evlenmedin neden çocuk yok neden işin yok gibi. Allah hakkıyla yetiştirebilecek isteyen herkese versin bu mucizeyi inşallah
şimdi hareketlerini karnımda hissettiğim aynı bedende olduğum son gün yarın kavuşuyoruz bebeğimle hem çok hüzünlü hem çok sevinçliyim çok şükür her şey için duanın gücünü küçümsemeden isteyelim arkadaşlar en güzel zamanda enndoğru zamanda kendiliğinden geldi mucizem her şey yoluna girdi eşim yanımda bereketimiz yerinde borçlarımız bitti biraz önce olsaydı sıkıntılıydı sürecimiz biraz sonra olsaydı da umudumuz tükenmişti sabırla edilen duanın kıymetini hep bilirim bu mucizeyi hiç unutmam hep şükrederim inşallah
hepimize hayırlı evlatlar nasip olsun aynı zamanda hayırlı anne babalar olalım inşallah
içimden geldi paylaşmak istedim çok uzattım
![]()