Kızlar doktor kontrolünden geldim, bebeğim kanala girmiş ve çatı muayenesinde doktor 2cm açıklık var dedi.İlk gebeliğim için erken mi anlamadım bu açıklık.
Bebeğimin kilosu da 2600gr dedi doktor normal olduğunu söyledi ama benim içim hiç rahat değil yani kendimi öyle bi suçluyorum ki saatlerdir ağlama krizine girdim. Sabahları yumurtasını cevizini avokadosu ne iyi gelecek şeyse yararlı yedim. Ama kilosu sanki çok az gibi içimde kaygı ve suçluluk oluştu. Beni anlayan var mı
doktorda herşeyin yolunda olduğunu bebeğin kilosunun normal olduğunu söyledi ama ben neden böyle hissediyorum o zaman. Kilo aldırmak için geçen haftalarda kaşar tahin yedim gerçekten sağlıklı besleniyorum. Beklediğim 200gr fazlasıydı. Doğumdan sonra sarılık hasta olmasın diye. Tecrübem yok yalnızım. Doğum korkum herşeyim uçtu gitti. Bebeğim için endişe duymaktan tansiyonum ilk defa 14leri gördü
uyuyakalmışım sonra da zaten eskisi gibi 10a düşmüş.Korkudan tansiyonum yükselir diye kendi kendimi teselli edip, kedi videoları izliyorum yükselmesin diye. 
Bebeğimin kilosu da 2600gr dedi doktor normal olduğunu söyledi ama benim içim hiç rahat değil yani kendimi öyle bi suçluyorum ki saatlerdir ağlama krizine girdim. Sabahları yumurtasını cevizini avokadosu ne iyi gelecek şeyse yararlı yedim. Ama kilosu sanki çok az gibi içimde kaygı ve suçluluk oluştu. Beni anlayan var mı