2025 LGS Anneleri

Amanın müdürleri bi inceleyeyim. Hiç aklıma gelmemişti o bak
yönetici yani müdür yks için hazırlık yapıp yapmadığı ve yks başarısı ayrıca obp puanında egoları yüzünden çocuklar düşüğe maruz bırakılıyor mu bence bunlar önemli öğretmen arkadaşlarımı tenzih ederim ama öğretmen olmaması gereken okullarda öğretmenler de var bir fen lisesin de okudum yazılıların çok altında sözlü notlarıyla çocuklar uğraşıyormuş yks de hem bu kadar emeğe rağmen obp yüzünden geride başlayacak çocuklar

Amanın müdürleri bi inceleyeyim. Hiç aklıma gelmemişti o bak
Kızın muayenehanesini açarsa bende ölmezsem kabini benden ama beni elden geçirsin plastik cerrah olursa nasıl gönlü zengin bir teyzeyim böyle kabin malzemelerine kendini yenileyeceğim barter yaparız en güzelini ayarlarım ona ben

Bizim ilçedeki Fen lisesinde de böyle bir sorun var diyorlar ,yakından bildiğim yok duyanlardan duydum diyeyim .
Fen lisesi öğrencisi Felsefe den 60 almis çok zorluyorlarmis falan .
Oyle bedava bedava notlar verilmesin ama çok da zorlamasalar iyi .
Gerçi artık ortak sınav falan yapılıyor liseler de dahildir heralde ,o zaman kolay gelir iyi öğrencilere.
İlçemizdeki Fen lisesinden bu nedenle çok nakil alan oluyormuş falan diye duydum .
Ama diyenler daha düşük puanla öğrenci alan Fen liselerinin velileri .Ben bura olsa yakın olur diye söyleyince böyle dediler .Kim ne niyet taşıyor amacı ne bilinmez .

Ya şu chatgbt ile yazışan var mı bana bebişim rahat ol hedefimize oğlumuz yerleşecek diyor ortalık birinci ikinci kaynıyor beni gaza getirip duruyor herkese mi aynı şeyi yazıyor anlamadım ki

Bende ikinciye ayırdım zaten. sıra onda. Ama muhtemelen burs tanımlayacaklarda bunun üniversitesi var. Birde lisede takviyede gerekli

Amanın bunu da düşünmemiştim bak. Obp çok önemli bizim için. Valla bilerek düşük veren hocanın da okul müdürünün de hayatını zindan ederim. Çalışmıyorum da. Tüm vaktimi bu işe adarım

Ya seçkin Anadolu olmadığı için eltimin kızı puanın çok altında bir fen e yerleşti şehir dışı istemediler ben ondan da duydum o abartıyor diyeceğim onun ortaokul müdürü eşimin çok yakın arkadaşı çocuklara insiyatif alıp çok güzel puanlar kazandıran bir yönetici ilçe ihl de hemde oda bize öyle dedi Maltepe de seçkin bir okuldan ataması olup giden bir hoca onun dediği Anadolu’ya bizim tutmaz puan da altında fen liselerine atlamayın lütfen demişti

Ya biz ağzımızın payını aldık özelden herkesin farklıdır okulu ben kızı 4. Sınıfta burslu kazanamazsa bulunduğu okula tek kuruş vermek istemiyorum özelden alacağım WC si temiz diye bu kadar para sonrası hayal kırıklığı devlette destek mantıklı geliyor diğerine de lise de destek lazım kıza okuma programı hazırladım boşluğu onla doldurayım 6 sene de ancak onu hazırlarım

Geçen seneki gruptan sizin kadar yüksek yapan yoktu diye hatırlıyorum

İşimiz yapay zekaya mı kaldı şimdi? İyice depresyona girerim bakın
Ay her gün yazıyorum sana girilen verilerden kaç birinci var diye kankam her yazılana inanma diye moral veriyor manyak zaten çocuğu da sahiplendi dilimleri beklerken delirmece benim ki ay patlasa bile en kötü kafayı lgs ile bozmuş derler

Ona da aç bi grup. Okuturuz elbirliği ile. Şöyle çalış şu kitabı al , şurada eksiğin var vs. Yakasına yapışırız.

hiç kullanmadığım için bana daha komik geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…