- 10 Nisan 2014
- 43.659
- 116.140
- 798
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #2.241
Neden olmasın? Kuzenim de o şekilde okudu.yüzdelik değişirse bizimde yazacağımız iki fen lisesi var ikiside pansiyonlu bulunduğumuz yere uzak ama yks başarısı çok iyi ama çok karsızım hafta sonu eve gelir diye düşündüm
Hiç etrafımda yok öyle okuyan acaba nasıl olur zorluğunu bilemiyorum yorumlarında pansiyonun çok disiplinli olduğunu yazmışlar şikayetler o yöndeNeden olmasın? Kuzenim de o şekilde okudu.
Kuzenim o şekilde Ankara tıp ı kazandı. Liseyi yatılı okudu. Disiplinle oluyor ki yüksek puanlı okullar ODTÜ İtü Boğaziçi vsHiç etrafımda yok öyle okuyan acaba nasıl olur zorluğunu bilemiyorum yorumlarında pansiyonun çok disiplinli olduğunu yazmışlar şikayetler o yönde
Disiplinden yanayım bende bakalım 8 10 puan düşerse olur belki.Kuzenim o şekilde Ankara tıp ı kazandı. Liseyi yatılı okudu. Disiplinle oluyor ki yüksek puanlı okullar ODTÜ İtü Boğaziçi vs
Bende günlerdir yks başarılarına bakıyorum aklımda ki bi okul 120 öğrenci alıyor sınıflar 20 kişilikmiş şuanki sınıf 40 olunca lisede 20 olması çok iyi geldi 2024 yks de 72 öğrencisi güzel okullara yerleşmiş en düşüğü çapa hemşirelikti sanırımHedef odaklı gitmek lazım. Kolej yüksek burs verdi evet ama geçen yıl ki Yks sonuçlarına baktım 2 tıp anca var biri de özel üniv bunların. Haaaa dedim buradan zor tıp. Devlet den nitelikli lise kazanmamız lazım.
Totem yapalım hep beraber. Bunun için de okuyun zemzem suyunaDisiplinden yanayım bende bakalım 8 10 puan düşerse olur belki.
İnşallah gönlünüzdeki olurBende günlerdir yks başarılarına bakıyorum aklımda ki bi okul 120 öğrenci alıyor sınıflar 20 kişilikmiş şuanki sınıf 40 olunca lisede 20 olması çok iyi geldi 2024 yks de 72 öğrencisi güzel okullara yerleşmiş en düşüğü çapa hemşirelikti sanırım
Amin. İnşallah sizinde gönlünüzdeki olur sevinçle haberlerimizi verelimİnşallah gönlünüzdeki olur
Sonra liseye yazdan 15 gün hazırlanacağız mat fizikAmin. İnşallah sizinde gönlünüzdeki olur sevinçle haberlerimizi verelim
Artik ya tasinacaksin ya servis. Coouklar icin bunu ben de yaparimBiz nitelikli okul aldık da okulun tek sorunu yeri maalesef. Geçen yıl 38 kişi o okuldan tıp kazanmış . Dişçilik Boğaziçi ODTÜ İtü kazananlar da var. Tek sorun ulaşım
ben de duydum oyle okuyanlar. Merak etme cok iyi olur. Ostanbulda da o sekilde okuyan cokyüzdelik değişirse bizimde yazacağımız iki fen lisesi var ikiside pansiyonlu bulunduğumuz yere uzak ama yks başarısı çok iyi ama çok karsızım hafta sonu eve gelir diye düşündüm
İnşallah gönlünüzdeki olur
lutfen bana da dua edin gonlumdeki olsunAmin. İnşallah sizinde gönlünüzdeki olur sevinçle haberlerimizi verelim
Dualaşalım ozamanben de duydum oyle okuyanlar. Merak etme cok iyi olur. Ostanbulda da o sekilde okuyan cok
lutfen bana da dua edin gonlumdeki olsun
hepimizin gonlune gore olaun amin
Bizim zamanımızda süper lise vardı. Ben süper lise çıkışlıyım eşimle ben aynı lisedeydik ders notlarına bakarsak ortalamaya bakarsak o benden çok gerideydi mimar oldu ben ünv okudum ama şuan evdeyimArtik ya tasinacaksin ya servis. Coouklar icin bunu ben de yaparim
Bu arada nitelikli okullar onemli , egitimi harici sosyal olanak falan cevre olarak daha iyi.
uni kazanma dersen , bu sekil de calisarak inaniyorum ki nerede olursa olsun kizin tip kazanir
Yakin bir dr. tanidigimiz var. Eski zamanlardan bahsediyor. 50 60 kisilik siniftaydim. Ogretmenler caliskan oldugumu bile farketmiyordu,dedi. Kucuk sehirde liseye, biraz iyi sayilan bir okula sonlardan girdim ama sonra tip kazandim dedi.
Bizimde bir şişemiz var saklıyorum sınavlaraSon zemzem suyunuda bitirdiklgs de.
Allahım en güzel en kolay başarılarına başarı katacakları yerler nasip etsin hepimizin evlatlarına
Valla düşündüm Ankara fen e roberte Galatasaray’a Kabataş a giden de en fazla ODTÜ Boğaziçi Bilkent burslu vs gidecek. Daha alt okullarda öyle. Aşırı egolu antisosyal , fazla hırslı çocuklarla okuyacağına, gene başarılı ama başka hobileri de olan, hayatın güzelliklerini de gören , bilenlerle okusunlar diyorum artık.Bizim zamanımızda süper lise vardı. Ben süper lise çıkışlıyım eşimle ben aynı lisedeydik ders notlarına bakarsak ortalamaya bakarsak o benden çok gerideydi mimar oldu ben ünv okudum ama şuan evdeyim.... bir arkadaşımız vardı ki kazanması mümkün değildi mezuna kaldı bir çalıştı tıp kazanmış kimse inanamadı şuan kadın doğum uzmanı....
Çocuğun kendisinde bitiyor okul sadece rehberlik ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?