Kızlar bebek ellerini yumruk yapıyorsa aç, açık bırakıyorsa toktur teorisi doğru mu sizce?
EVet emince aciliyor ama gazi varsa cigner gibi soylebe soylene emiyorsa yine sıkı sıkı, benim oglumda hep sikardı elini uykuda gevserdi bilemiyorum bence dertlerine gore
Kaka saymayın deniyor genelde ama meraktan soruyorum sizin bebeğiniz ne sıklıkta yapıyor kakasını?
Bizimki de aynı dediğiniz gibi emzirme konusunda. Özellikle son iki gündür. Uzun uyumuyor bile.
Bazen memeye gergin gelip rahatlamıyor oralarda bir türlü yönetemiyorum durumu
Benimkinde kaka oluyor hep olmadiginda cis dolmus oluyor degisiyorum gunde 10 kere falan
Ama tombikledi baya cuma 1 aylik olacak 5aralikta, fakat dojtora 40 ı dolunca gidecegim o yuzden kilosunu daha bilemiyorum
Arkadaslar süt emdikce cogalir ( pompa ile surekli artsin diye sagmaniza gerek yok bence, stres yapmayin hic, nasil vakit buluyorsunuz

bnm bebis 10 dk kucaktan inmiyor uyumuyor 10 dk birakinca yatak besik anakucaginda hic uyumuuor sagolsun, sicaklik istiyor diye yorumluyorum

bir de ben gecen haftadan beri alip kucagima market falan gezdim iyi geldi, yoksa oglumdaki gibi buhran yasamak istemiyorum, gunler aynı gelmeye basladı, buyuklerimizde kendi keyiflerindeler sagolsunlar, yemek, temizlik hic yoklar, kendi yagimizda ev daginik takiliyoruz simdilik

gececek hepsi arkadaslar, psikolojinisi bozmayin tam sendrom zamani ilk 1 ay geciyor zor ama bitiyor, bebislerle evin odalarini gezin, konusun onunla, iyice alissin ki sesinize daha durur hale gelsin, 1 ay daha sıkın disinizi, yavastan, bize gercek gulmeler, ellerini kullanmalar baslayacak, etrafa ilgi baslayincada oyun halisi falan biraz rahatlayacagiz, sonra 3 ayda gazlar bitecek hep pozitif dusunun, derkeeeeeen ramazana girecegiz zaten hep cabuk geciyor o mubarek ay, bayramda 4ayi doldurmus olacalar ve susleyecegiz onlari, 5. Ayda oturma calismalri, dis kasiyicilar derken, 6. Ayda ek gidayla birlikte sosyal bebislerimiz olacak )
bebegin ihtiyacı olan sutu o an uretir, fazla bekletmeyin dolapta sutlerinizi, antikorlar o an bebegin ihtiyacina gore uretiliyor, yani bgn dolaba attiginiz sut 1 ay sonraki ihtiyaci karsilamayacak,
Tabi gunluk sagip veriyorsaniz memeleribiz yara ya da ememiyor diye o ayrı
Cunku bebislerle memislerin baglantisi varmis bizim bundan haberimiz olmasada:)

o an ona gore antikor uretilip direk bebege ozel hazir sekilde oluyormus