• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Evet benim de öyleydi ama nişan olsa nolur kii korkmayın nişan bile olsa bi süre sonra sancı başlar veya su gelir hastaneye gidersiniz şu an tedirgin olmayın🩷
Doktora gidecektim vazgeçtim,sancı,ağrı,kasılmam yok şükür.Sadece büyük tuvaletimi yapmaya çalışıyorum sürekli,onun bir ağrısı var

Doktora gidecektim vazgeçtim,sancı,ağrı,kasılmam yok şükür.Sadece büyük tuvaletimi yapmaya çalışıyorum sürekli,onun bir ağrısı var
Bazen nişandan 1 hafta 10 gün sonra bile doğum yapan oluyor hemen olacak diye bir şey yok sadece enfeksiyon riskine karşı dikkatli olun 🩷

Evet yoğun balgam gibi. Bazen gün içinde azalıyor bazen yine artıyor. Hatta büyük tuvalete çıktığımda daha çok görüyorum çok ıkındığımdan akıntı akışı da artıyor sanırım ama nişan öyle bir şey değilmiş sanırım doktor değil dedi yani
İçim biraz rahatladı sen böyle yazınca canım,renk filan değişirse öyle giderim

Canım ben doktora gittim kanala falan girmemiş benim bebik, ağzını ayırmış ekmek elden su gölden oturuyor öyle. Ama anlamadığım bir şey var doktorum kanala girerse doğum başlar zaten dedi, niye öyle dedi anlamadım zaten sürekli sezaryen güzellemesi yapıyor. Normal doğum yanlısı tek doktor bulsam bu hafta değiştirirdim doktorumu ama elim kolum bağlı. Kanala girsin diye egzersiz yapayım mı dedim kendi girmek isterse girer ne gerek var falan diyor bilmiyorum.
0 panik bebişte rahat rahat takılıyor içerde tembel teneke 🤣Kanala girince hemen doğum başlamıyor diye biliyorum ben ya,burada da bebeği kanala giren çok kişi var daha doğum yapmamış.Doktor da ne kadar gıcık bir adam yani,insan yürüyüş,merdiven çıkma filan tavsiye eder

Canım ben doktora gittim kanala falan girmemiş benim bebik, ağzını ayırmış ekmek elden su gölden oturuyor öyle. Ama anlamadığım bir şey var doktorum kanala girerse doğum başlar zaten dedi, niye öyle dedi anlamadım zaten sürekli sezaryen güzellemesi yapıyor. Normal doğum yanlısı tek doktor bulsam bu hafta değiştirirdim doktorumu ama elim kolum bağlı. Kanala girsin diye egzersiz yapayım mı dedim kendi girmek isterse girer ne gerek var falan diyor bilmiyorum.
Bu bebiiler çok keyifçi ya 😂Kanala girince doğum mu başlıyormuş? Benimki kaç haftadır bebek çatıda diyor ama doğurmadım. Doktorlar da farklı farklı yorumluyor demekki bence sen egzersiz yap daha haftan var. Olursa olur, olmazsa spor yapmış olursın zaten sporun bir zararı yok.

G gzeem1 Senin için chata de sordum. Böyle diyor 😂

Eklentiler

• IMG_4541.webp
    IMG_4541.webp
    45,8 KB · Görüntüleme: 16
37+3 den bildiriyorum. Bir haftadır ani batmalar oluyor ama şiddeti azaldı neyseki.
2/3 gündür akintimin kıvamı yoğunluğu arttı.
Gece 2/3 kere tuvalete kalkarken 4/5 olmaya başladı.

Bu sabah da regl bezeri sancı ve sizi var uzandım dinleniyorum.

Kız bebekler erken mi geliyormuş 🙏
Ay bugün de inanılmaz bir uyku yaptı sanki grip olmuşum gibi yataktan kalkamıyorum kemiklerim sızlıyor. Enerjim yerindeydi gitti hepsi.

Bu arada kızlar annelerimizin doğum şekli zamanı vs gibi genetik etkiler olduğu söyleniyor siz teyit ettiniz mi? Mesela annem çatlamamış benim ben de çatlamadım. Bana doğum yaparken ne nişan ne su geldi hiçbir belirtim olmadı direkt sancı geldi öyle gittim hastaneye dedi. Acaba benimde mi öyle olacak diye düşündüm

G gzeem1 Senin için chata de sordum. Böyle diyor 😂
Ya ben de böyle biliyorum dicektim benim bi arkadaşım var Nurse9535 Nurse9535 diye onun bebeği kaç haftadır kanalda ama adamla laf dalaşına girmek istemedim. Bide bebeğinin yüzü yukarı bakıyor o.p pozisyonu diyorlar bu duruşa, böyle çok travmatik bir doğum olur bilmem ne dedi, ama chatgptye sordum bu haftalarda normal o.p pozisyonunda olması, doğum anında bile bebek dönebilir diyor. Bilmiyorum 37.haftamdayım nstde de gördüğüm maks sancı 13 🤣 doktoru zaten sevmiyordum mecburen gidiyordum çok önerildiği için ama işte bu alttan alttan sezaryen güzellemeleri çok rahatsız ediyor, normal doğumu deneyimlemeyi çok istiyorum çünkü. 10 gün sonraya randevu verdi bu süreçte kanala yönlendirme egzersizleri falan yapıcam. Olduğu kadar. Eşim de başka doktor bulalım deyip duruyor da bulunduğum bölgede vajinal doğum yanlısı doktor yok.

0 panik bebişte rahat rahat takılıyor içerde tembel teneke 🤣Kanala girince hemen doğum başlamıyor diye biliyorum ben ya,burada da bebeği kanala giren çok kişi var daha doğum yapmamış.Doktor da ne kadar gıcık bir adam yani,insan yürüyüş,merdiven çıkma filan tavsiye eder
Ay hiç sorma, zor tahammül ediyorum. Nstde ebeye sordum kanala yönlendirme egzersizleri var doktorum gerek yok o girmek isterse girer dedi falan dedim kadın diyor ki neden öyle dedi ki bir sürü egzersiz var bebeği kanala sokmak için 😔 doktor diyor ki yan gel yat, olur da açıklığın iyi olur bebek kanala girmiş olursa normal doğum deneriz yoksa seni direkt sezaryene alırım ama hareket etmezsem de nasıl olsun bu dedikleri anlamadım ki aman. Bide diyo normal doğumu çok merak ediyorsun ama bebek çıkmazsa karnına bastırırlarsa 25 dikiş yaparlarsa görürüm bu sevdanı 🤣 anlattıkça sinir geliyor

Ya ben de böyle biliyorum dicektim benim bi arkadaşım var Nurse9535 Nurse9535 diye onun bebeği kaç haftadır kanalda ama adamla laf dalaşına girmek istemedim. Bide bebeğinin yüzü yukarı bakıyor o.p pozisyonu diyorlar bu duruşa, böyle çok travmatik bir doğum olur bilmem ne dedi, ama chatgptye sordum bu haftalarda normal o.p pozisyonunda olması, doğum anında bile bebek dönebilir diyor. Bilmiyorum 37.haftamdayım nstde de gördüğüm maks sancı 13 🤣 doktoru zaten sevmiyordum mecburen gidiyordum çok önerildiği için ama işte bu alttan alttan sezaryen güzellemeleri çok rahatsız ediyor, normal doğumu deneyimlemeyi çok istiyorum çünkü. 10 gün sonraya randevu verdi bu süreçte kanala yönlendirme egzersizleri falan yapıcam. Olduğu kadar. Eşim de başka doktor bulalım deyip duruyor da bulunduğum bölgede vajinal doğum yanlısı doktor yok.
Pozisyon konusunda hiç bilgim yok canım o yüzden ona yorum yapmıyım hiç. Benim doktor angajman var açılma yok diye kendi sistemine not yazıyor her hafta bide ultrason sırasında söylüyor çatıda diye ordan biliyorum yani daha doğurmadım 😂 Doğuma kadar daha pozisyonu değişir hele bizim gibi 40 a kadar beklersen.🤣 Sen yine egzersizini yapar denersin içinde kalmaz.

Kızlar yazdıklarınız için çok teşekkür ederim. Kimseyi üzmek istemem ama sürecim kabus gibi geçiyor. Eşim kayınvalidemin etkisinde kalıyor maalesef. Ne dersem diyeyim beni dinlemiyor kimse. Ne lohusalık anlıyorlar ne de başka bir şey. Kahvaltıyı bile ben hazırladım onca stresin altında. Sütüm kesiliyor maalesef. Ne denir bilemiyorum..
Yok canım üzmüyorsun valla onlara dert anlatamıyorsan burada dedikodularını yapıp rahatlamak da bir çözüm. Sonuçta stresini atman lazım. Allah izan anlayış versin diye dua edelim. Sen de en gamsız halini takın bol su iç inş sütün azalmaz. Kayınvaliden ne kadar kalacak yanınızda

R rose-bahar Bugündü galiba kontrolün. Nasıl geçti?
Hiçbir aksiyon yok😂 Hareketler normal, suyu iyi sancı yok. Doktor doğuma gitti geldi diyor ki bak bazıları böyle vaktinden önce geliyor bazıları senin durumda… Salı günü tekrar gideceğiz.
Biz de baktık doğum falan yok annemi de alıp açık havada bebek beklemiyormuş gibi saatlerce keyif yaptık😂 Son hamile fotolarımı çektim bir de bugün😂
Karnım da iyice balkon gibi oldu bi komik ya😂

Ay hiç sorma, zor tahammül ediyorum. Nstde ebeye sordum kanala yönlendirme egzersizleri var doktorum gerek yok o girmek isterse girer dedi falan dedim kadın diyor ki neden öyle dedi ki bir sürü egzersiz var bebeği kanala sokmak için 😔 doktor diyor ki yan gel yat, olur da açıklığın iyi olur bebek kanala girmiş olursa normal doğum deneriz yoksa seni direkt sezaryene alırım ama hareket etmezsem de nasıl olsun bu dedikleri anlamadım ki aman. Bide diyo normal doğumu çok merak ediyorsun ama bebek çıkmazsa karnına bastırırlarsa 25 dikiş yaparlarsa görürüm bu sevdanı 🤣 anlattıkça sinir geliyor
Benim doktor da bi şey yapmana gerek yok kendi zamanlaması var dedi ama gıcık etmeyecek şekilde. Neyse geçen bir doktor da diyordu ki işe yarayan üç yöntem var. Biri ilişki diğeri merdiven inip çıkmak. Sonuncusu meme ucu uyarımı ama onu tavsiye etmiyoruz çünkü rahimde kramplara sebep oluyor dedi aklınızda bulunsun. Bir de perine masajı da artık önerilmiyor ben günceli takip ediyorum dedi bu doktor ama bilemiyorum.

Hiçbir aksiyon yok😂 Hareketler normal, suyu iyi sancı yok. Doktor doğuma gitti geldi diyor ki bak bazıları böyle vaktinden önce geliyor bazıları senin durumda… Salı günü tekrar gideceğiz.
Biz de baktık doğum falan yok annemi de alıp açık havada bebek beklemiyormuş gibi saatlerce keyif yaptık😂 Son hamile fotolarımı çektim bir de bugün😂
Karnım da iyice balkon gibi oldu bi komik ya😂
Suyu ve hareketleri iyiyse sorun yok canım. Bazılarının doğumu ani başlıyormuş zaten öncesinde sancı olup olmaması farketmiyormuş. Erken gelmesi de iyi değil o da ayrı bir stres. Bizimkiler sürpriz yapacak birden ben geliyorum diyecek. 😂

Back
X