Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım filede erik kurusu var, ben de geçen hafta aynı sorunu yaşıyordum şimdi gece uyumadan birkaç kuru erik yiyorum iyi geliyor bayağı. File varsa yakınlarında bi bak.Evet ya bağırsaklaırmı mor erik çok güzel çalıştırıyordu hiçbir markette kalmamış erik artık mevsimi geçmiş .
Hemen baktırayım canım eşime erik kurusu kayısı kurusu dün az bir şey yedim,gene de şu an bir çalışma yokCanım filede erik kurusu var, ben de geçen hafta aynı sorunu yaşıyordum şimdi gece uyumadan birkaç kuru erik yiyorum iyi geliyor bayağı. File varsa yakınlarında bi bak.
Günümüz aynı belirtilerimiz de aynı gerçekten. Özellikle son 3-4 gündür iyice zorlanmaya başladım. Akıntım sürekli oluyor artık, hep çamaşır değiştiriyorum. Geceleri tuvalete kalkmaktan uyku uyuyamıyorum. Aşağı kemiğe doğru bir sızı, anlık kramp gibi acılar. Regl olacak gibi hem karnımda kasıklarımda ağrı hem de göğüslerimde hassasiyet var. Bu kadar belirti olunca geliyor mu acaba bebiş diye de korkutuyor. Oturduğum yerden kalkınca inanılmaz canım acıyor, ilk bir kaç adım çok zor oluyor sonra açılıyorum. Valla benimki erkek, bakacağız bakalım kız mı erken geliyor erkek mi ?
Kayısı kurusunu akşam sıcak suyun içine koy, sabah suyunu içip kayısıyı ye erik varsa ikisini bir koy.Hemen baktırayım canım eşime erik kurusu kayısı kurusu dün az bir şey yedim,gene de şu an bir çalışma yokbugün tekrar alınca deneyeceğim.Doğum sancısıyla karıştı benim her şey
![]()
Yok mu doğuran suyu gelen sancısı tutanGeçmek bilmeyen Kasım günleri.
YokYok mu doğuran suyu gelen sancısı tutanGeçmek bilmeyen Kasım günleri.
Sorma canım gerçkten kabızlık da çok baş belası bir şey sanırım süt ve muz yediğim için oldu.Kayısı kurusunu akşam sıcak suyun içine koy, sabah suyunu içip kayısıyı ye erik varsa ikisini bir koy.
Zaten az şişmişiz gibi bide kabızlık yaşıyoruz![]()
Süt aksine biraz mideyi bozup ishal yapar muz da lifli olduğu için kabız yapmaz diye biliyorumSorma canım gerçkten kabızlık da çok baş belası bir şey sanırım süt ve muz yediğim için oldu.
Yok biz kaldıkk böyleeYok mu doğuran suyu gelen sancısı tutanGeçmek bilmeyen Kasım günleri.
Biz senden bekliyoruz bu haberi bebisimYok mu doğuran suyu gelen sancısı tutanGeçmek bilmeyen Kasım günleri.
Bende de gelen giden yok. Bebiş kanalda aşağı iyice inmiş her an gelebilir ama yok. Yarın kontrolüm var açıklık bakacak galiba biraz daha beklicez gelmezse sonraki hafta suni sancı
Akrabalar sürekli teyit ediyor 9 ay mı oldu 9 ay 10 gün müBende de gelen giden yok. Bebiş kanalda aşağı iyice inmiş her an gelebilir ama yok. Yarın kontrolüm var açıklık bakacak galiba biraz daha beklicez gelmezse sonraki hafta suni sancı![]()
Bugün beni de halamlar aradı aynı muhabbetlerAkrabalar sürekli teyit ediyor 9 ay mı oldu 9 ay 10 gün mü![]()
40 olduğunda kaç olmuş oluyorr benide aydınlatır mısınn 9 aymıAkrabalar sürekli teyit ediyor 9 ay mı oldu 9 ay 10 gün mü![]()
Muz isale iyi gelirmiş yavrum süt de şişkinlik ve sindirim zorluğu yapıyormuş.Ben ne zaman biraz muz yesem bağırsaklar yoruluyorSüt aksine biraz mideyi bozup ishal yapar muz da lifli olduğu için kabız yapmaz diye biliyorum![]()
40 hafta bitince tam 9 ay 10 gün oluyor canım. Yani yarın ben40 olduğunda kaç olmuş oluyorr benide aydınlatır mısınn 9 aymı