• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    233
Çekince ağlamıyor yavrum çoğunlukla yorulmuş ve doymuş oluyor,Bebek ağlar ayrıca.Benim bebeğim de çığlık kıyamet bez değiştiriyoruz.Sütün de vardır eminim,sadece doğru yerleştirip çektiğinden emin misin.
Ya benimki emiyor, 70 ml süt içiyor biberonla hâlâ emmek istiyor. Emdiği memede makinede az süt çıkıyor. Yutkunarak da emiyor anlamadım ki. Bez sayısı da iyi ama bugün daha dikkatli bakacağım

Kızlar benım doktorum kanama 6 hafta sürecek dedi. Bir de dikiş ağrıları içinde 6 hafta dikkat ağrı gelip gider ağır kaldırma yorma kendini merdiven çıkma uzun yürüyüş yapma dedi. Sezeryan olduğu içinde korse falan öyle bişey 6 hafta sonra kullanmak istersen kullan dedi ama şu an değil.

Ya benimki emiyor, 70 ml süt içiyor biberonla hâlâ emmek istiyor. Emdiği memede makinede az süt çıkıyor. Yutkunarak da emiyor anlamadım ki. Bez sayısı da iyi ama bugün daha dikkatli bakacağım
Benim bebeğim de çok emiyor, sütüm yok daha iki gün oldu mama veriyoruz ve her seferinde o kadar yiyor ki ben de çok veriyoruz sanmıştım bugün kan şekerini ölçmüşler ne kadar yiyorsa o kadar vermeye devam demiş ebeler, o bırakmadan bırakmayın yesin sorun yok demişler

Bu arada 20.günüm. Emziriyorum ama mama da veriyorum çünkü pompayla en fazla 7 ml toplam çıkarıyorum o da yetmeyeceği için takviye mama veriyoruz. Mama da anne sütüne en yakın olan keçi sütlü olanı tercıh ettik. Sütüm inşallah 20.günden sonra gelir, 20 günden sonra sütü bol gelen arkadaşlar varmı? Ucları yara için lanison krem verdi doktor ama max 2 kez sür günde dedi çok değil. Onun yerine kendi sütünü sür ve soğuk kompleks(emzirmeden sonra) yap dedi.. benimde biraz geçti gibi şimdi.

Bu arada 20.günüm. Emziriyorum ama mama da veriyorum çünkü pompayla en fazla 7 ml toplam çıkarıyorum o da yetmeyeceği için takviye mama veriyoruz. Mama da anne sütüne en yakın olan keçi sütlü olanı tercıh ettik. Sütüm inşallah 20.günden sonra gelir, 20 günden sonra sütü bol gelen arkadaşlar varmı? Ucları yara için lanison krem verdi doktor ama max 2 kez sür günde dedi çok değil. Onun yerine kendi sütünü sür ve soğuk kompleks(emzirmeden sonra) yap dedi.. benimde biraz geçti gibi şimdi.
Ağrınızz varmıı sütünz az mı gelşyor bende doğum yaptım sütüm gelmiyor bi iki damla anca ama çok ağrım var göğüslerim yanıyor

Vajinal doğum bekleyen bi ben mi kaldım a dostlarım kimse yok mu başka
ben de doğurmak istiyorum artık😍
Ben de bugün 39+5 olarak hala vajinal bekleyenlerdenim 😅 bende nişan gelişi de olmadı henüz hiçbir belirti yok, nst'de 60-100lere çıkan ara ara sancılar haricinde pek bir şey de yok. Ne zamana kadar beklerim bilmiyorum tam bir bilinmezlik 😄 kasım annelerini ben kapatıcam bu gidişle 🤣

Kızlar bebekleriniz kusuyor mu ya? Benimki genelde her beslenmeden sonra bir miktar kusuyor. Nerdeyse yarım saat belki daha fazla yatırmıyorum beslenmeden sonra. Gazını falan çıkartıyorum ama yinede kusuyor. Gündüz neysede gece korkuyorum. Ya kusarda tıkanırsa diye. Hepten kaçtı uykularım. ?
Benimki de kusuyor gazını çıkarmama rağmen kusuyor ve çok ıkınıyor kıpkırmızı oluyor 😭

Crp her doktor bakmıyormuş benim doktor hem bakıp hem de peşine düşüyor,eğer belirti göstermiyorsan sıkıntı yoktur herhalde benim ilk değerim 111 çıktı,şimdi 90 olmuş .Resmen hasta gibi halsizim
İnşallah yoktur enfeksiyon yara yerimde

Ben de bugün 39+5 olarak hala vajinal bekleyenlerdenim 😅 bende nişan gelişi de olmadı henüz hiçbir belirti yok, nst'de 60-100lere çıkan ara ara sancılar haricinde pek bir şey de yok. Ne zamana kadar beklerim bilmiyorum tam bir bilinmezlik 😄 kasım annelerini ben kapatıcam bu gidişle 🤣
aaa senin günün daha yakın inşallah sağlıkla kucağımıza alırız artık bu gece kasılmalardan uyuyamadım doğuracam sandım da sıklaşmadı kasılmalar sancılar belim kasıklarım çok ağrıdı karnım komple sertti

Bende de oldu şişlik, doktorum içinde su olduğunu korse takmam gerektiğini söyledi, korse takmadım ama şal bağladım, şişlik indi yavaş yavaş, çok az kaldı, antibiyotik bende kullandım ama şişliğe faydası olmuyomuş doktora sormuştum, bağlıcaksın dedi sadece
Şişlik dışında kızarıklık var mıydı bir de şişlik sert mi yumuşak mıydı sizin

Neden lansinoh krem e çok sürme dedi canım ben her emzirme bitimi sonrası yara olmasın diye sürüyorum

Kızlar meme ucumun eti kalktı ne yapacam? Emzirmeye devam mı yoksa sağayım mı? Yarayı hangi krem iyileştirir çok çaresiz hissediyorum birazdan emmek için bağıracak😭😭

Kızlar meme ucumun eti kalktı ne yapacam? Emzirmeye devam mı yoksa sağayım mı? Yarayı hangi krem iyileştirir çok çaresiz hissediyorum birazdan emmek için bağıracak😭😭
Lansion ve gümüş kapak kullanıyorum ben canım. Kremi arada sürüyorum. Bence gümüş kapak işe yarıyor geceleri çıkarıyorum gün içerisinde kullanmaya Çalışıyorum

Aynısını yaşadım canım emzirirken değil ama sağma makinesi yaptı kanaya kanaya sağdım derileri hep kalktı fito krem ve göğüs kalkanı iyileştirdi sağma makinesinin de ucunda silikon aparat varya onu çıkarıp sağıyorum artık yara yapmıyor ben de küveze emzirmeye geldim ilk defa bekliyorum inşallah emzirebilirim dua edin

aaa senin günün daha yakın inşallah sağlıkla kucağımıza alırız artık bu gece kasılmalardan uyuyamadım doğuracam sandım da sıklaşmadı kasılmalar sancılar belim kasıklarım çok ağrıdı karnım komple sertti
Doğurursunuz kızlar yakında☺️ 40+3’te doğurmuş biri olarak söylüyorum🤣 Evet son hafta beklemek gerçekten zorluyor. Kendi başına olsan sıkıntı değil ama etraf sürekli doğurdun mu doğurmadın mı diye sordukça üstelik annen de stresini sana yansıtıyorsa biraz daha içten içe kendini de strese sokuyor insan. Amaaa hiç gerek yok illa ki çıkacak ve bitince insana gelen o rahatlama😍

Kızlar bebeğim meme reddi yapıyor sütüm sezeryan üçüncü günü gelmeye başladı napiyorum mememi almıyor çok üzgünüm biberona alışmış 😔 ben ameliyatta kötü oldum bebekten bir buçuk saat sonra odaya gittiğim için sarılık olmasın diye biberonla mama vermişler ben kaşık biberon almıştım onun ne olduğunu anlamışlar. Üç günde sütüm yok ve ağrılarım çok diye biberonla besledik meme almıyor lütfen yardım edin sağlık ocağına kadar gidip destek aldım almıyor memeyi saginca içiyor ama gogusumu almıyor 😔

Kızlar bebeğim meme reddi yapıyor sütüm sezeryan üçüncü günü gelmeye başladı napiyorum mememi almıyor çok üzgünüm biberona alışmış 😔 ben ameliyatta kötü oldum bebekten bir buçuk saat sonra odaya gittiğim için sarılık olmasın diye biberonla mama vermişler ben kaşık biberon almıştım onun ne olduğunu anlamışlar. Üç günde sütüm yok ve ağrılarım çok diye biberonla besledik meme almıyor lütfen yardım edin sağlık ocağına kadar gidip destek aldım almıyor memeyi saginca içiyor ama gogusumu almıyor 😔
canım çok az biberon ver hemen ardından memeni sok. Memen ağzındayken de kenardan süt veya mama damlat biberonla. Belki denemişsindir ama benim aklıma bu geldi.

Kızlar dün kayınvalidem memlekete döndü. Eşim de nöbetçi bugün. Bebeğimle hastaneden sonra ilk defa yalnız kalıyoruz. Saatlerdir kucağımda duruyor. Karnı tok, gazını çıkardım, altı temiz. Kucağımda uyuyor. Yatağa indirdiğim an bağırmaya başlıyor. Bugün nasıl bitecek, bilmiyorum. Bu durumu yaşayıp bir çözüm bulabilen var mı?

Doğurursunuz kızlar yakında☺️ 40+3’te doğurmuş biri olarak söylüyorum🤣 Evet son hafta beklemek gerçekten zorluyor. Kendi başına olsan sıkıntı değil ama etraf sürekli doğurdun mu doğurmadın mı diye sordukça üstelik annen de stresini sana yansıtıyorsa biraz daha içten içe kendini de strese sokuyor insan. Amaaa hiç gerek yok illa ki çıkacak ve bitince insana gelen o rahatlama😍
Hahaha zaten sizi bildiğim için bekliyorum hala günlerimiz var ama sabırsızlanıyor işte insan, artık son haftalar zor geçiyor ve dediğin gibi çevre baskısı😁😁 yine de Allah sağlık versin sıkıntısız kolay doğum nasip etsin bizlere

Back
X