• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    233
Nişan dedikleri cumartesi gecesi geldi bebeğim kanaldaymış yerleşmiş doğmasını bekliyorum artık baya ağırlaştım sıkıldım doğsun sağlıkla istiyorum senin durumlar nasıl 😍
Aynıyız benimde cumartesi günü gelen nişanmış. Bilmediğim için şekli garip gelmişti, doktoruma sordum. Kaç gündür heyecanla bu gün doğurcam diye bekliyorum. Nişan gelince hemen doğurulur sanıyordum chatgb beni kandırdı 😂

Canım senin halsizliğin böyle vücudunun dökülmesi halden hale girme durumun var mı varsa hiç beklemeden kan ver sağlık ocağında crp bakılsın bence enfeksiyon kapmış olabilirsin eğer bunlar varsa
Yok iyiyim çok şükür ama içime de kurt düştü antibiyotik kullanıyorum zaten doğum sonrası yarın da tekrar soracağım doktora crp içinde sorarım

Benimkide 23 günlük. 5. Günü sarılık 11di. 8. Gün değeri 8 e düşmüştü. Ondan sonra daha gitmedik hastaneye. Benimkinin değeri çabuk düştü. Ama kilo alımını bende bilmiyorum. Banada pek büyüyormuş gibi gelmiyor.

Benim de damlar oldu,ben 40 dk ya da 30 dk emziriyorum artık sonra çekiyorum.Bence memede güvende hissediyorlar ondan sürekli emmek istiyor .Doktor bana ne kadar isterse vereceksin demişti
Çekince ağlamıyor mu ya
Anam da sağolsun yine kaynanalık yapıyor. Çocuk aç kalıyor, şunu yap sütün artsın, azıcık ağlasa bir telaş… Dedim ki sen çocuklarını ağlamadan mı büyüttün

Kızlar sezaryenin 23.gününde hala ağrılarım oluyor, benim gibi olan var mı doktoruma söylemeli miyim ya. Kanama da bitecek gibi gelmişti ama tekrar başlamış. Çok yoruldum gerçekten

Bugün benimde 19 gün bir ağrı var sezeryan yerinde. Bazı günler iyi oluyor bazı günler ağrıyor. Kanama desen bitip bitip yeniden başlıyordu. Bir haftadır kanama gibi sarı-turuncu arası akıntı geliyor. Değişik bir renk. Enfeksiyon mu kaptım acaba dedim ama chatcpt ye sordum normal dedi.

Benim de damlar oldu,ben 40 dk ya da 30 dk emziriyorum artık sonra çekiyorum.Bence memede güvende hissediyorlar ondan sürekli emmek istiyor .Doktor bana ne kadar isterse vereceksin demişti

40 dk nasıl emziriyorsun ya? Bana doktor bir meme 10 diğeri 15 dk onda bile belim o kadar kopuyor ki ağrıdan. Keşke daha fazla emzirebilsem. Emzirme yastığı falan kullanıyormusun işe yarar mı ki yaa

40 dk nasıl emziriyorsun ya? Bana doktor bir meme 10 diğeri 15 dk onda bile belim o kadar kopuyor ki ağrıdan. Keşke daha fazla emzirebilsem. Emzirme yastığı falan kullanıyormusun işe yarar mı ki yaa
Ben de 30-40 dk bir meme emzirdim bugün. Çaresi olmayınca insan🤣

Benimkide 23 günlük. 5. Günü sarılık 11di. 8. Gün değeri 8 e düşmüştü. Ondan sonra daha gitmedik hastaneye. Benimkinin değeri çabuk düştü. Ama kilo alımını bende bilmiyorum. Banada pek büyüyormuş gibi gelmiyor.
Bebek tartısı aldık biz de inşallah kafayı sıyırmayız😂

Crp yok bakılmadı pazartesi kontrole gittiğimde gördü doktor kan tahlili istemedi yarın için bir daha çağırdı bakalım ne diyecek ağrı yapıyor biraz doğum yapalı 8 gün bitti normal mi bilmiyorum rahatsız ediyor o şişlik
Bende de oldu şişlik, doktorum içinde su olduğunu korse takmam gerektiğini söyledi, korse takmadım ama şal bağladım, şişlik indi yavaş yavaş, çok az kaldı, antibiyotik bende kullandım ama şişliğe faydası olmuyomuş doktora sormuştum, bağlıcaksın dedi sadece

Son düzenleme:
Uyumuyor mu 30-40 dakika boyunca benimkini dürtüyorum sürekli devam ediyor sonra bir daha zor 20 dakikayı buluyor

Back
X