• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    229
Bende 10 günlük bebeği isilik yaptım. Büyüklerimiz sağolsun bizden iyi bildikleri için.😬😤

Evet ya bağırsaklaırmı mor erik çok güzel çalıştırıyordu hiçbir markette kalmamış erik artık mevsimi geçmiş .
Canım filede erik kurusu var, ben de geçen hafta aynı sorunu yaşıyordum şimdi gece uyumadan birkaç kuru erik yiyorum iyi geliyor bayağı. File varsa yakınlarında bi bak.

Canım filede erik kurusu var, ben de geçen hafta aynı sorunu yaşıyordum şimdi gece uyumadan birkaç kuru erik yiyorum iyi geliyor bayağı. File varsa yakınlarında bi bak.
Hemen baktırayım canım eşime erik kurusu kayısı kurusu dün az bir şey yedim,gene de şu an bir çalışma yok😅bugün tekrar alınca deneyeceğim.Doğum sancısıyla karıştı benim her şey 🥲

Günümüz aynı belirtilerimiz de aynı gerçekten. Özellikle son 3-4 gündür iyice zorlanmaya başladım. Akıntım sürekli oluyor artık, hep çamaşır değiştiriyorum. Geceleri tuvalete kalkmaktan uyku uyuyamıyorum. Aşağı kemiğe doğru bir sızı, anlık kramp gibi acılar. Regl olacak gibi hem karnımda kasıklarımda ağrı hem de göğüslerimde hassasiyet var. Bu kadar belirti olunca geliyor mu acaba bebiş diye de korkutuyor. Oturduğum yerden kalkınca inanılmaz canım acıyor, ilk bir kaç adım çok zor oluyor sonra açılıyorum. Valla benimki erkek, bakacağız bakalım kız mı erken geliyor erkek mi ?

Yürüyüş iyi geliyor. Her gün en az yarım saat mümkünse 1 saat yürümeye çalışıyorum.
Tuvaletini kullabilecegin mola duraklarini iyi ayarlaman lazım sadece :)

Valla vücudu dinleyip işaret izlemek günlük pratiğim oldu.

Hemen baktırayım canım eşime erik kurusu kayısı kurusu dün az bir şey yedim,gene de şu an bir çalışma yok😅bugün tekrar alınca deneyeceğim.Doğum sancısıyla karıştı benim her şey 🥲
Kayısı kurusunu akşam sıcak suyun içine koy, sabah suyunu içip kayısıyı ye erik varsa ikisini bir koy.
Zaten az şişmişiz gibi bide kabızlık yaşıyoruz 😭

Kayısı kurusunu akşam sıcak suyun içine koy, sabah suyunu içip kayısıyı ye erik varsa ikisini bir koy.
Zaten az şişmişiz gibi bide kabızlık yaşıyoruz 😭
Sorma canım gerçkten kabızlık da çok baş belası bir şey sanırım süt ve muz yediğim için oldu.

Bende de gelen giden yok. Bebiş kanalda aşağı iyice inmiş her an gelebilir ama yok. Yarın kontrolüm var açıklık bakacak galiba biraz daha beklicez gelmezse sonraki hafta suni sancı 😕
Akrabalar sürekli teyit ediyor 9 ay mı oldu 9 ay 10 gün mü🤣🤣🤣

Akrabalar sürekli teyit ediyor 9 ay mı oldu 9 ay 10 gün mü🤣🤣🤣
Bugün beni de halamlar aradı aynı muhabbetler 😂 Bende çocuğu olan herkese soruyorum ne zaman doğurdun diye kuzenlerimin hepsi 40 hafta üstü doğurmuş 41 in içinde doğuran var içimi rahatlatıyor normal hissediyorum öğrenince. Sende sana soranlara sor sen/kızın/gelinin ne zaman doğurdunuz diye. O zaman benim daha varmış diyorum. Çivi çiviyi sökermiş 😂

Kızlar merhaba ben 28 ekimde tansiyon yüksekliğinden acil sezaryenla doğum yaptım 39. Haftam da şuan 13 günlük olduk bebeğim 3 4 gündür hızlı nefes alıyor karnı çekiliyor gibi oluyor emmesin de felan bi sıkıntısıda yok mutlaka dra da göstercem sizede sormak istedim bu durumu yaşayan tecrübeli anneler varmı normal mi böyle nefes alması özellikle uyurken oluyor.

Back
X