- 11 Nisan 2024
- 1.850
- 1.752
- 53
Benimki solunum almamıştı canım. Yaptır o zaman mutlaka derimGöz muayenesiymiş. Solunum aldıysa zorunlu dediler. İlk defa duydum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki solunum almamıştı canım. Yaptır o zaman mutlaka derimGöz muayenesiymiş. Solunum aldıysa zorunlu dediler. İlk defa duydum
Canım benim bebeğim prematüre. Biz daha bugün ikinci görme testine girdik. Çok şükür sürecimiz tamamlandı. Gözü gelişimini tamamlamış. Orada duyduğum kadarıyla prematüre olmasa bile yoğun bakımda kaldığı için göz muayenesi olan bebekler vardı.Bebeği yoğun bakıma girenler, size bebeğiniz prematüre doğmasa bile yoğun bakıma girdiği için rop muayenesi yapılacak diye bir şey dendi mi?
Canım bugün hastanede hemşire yardımcı oldu. Bebeğim memeyi tuttu. İki gün sadece anne sütü ile beslenmesini takip edeceğiz. Kilo alırsa böyle devam edeceğiz. Mama ile bu kadar kilo alması iyi değil dedi.Canım silikon göğüs ucuyla emziriyorlar sende de işe yarar mı acaba
Ben de aynı durumdayım. Hastaneden daha yeni geldik. Eşim nöbete gidecek. Ve bugün sağım sürecime emzirme de eklendi. Bakalım daha mı iyi olacak, göreceğizBu saat oldu kahvaltı yapamadım + 3 saatlik uykusizler yetişebiliyor musunuz yoksa sorun bende mi
Ay ne kadar iyiler. Benimkiler de yoğun bakımda süt götürsem de mama verip durdular. Çocuk beş günde 400 gr aldı içim acıdı ya. Orada emziriyordum süt de götürüyordum. Buna rağmen çocuk aldıkça vermişler mamayı.Canım benim bebeğim prematüre. Biz daha bugün ikinci görme testine girdik. Çok şükür sürecimiz tamamlandı. Gözü gelişimini tamamlamış. Orada duyduğum kadarıyla prematüre olmasa bile yoğun bakımda kaldığı için göz muayenesi olan bebekler vardı.
Canım bugün hastanede hemşire yardımcı oldu. Bebeğim memeyi tuttu. İki gün sadece anne sütü ile beslenmesini takip edeceğiz. Kilo alırsa böyle devam edeceğiz. Mama ile bu kadar kilo alması iyi değil dedi.
Ben de şimdi yapıyorum canım. Üstüm başım saçım evlere şenlikBu saat oldu kahvaltı yapamadım + 3 saatlik uykusizler yetişebiliyor musunuz yoksa sorun bende mi
Amin kuzum. Güzel gelişti ama hastane ve yoğun bakım sürecinde çok kilo kaybetmişti neyseki toparladık şükürAy maşallah ne güzel gelişmiş bebiş ya benimki 38 haftada 3300 gr
Maşallah Rabbim nazarlardan kötülüklerden korusun![]()
Öğleden sonra 4te kahvaltı yaptığım oluyorBu saat oldu kahvaltı yapamadım + 3 saatlik uykusizler yetişebiliyor musunuz yoksa sorun bende mi
Memenin kahverengi kısmı varya iki parmağınla kavrayıp doğru açıyla bebeğin ağzına alabildiği kadar ver. Ben ebeye mememin ucu yokki nasıl yapcam ucunu nasıl çıkartcaz demiştim en sık yapılan hata bebeğe sadece ucunu vermek demişti. Kahverengi kısmın alabildiği kadarını ağzına ver meme ucunun önemi yok, öyle olunca tam kavrıyor ve daha az hava yutuyor. Emdikçe de uçları zaten çıkmaya başlıyor.Benim de hala meme ucum yok bebeğim kavrayamıyor sarılık oldu bu yüzden göğsümden süt yeni yeni geliyor o da sağımla. Ne yapıcam bilmiyorum valla.
Benim bebeğim eve gelene kadar hep anne sütü ile beslendi. Beslenme miktarı arttıkça süt yetmeyince mama verdik evde. Ben prematüre olduğu için çabucak kilo alsın, toparlasın istiyorum. Daha bugün 2740 gram oldu. Çok kilo almış dediler. İnşallah emzirebilirim.Ay ne kadar iyiler. Benimkiler de yoğun bakımda süt götürsem de mama verip durdular. Çocuk beş günde 400 gr aldı içim acıdı ya. Orada emziriyordum süt de götürüyordum. Buna rağmen çocuk aldıkça vermişler mamayı.
Oluyor tabi olmaz mı.Bana da doğurdun da niye haber vermedin diye sitem edenler olduUzaktan arayıp böyle beslenmene dikkat et ye sütün olsun diyorlar ya boğasım geliyor. Ben malım bilerek kendimi aç bırakıyorum sanki sizin de var mı boş konuşan akrabalarınız
İçim rahatladı teşekkür ederimCanım benim bebeğim prematüre. Biz daha bugün ikinci görme testine girdik. Çok şükür sürecimiz tamamlandı. Gözü gelişimini tamamlamış. Orada duyduğum kadarıyla prematüre olmasa bile yoğun bakımda kaldığı için göz muayenesi olan bebekler vardı.
Canım bugün hastanede hemşire yardımcı oldu. Bebeğim memeyi tuttu. İki gün sadece anne sütü ile beslenmesini takip edeceğiz. Kilo alırsa böyle devam edeceğiz. Mama ile bu kadar kilo alması iyi değil dedi.
Ben açmıyorum telefonları artıkUzaktan arayıp böyle beslenmene dikkat et ye sütün olsun diyorlar ya boğasım geliyor. Ben malım bilerek kendimi aç bırakıyorum sanki sizin de var mı boş konuşan akrabalarınız
Evet natural markette bulmak daha kolay. Her ihtimale karşı altına alt açma örtüsü seriyorum. Çok dolmadan değişince sızdırma olmadan yakalıyorum. Prima boykot kullanmıyoruz canım biz.Prima güzel sızdırmıyor asla ama kokusu dehşet kötü. Sizdeki hangisi natural mi?
Normal mi sezaryen mi diye sorup sezaryen deyince ay olsun sağlık olsun hmm özel hastane mi diye saçma tepki verenleri yolmak istiyorum. Hayırlı olsuna arıyolar güya aramasalar daha iyi. İşte açma gafletinde bulunuyoruz. Kimin ne diyeceğini bilemeyince. Birdr isim zaten koymuşuz değil mi kimliği bile çıkmış 2. İsim de şunu koysaydın diyene ne demeliUzaktan arayıp böyle beslenmene dikkat et ye sütün olsun diyorlar ya boğasım geliyor. Ben malım bilerek kendimi aç bırakıyorum sanki sizin de var mı boş konuşan akrabalarınız
Akrabayı bırak yenidoğan hemşiresi arkadaşım bile boş konuşuyor. BOL SU İÇECEKMİŞİM. Ay hadi ya ciddi misin genius:) O esnada benim içtiğim su, hoşaf, meyve suyu, ayran… toplamda beş litre yapıyordurUzaktan arayıp böyle beslenmene dikkat et ye sütün olsun diyorlar ya boğasım geliyor. Ben malım bilerek kendimi aç bırakıyorum sanki sizin de var mı boş konuşan akrabalarınız
Bizim isim bayağı orijinal oldu doğum doktoru bile kim düşündü falan diye sordu. Bizim nesil bayılıyor. Akrabaların ise anlamasını beklemiyorum ama sorduktan sonra gelen sessizlikleri her şeyi anlatıyorNormal mi sezaryen mi diye sorup sezaryen deyince ay olsun sağlık olsun hmm özel hastane mi diye saçma tepki verenleri yolmak istiyorum. Hayırlı olsuna arıyolar güya aramasalar daha iyi. İşte açma gafletinde bulunuyoruz. Kimin ne diyeceğini bilemeyince. Birdr isim zaten koymuşuz değil mi kimliği bile çıkmış 2. İsim de şunu koysaydın diyene ne demeli![]()
Şöyle bi düşününce bazı akrabalarım gerçekten bilinçli ya. Ama bir ikisi yetiyor zaten. Kadın tutturdu kucağa alıştırma diye. Bir de on dk ısrar etti ne hakla ya. Diyorum ki benim itirazım yok alışsın. Tamam sana göre iyi de çocuk için kötü dedi. Neymiş zararı çocuğa sormadım keşke soraydımBen açmıyorum telefonları artık![]()