• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    235
Ah ben de öyleyim geçecek diye teselli ediyorum kendimi hep, birini sevsem aklım öbüründe kalıyor. Hepimiz aynıysak demek ki bu doğru değil hormonlar bize öyle gösteriyor direnelim 🥹🥹
Yalnız olmadığını bilmek iyi hissettiriyor. Saat 3 ten beri huzursuz hep kucak istiyor. Ne zaman düzene girecek😔

Rabbim kolaylik versin canım bnimde oglum 1. Sinifta birde ben okumalarla yeni harflerle ugrasiyorum bebiste sagolsun 10 dk 20dk uykusuz bak ayniyiz desteksizim bende hic sıkılma herseyin ustesinden geliriz biz kadınlar olarak, topikteki hepimizin sıkıntıları ortak zaten yaz sen illaki iyi geliyor yanlızligimiza, hem sende tecrubelisin kizin buyumus bile bak evrelere hakimsin zaman hizli geciyor, sadece yenidogan donemi bizleri zorladigi icin uzun geliyor, bunlarda tatlı anı kaliyor hatta bazen o minik el ve ayaklara geri donmek istiyoruz 🫠🥲🥰
Allah yardımcınız olsun 1. Sınıf birde başka çocuğunuz varmış. Yorgunluk ve uykusuzluk tan tadını çıkaramıyoruz ki en güzel zamanların😔

Yalnız olmadığını bilmek iyi hissettiriyor. Saat 3 ten beri huzursuz hep kucak istiyor. Ne zaman düzene girecek😔
6 hafta sonra rutinlere başlayabiliriz sanırım en azından gece gündüzü ayırt etmeye başlarlar, bir bakmışız ilkokula başlamışlar bir bakmışız odalarında ayrı takılmak istiyorlar. 🥹

Philips Avent biberonun kapağını nasıl takmam gerektiğini anlatan arkadaşa çok teşekkür ediyorum. Bu zamana kadar hep yanlış takmışım. Hastanede hemşireler bile yanlış takmışlar. Bebeğim o yüzden tutmuyormuş galiba biberonu 😅

6 hafta sonra rutinlere başlayabiliriz sanırım en azından gece gündüzü ayırt etmeye başlarlar, bir bakmışız ilkokula başlamışlar bir bakmışız odalarında ayrı takılmak istiyorlar. 🥹
Umarım zaman hem çabuk geçsin istiyorum hem geçmesin. Hiç uyuyamazsam bayılır kalırsam diye korkuyorum 😭

Canı
Canım bu geçici bir süreç öyle düşün,stres yapmamaya çalış.Sütünü artıracak şeyler yemeye çalış,ve muhakkak gündüz uyu.Benim de geç geldi,şimdi bebek emdikçe çoğalıyor.Emzirmek ciddi sabır gerektiriyor ve zor bir şey.Arkadaşım göstermese krizlere giriyordum,ayakta terleye terleye ne şekillerde vermeye çalıştım,şimdi biraz daha rayına girdi.Arkadaşım memenin ucunu makas şeklinde aldırıp bebeğin üst damağına yerleştirdi,büyük kara kısmı bebeğin ağzında oluyor.Çektiğini emdiğini sen hissediyorsun yutkunma sesinden.
Canım 10 gün oldu hala yok artık umudum da kalmadı çok üzülüyorum. Ben ebelerden destek aldım onlar da tutturamadı, tutmuyor yani yapamadık bi türlü.

Canı

Canım 10 gün oldu hala yok artık umudum da kalmadı çok üzülüyorum. Ben ebelerden destek aldım onlar da tutturamadı, tutmuyor yani yapamadık bi türlü.

Canım İnan ki benimki de çok zor tuttu stresten ne hale gelmiştim,galiba tutmaz artık demiştim.Çocuğu resmen üzerime yapıştırıyorlardı çocuk stresten ağlıyordu,ben daha kötü oluyordum.Çevrende yenilerde anne olmuş biri varsa onlardan destek alsan,çok daha iyi kavratıyorlar

Canı

Özel emzirme danışmanlığı aldınız mı? İyi birini bulabilseniz aslında size yardımcı olacabilecek

Canım İnan ki benimki de çok zor tuttu stresten ne hale gelmiştim,galiba tutmaz artık demiştim.Çocuğu resmen üzerime yapıştırıyorlardı çocuk stresten ağlıyordu,ben daha kötü oluyordum.Çevrende yenilerde anne olmuş biri varsa onlardan destek alsan,çok daha iyi kavratıyorlar
Evet bebeğim katıla katıla ağlıyor ya kıpkırmızı oluyor zorla tutturacağız diye, o ağladıkça pes ediyorum resmen. Birde sütüm azaldı bebek de tutmadıkça stresin de etkisiyle.
Çevremde de kimsem yok bu yaz taşındım buraya ama bir yandan da emzirme danışmanından yardım mı alsam diyorum ben de ne yapacağımı bilemez haldeyim

Özel emzirme danışmanlığı aldınız mı? İyi birini bulabilseniz aslında size yardımcı olacabilecek
Hayır bulunduğum yerde yüz yüze yok, online da işe yarar mı emin olamadım online çok fazla var ama işe yarar mı kısmı kafamı karıştırıyor uzaktan bebeği nasıl göğsüme tutturacağım o oturmadı kafamda

• Üzgünüm
Reactions: Uva
Philips Avent biberonun kapağını nasıl takmam gerektiğini anlatan arkadaşa çok teşekkür ediyorum. Bu zamana kadar hep yanlış takmışım. Hastanede hemşireler bile yanlış takmışlar. Bebeğim o yüzden tutmuyormuş galiba biberonu 😅
Nasıl takıyor canım benmki tutuyor ama sütü çekemiyor yanlış taktığım için mi acaba gücümü yetmiyor

Evet bebeğim katıla katıla ağlıyor ya kıpkırmızı oluyor zorla tutturacağız diye, o ağladıkça pes ediyorum resmen. Birde sütüm azaldı bebek de tutmadıkça stresin de etkisiyle.
Çevremde de kimsem yok bu yaz taşındım buraya ama bir yandan da emzirme danışmanından yardım mı alsam diyorum ben de ne yapacağımı bilemez haldeyim
Silikon uç işe yaramadı mı canım?

Kızlar bugün kadın doğumda doktor kontrolüm vardı çok şükür güzel geçti ama 10 kilo vermişim doktorum yüzün falan küçülmüş dedi. Bu kadar kilo vereniniz var mı ? İştahım da çok yok ben bu durumdan memnunum da sütümü etkiler mi sizce?

Ben 11 kilo verdim 8 almıştım. Benim de iştah sorunum var porsiyonlarım küçüldü ama sütü etkileyeceğini sanmıyorum canım. Halsiz kalmamak hastalanmamak önemli

Back
X