- 29 Mayıs 2010
- 31.315
- 84.695
- 1.123
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #2.261
Ben şahsen kızımı belirli okullara çocuğumun puanı da tutsa göndermem ünv de.... çünkü değişsin istemiyorum geleneklerine ve değerlerine bağlı olarak kalsın istiyorum .... tabii bu benim görüşümValla düşündüm Ankara fen e roberte Galatasaray’a Kabataş a giden de en fazla ODTÜ Boğaziçi Bilkent burslu vs gidecek. Daha alt okullarda öyle. Aşırı egolu antisosyal , fazla hırslı çocuklarla okuyacağına, gene başarılı ama başka hobileri de olan, hayatın güzelliklerini de gören , bilenlerle okusunlar diyorum artık.
Ne güzel maşallahKızımın grubu 5 er puan farkla aldı lgs yi. Kimse kimseyi kıskanmadı tebrik ettiler birbirlerini , buluşuyorlar konuşuyorlar hergün. Ömür boyu sürer inşallah bu dostluk.Bu grupta da çok yüksek alan evladımız oldu. Gurur duydum ben onla.
Ben de İstanbul kazansa Galatasaray falan göndermezdim. 14 yaşında annesini görmeli bir çocuk. Aile sıcaklığı başka. Henüz değerleri oluşmadı bunların.Her yola meyilli olurlar, her arkadaştan etkilenirler aile yoksa yanlarında. Ayrıca anne babanın da o çocuğum sevgisine ihtiyacı var. Cıvıltısına. Üniversite de bile imkan olursa kazandığı şehirde yaşamak isterim. Hele yazıyorlar ya evlenince ksyınvalide evime hiç gelmesin , anneme bakmak zorunda değilim huzurevine gider. Ben öyle düşünmüyorum. Ne kadar parası olursa olsun, insan insana muhtaçtır. Sevgiye ilgiye muhtaçtır. Valla isteyen ülke için dünya için evlat yetiştirsin sadece. Ben kendim için de yetiştiriyorum . Özgürlük , anayı babayı atmak değil çok kötü değillerse tabi. Onlarla da özgür olunabilir . Bir huzurevin de kimsesiz ölmek ben istemem. Evladım da yalnız olmasın ilerde. Onu da kendi evladı düşünsün isterim.Ben şahsen kızımı belirli okullara çocuğumun puanı da tutsa göndermem ünv de.... çünkü değişsin istemiyorum geleneklerine ve değerlerine bağlı olarak kalsın istiyorum .... tabii bu benim görüşüm
Gönderenlere saygı duyarım...
Bizimde sınavdan sonra 5 günde telefondan gözleri kıpkırmızı. Birkaç hafta sınır koymadık ama sonrasında sınır koymayı düşünüyorum. Zamanını kötü kullanıyor.günaydın kızlar meuzniyeti de bitirdik artık düşünmeyecem bir müddet hiç bişi çok yoruldum diyorum bu seferde telefon derdine düştü sene başında alıp tuşlu verdik bizimki tuşlu teelffonun yüzüne bakmamıştı zaten şimdide telefonumu tekrar verin diyor çıldıracam verirsem intigram ve daha bir çok uygulama açacak yaptı çünkü ah ne zormuş kızlar babasına baskı kuruyor oda ver diyor
mesele orda güzelce konustum bu yaz kitap okuyacaksın ama surat asıyor babayı sıkıştırıyorBizimde sınavdan sonra 5 günde telefondan gözleri kıpkırmızı. Birkaç hafta sınır koymadık ama sonrasında sınır koymayı düşünüyorum. Zamanını kötü kullanıyor.
Bıraksam sabahtan akşama kadar elinde. 1 yıldır kitap almadık elimize.Tekrar başlarız okumaya. Ama benimki eski sevdiği kitapları okumak istiyormesele orda güzelce konustum bu yaz kitap okuyacaksın ama surat asıyor babayı sıkıştırıyor
Ben telefonunu hiç almadım. Sosyal medyada da gezindi , arkadaşlarıyla da konuştu.Asosyal hale getirmek de psikolojilerini bozuyor çocukların.günaydın kızlar meuzniyeti de bitirdik artık düşünmeyecem bir müddet hiç bişi çok yoruldum diyorum bu seferde telefon derdine düştü sene başında alıp tuşlu verdik bizimki tuşlu teelffonun yüzüne bakmamıştı zaten şimdide telefonumu tekrar verin diyor çıldıracam verirsem intigram ve daha bir çok uygulama açacak yaptı çünkü ah ne zormuş kızlar babasına baskı kuruyor oda ver diyor
Bizde sosyal medya hiç yoktu. İlgisi hiç olmadı. Oyun oynuyor. Sınava 1-2 ay kala bıraktık oyunu. Şimdide sabah akşam oynamak istiyor. Gözleri kıpkırmızı.Ben telefonunu hiç almadım. Sosyal medyada da gezindi , arkadaşlarıyla da konuştu.Asosyal hale getirmek de psikolojilerini bozuyor çocukların.
Ben de telefonu hic alamadimgünaydın kızlar meuzniyeti de bitirdik artık düşünmeyecem bir müddet hiç bişi çok yoruldum diyorum bu seferde telefon derdine düştü sene başında alıp tuşlu verdik bizimki tuşlu teelffonun yüzüne bakmamıştı zaten şimdide telefonumu tekrar verin diyor çıldıracam verirsem intigram ve daha bir çok uygulama açacak yaptı çünkü ah ne zormuş kızlar babasına baskı kuruyor oda ver diyor
Gelse dediğimiz her gün geldi ,o gün de gelir elbet .Allah en güzellerini nasip etsin inşallahBen hala sınav üzüntüsünü atamadım üstünden. Hayırlısıyla 11 temmuz gelse sonrasında yerleştirmeler bitse de rahat etsem.
Sanki üstünden 1 hafta değil de daha çok zaman geçti. Bir an önce hayırlısıyla açıklansa da yüzdelik dilimlere göre bir yer tercih yapsak da aklımızdan çıksa artıkBen hala sınav üzüntüsünü atamadım üstünden. Hayırlısıyla 11 temmuz gelse sonrasında yerleştirmeler bitse de rahat etsem.
Yaparlar şaşırmam. Allahtan korkmaz , kul hakkı nedir bilmez insan çok.Duydunuzmu kitapcık olayı istanbulda bi okulda da olmuş
Bir diğer iddea da bir okul 11 tane 1. Çıkarmış soruları sızdırmış deniliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?