• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    229
Ben 37+0 oluyordum yarın kızlar,bir anda evde aşağıya doğru pat diye tekme yedim,sonra suyum akmaya başladı.Dedim belki değildir ama hızla boşalır oldu.Hala çok hızlı gidiyor,erken doğuracak gibiydim ama bu çok erken oldu sanki bugün hastane çantasını kapamıştım.

Bebeğin bi palazlansın, sen tamamen iyileş herşey çok daha iyi olacak. Belli ki eşin de yorulmuş, sitem edersen eğer mutlaka anlayacaktır kuzum. Bebeğine sıkı sıkı sarıl bak o seni iyileştirecek sen de onu♥️♥️ gerisi hiç önemli değil
Zaten şu an ayakta durmamın en büyük sebebi bebeğim. Kayınvalidem gidince her şeyin yoluna gireceğini biliyorum. Dayanmaya çalışıyorum canım ❤️

Ben 37+0 oluyordum yarın kızlar,bir anda evde aşağıya doğru pat diye tekme yedim,sonra suyum akmaya başladı.Dedim belki değildir ama hızla boşalır oldu.Hala çok hızlı gidiyor,erken doğuracak gibiydim ama bu çok erken oldu sanki bugün hastane çantasını kapamıştım.
Canım bahsettiğin şey nişanmış demek ki. Benim doğumum da tam olarak böyle başlamıştı. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻

Canım nasılsın iyi misin gittin mi hastaneye sancın var mı demek ki gelen nişanınmış senin🩷🩷🩷🩷🩷

Canım akıntım çok oluyor falan diyordun demekki doğumun yaklaşmış. 37 hafta da çok iyi sağlıkla doğur gel inşallah 🙏 Güzel haberlerini bekliyoruz ❤️

Kızlar su gelince ne yapmamız lazım?

Ped takip öyle mi gidiyoruz? Depend falan almadım ben. Çok geliyor mu su? Arabaya havlu serip mi oturuyoruz? Hiç kafamda canlanmiyor o suyun gelişi sonrası ve hastahaneye gidiş arası 😄

İş yerinden izin almaya çalışıyor. Olursa gelecek inşallah.

Yoktu canım. Sadece sümüksü sarı bir akıntı gibiydi. Ben akıntı sanmışım. Meğer nişanmış.

Ne zaman isterse o zaman gidecek galiba canım. Eşime olan öfkem katlanarak artıyor.
seni cok iyi anliyorum canim allah kolaylik versin bende eve ciktigim gun kayinv. 2 hafta bizde kaldi cok zor gecirdim 2 haftayi eve ciktigim ilk gun bile agladim sinirden. benim kayinvalidem de uzun kalmayi dusunuyordu yardimida bir yemek yapmakti. 10 gun sonra 1 gun kendi evine gitmisdi bende 2 3 cesit yemek yaptim geldiginde bakti yemek var sonra ki gun yine yemekleri vs kendim yaptim cocugun her seyini zaten kendim yapiyorum. bakti cokta ona gerek yok gitdi. simdi basim agriyor mesela ama yemeyide yaptim bebegimede bakiyorum basim agrisada stresim yok mutluyum en azindan. sende bence toparlanmaya bak evinide esinide bebisinide kendi kontrolune aldikta o da gidecekdir. asilnda yardim etmeleri iyi bisey ama her dk laf sokmalar her seye karismalar olmasa

Kızlar su gelince ne yapmamız lazım?

Ped takip öyle mi gidiyoruz? Depend falan almadım ben. Çok geliyor mu su? Arabaya havlu serip mi oturuyoruz? Hiç kafamda canlanmiyor o suyun gelişi sonrası ve hastahaneye gidiş arası 😄
Çok boşaldıysa devamlı gelmiyor canım, ama sızıyorsa ona göre ped takar arabaya da havlu serersin 😂

merhaba kızlar, 7 kasım da oğluşumla kavuştuk, gerçekten çok güzel bi duyguymuş anlatılmıyo😍😍 meğersem boynuna kordon dolamış o yüzden belki kanala inmedi dediler😌 bir de kocaman miyomum varmış onu da almışlar sezaryenda, şimdi onun patoloji sonucunu bekliyorum inşallah temiz bişeydir😕
Yaa acaba kaç tur dolanmış? Bende de bi tur kordon var doktor kanala inmesi zor olabilir ama belli de olmaz dedi

Çok boşaldıysa devamlı gelmiyor canım, ama sızıyorsa ona göre ped takar arabaya da havlu serersin 😂

Tesekkur ederim 🙏

Ayy en son ne zaman bir seyi boyle heyecanla bekledim hatirlamiyorum..
Son günlerde her gece "acaba o gece bu gece mi?" diye yatağa girip, sabah da "değilmiş" diye uyanıyorum 😄

Tesekkur ederim 🙏

Ayy en son ne zaman bir seyi boyle heyecanla bekledim hatirlamiyorum..
Son günlerde her gece "acaba o gece bu gece mi?" diye yatağa girip, sabah da "değilmiş" diye uyanıyorum 😄
Niye hep geceye odaklanıyorsun birde gündüze odaklan bakalım belki ozamam gelir 😀

Kuzum neden erken doğuracağını düşünüyordun evet sende hep o tedirginlik vardı. Haftan çok iyi bence sağlıkla kucağına al inşallah

Kuzum neden erken doğuracağını düşünüyordun evet sende hep o tedirginlik vardı. Haftan çok iyi bence sağlıkla kucağına al inşallah
Valla yavrum içime hep böyle doğuyordu göbeğim de aşağı inmişti.Eşime bu sanki erken gelecek diyordum

Back
X