Kızlar hiç bakamıyorum buraya yazan soran herkese teşekkür ediyorum doğuranlara da hayırlı olsun

Cuma sabah suyum gelmeye başladı biraz yeşil bulanık geliyordu doktora yazdım hemen gel dedi baktılar sürekli nstye bağladılar 6 saat kadar bekledim sancım sadece iki kere 60ı geçti öyle sancı denecek sancı çekmedim yani o süreçte bebeğin kalp atışını kontrol ettiler hep ‘ne çok iyi ne çok kötü çıkıyor biraz daha beklemek istersen artık suni sancı başlayalım’ dedi doktor ama ben riske atmak istemedim artık suyum da az gelmeye başladı ve kırmızıya dönüyordu saatlerce sancı çekip yine sezaryene dönmek istemedim suni sancıyla %70-80 normal doğum olabilir %20 ise yine sezaryene döner demişti doktor da riske atmaktansa bir an önce kavuşmak istedim sonra hazırlıklar ameliyathane derken yarım saat sonra kucağımdaydı bebeğim

öncelikle spinal anestezi oldum ve hiç korkulacak bir şey yok en kolay kısmı o sonda anestezi verildikten sonra takıldı ve tam uyuşukluk açılmadan çıkarıldı onda da şükür bir şey hissetmedim ilk kalkıştan sonra gece boyu ayaktaydım sürekli odada gezindim bebeğimle hep ilgilendim o yüzden gazımı kalktıktan 4-5 saat sonra çıkardım bol bol hareket edin tavsiyem emzirme denemeleri devam ediyor ama uçlar hep yara oldu çok zorlanıyorum ilk günden beri gümüş kapak alıp deneyeceğim şimdilik söyleyeceklerim bu kadar hepinize su gibi doğumlar nasip olsun inşallah