• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    229

Eklentiler

• IMG_1965.webp
    IMG_1965.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 16
G gzeem1 Nurse9535 Nurse9535 C claret07 Eleven Eleven
Kızlar şimdii fırsat buluyorum yazmaya 😇 süreci size şöyle özetleyeyim benim oğlum bir türlü gelesi olmayanlardandı hiç bir ibare yoktu su sancı nişan baya belliydi uzun bir süreç olacağı doktorum 38 de çatı muayenesi yapıp normal doğum yapabilecğimi ama zorlanacağımı ve epizyo durumu olabileceğini söyledi. Sezaryen günü vermeyi önerdi bende normal doğum bekleyeceğimi belirttim. 40+6 da yatışımın olduğu gün 1cm açıklığım olduğunu öğrendim. Saat 10 da suni sancı verildi. Hafif hafif başladı sancılar. Pilates topu hareketleri yaptım esneme germe hareketleri yaptım 12 ye doğru doğumhaneye geçtim ebe suyumu patlattı işte o zamandan sonra sancılar aşırı fazla vurmaya başladı. Açıklığım hızlı ilerliyordu saat 13.00 da artık kendi sancılarım yeterli geldi suni sancıyı kestiler. Epidural yapılması için bir kaç cm açılmaya daha ihtiyacım varmış. Daha doğrusu her saatte 1-2 cm açılmam oluştu. Doktorum sancılarımın çok kuvvetli olduğunu gerek olmadığını söyledi hızlı bir doğum olması için ama ben o gücü bulamadım kendimde ve 14.00 da epidural oldum ve ondan sonra herşey günlük gülistsnlık oldu 😅🌸 ebelerle hemşirelerle konuşup şakalaşmaya başladım. Ikınma ihtiyacı gelince hissediyorsunuz zaten 14.35 te de oğlumu kucağıma aldım. Dikiş de mevcut kontrollü bir doğum olması için gerekliydi. Ama o dikiş kesi hiç birşey hatırlamıyorum. Benim için pozitif bir doğumdu. İnşallah sizler de en kısa zamanda bu güzel duyguları tadarsınız🩷🌸

Kızlar şimdii fırsat buluyorum yazmaya 😇 süreci size şöyle özetleyeyim benim oğlum bir türlü gelesi olmayanlardandı hiç bir ibare yoktu su sancı nişan baya belliydi uzun bir süreç olacağı doktorum 38 de çatı muayenesi yapıp normal doğum yapabilecğimi ama zorlanacağımı ve epizyo durumu olabileceğini söyledi. Sezaryen günü vermeyi önerdi bende normal doğum bekleyeceğimi belirttim. 40+6 da yatışımın olduğu gün 1cm açıklığım olduğunu öğrendim. Saat 10 da suni sancı verildi. Hafif hafif başladı sancılar. Pilates topu hareketleri yaptım esneme germe hareketleri yaptım 12 ye doğru doğumhaneye geçtim ebe suyumu patlattı işte o zamandan sonra sancılar aşırı fazla vurmaya başladı. Açıklığım hızlı ilerliyordu saat 13.00 da artık kendi sancılarım yeterli geldi suni sancıyı kestiler. Epidural yapılması için bir kaç cm açılmaya daha ihtiyacım varmış. Daha doğrusu her saatte 1-2 cm açılmam oluştu. Doktorum sancılarımın çok kuvvetli olduğunu gerek olmadığını söyledi hızlı bir doğum olması için ama ben o gücü bulamadım kendimde ve 14.00 da epidural oldum ve ondan sonra herşey günlük gülistsnlık oldu 😅🌸 ebelerle hemşirelerle konuşup şakalaşmaya başladım. Ikınma ihtiyacı gelince hissediyorsunuz zaten 14.35 te de oğlumu kucağıma aldım. Dikiş de mevcut kontrollü bir doğum olması için gerekliydi. Ama o dikiş kesi hiç birşey hatırlamıyorum. Benim için pozitif bir doğumdu. İnşallah sizler de en kısa zamanda bu güzel duyguları tadarsınız🩷🌸
Ay maşallah maşallah 🧿 rabbim bizlere de nasip etsin böyle tek avazda doğum 🤣 sana da minik ailenle kocaman mutlu bir ömür diliyorum 😍

Kuzu sen demiştin dimi. Terleme oluyor mu diye.
Ya o kadar terliyorum ki uyandığımda yatak ıpıslak oluyor kaç kez çamaşır değiştiriyorum. Bu böyle hep devam mı edecek acaba
Benim ilk bebekte emzirene kadar surdu 2 sene yani 😅 insallah seni erkenden birakirlar

canım senin için çok sevindim güle güle büyüt bebişini🥰 benim oğlum da bir türlü gelmiyor kanala da girmedi suni sancı için pozisyonun uygun olmadığını söylediler yarın 40. haftamiz bitiyor. yarınki muayenede de herhangi bir açıklık ve sancı yoksa sabah 7 de sezaryene alacaklar, çok heyecanlı ve çok duygusalım🥲🥲🥹🥹🥹

Ay maşallah maşallah 🧿 rabbim bizlere de nasip etsin böyle tek avazda doğum 🤣 sana da minik ailenle kocaman mutlu bir ömür diliyorum 😍
Teşekkür ederim canım darısı sanaa 😘 bir de şunu söyliyim bol bol battaniye alın yanınıza özellikle 2 tane kalın battaniyeniz olsun üşümeye çok meyilliler havalarda soğudu zaten. İlk kıyafetini çok özenle seçmenizi önermem ben öyle yaptım ama fazlaca kirlendi kan oldu. Valizdeki İç çamaşırlarım da olduğu gibi geri geldi depend kullanıyorum hala. 2 pijama takımı da yeterli geliyor. Rahat bir terlik ev terliği iyi ki koymuşum. Sancınız gelince de belden aşağı sıcak duş almanızı öneririm çok rahatlatıyor hafifliyor.

Ay ben de kalktım ev süpürdüm sildim banyo tuvalet yıkadım ütü yaptım ayrı bi enerji geldi zaman geçmiyo🤣🤣
Dün o kadar enerjiktim ki. Ona güvenip dedim ki evde kalayım her yerle biraz biraz ilgileneyim. Bugün de aksi gibi minimum enerji ve sızlanmaya hazır ruh hali ile kendimden bunaldım😂 Ayrıca çiçeklerle başlamak kimin fikriydi🙂↕️

Dün o kadar enerjiktim ki. Ona güvenip dedim ki evde kalayım her yerle biraz biraz ilgileneyim. Bugün de aksi gibi minimum enerji ve sızlanmaya hazır ruh hali ile kendimden bunaldım😂 Ayrıca çiçeklerle başlamak kimin fikriydi🙂↕️
Hahahahhaa aklımıza neler geliyo vakit geçsin de doğuralım diye 🤣 dışarı çok çıkmak da istemiyorum kronik bronşit var bende hasta olurum korkusuyla tam doğum öncesi🫣🫣 evde elimden geleni yapıyorum

hem dış kısmında hem içeriye doğru büyük biraz benimki dünden beri de ağrı yapıyor biraz hatta sizinki nasıl?
benımkı rahım agzındaymıs dısta bısey yok ama ıcerıde rahım agzının etrafında dedı dr benımde agrım oluyo dr umun soyledıgı cok ayakta kalma dogum sonrası gecıyor dıyor ama bılmıyorum agrın nasıl oluyo

İyiyiz çok şükür yaa. Biraz sarılık yaşadık ama toparlanıcaz inş . Yrn kontrolümüz var . Siz nasılsınız annesi.? Kasım annesi olmayı 1 günle kaçırmamız😂😂
İyiyiz bizde bebisim gece gündüz karıstırıyor. Geceleri aktif gündüzleri uyuyor genelde 🤣 öle olunca biraz zor olıyor ama geçicek napalım🫠 oy kıyamam sarılık dertt, toparlanırsınız kuşm allahın izniyle ♥️
Hdjddjdjd ben tam 1 kasm doğırcaö diyodm hep, ama haftasonuna gelince mecbur ekimin son gününe doğurdum gerçekten kasım annelerinden çoğusu kasım annesi olamadı zaten djdkdjd

Back
X