2025 LGS Anneleri

Egzama çıktı ben de valla yüzümde. Bir krem tavsiye edildi de o 3 gün de bayağı hafifletti. Kırmızı yüzüm vardı ulan lgs. Nettin bizlere?
sınavdan çıkar çıkmaz aranmaya başladık. cevap anahtarı oluşturuluyor gelin hemen. telefona bir taraftanda whatsapptan atılıyor cevapları. Hayalimde sessiz sessiz evde kontrol etmek vardı. Gerçekten bende o anı yaşamak istemiyorum ama tekrar yaşayacağız

Dershane mesaj attı çocuğun soru ve cevapları artı tc si ve okul nosunu atın tercihlerde yardım edelim. Yavvvv zaten siz de var bunlar ya. Ayrıca kendimiz tercih yaparız ya oturduğumuz ilçeye göre şartlarımıza göre vs. Fazla puan veremeyeceğinize göre, ne faydanız olacak anlamadım ki

Tercih hakkın olacak nakillerde, hatta nakiller dönem arasında falan da oluyor ,ama dönem ortasında bir okula nakil istemek için o okulun taban puanını alman şart.
İsteyen daha düşük puanlı okula da nakil alabiliyor .
Servisinden ,yurdundan memnun olmayıp başka okula nakil aldıran çok.
Ama tercihlerde hemen sonrası olan nakillerde yani ek yerleştirme diyeyim istediğin yeri yazabilirsin ,yerleşmiş olsan dahi .

Bizi de daha dershane biz sinavdan eve varmadan aradi nasil gecmis gelin bakalım cevaplara diye .
Okul da öyle ama gelmeyeceğini her ikisine de söylemişti sinav öncesi.
Full bile yapsam emin olsam yine kitapçık almadan kontrol etmem diyordu daha kaç ay öncesinden.
Biz ertesi sabahı bekledik ama nasil bekledik bi bana sorun .

Geçen senede vardı canım
Aynı problemler aynı muhabbetler

Soru iptal oldu öğrenciler önce zor dediler sonra kolay denildi
Her yerden birinciler açıklandı
Sonra yüzdelikler kötü gelecek denildi

Bizim okul deprem güçlendirme nedeniyle ikili eğitim yaptı
Ziyaret ettiğiniz okulda arkadaşı oğlumun dersler boş geçiyor öğretmen yok gibi bişey söylemişti 2 hafta gelmemiş galiba
Sonra müdürleri değişti hiç sevilmiyormuş giden

Oğlumun okulunda sürekli almanca öğretmeni değişti

Yurt sorunu oğlumun okulunfa da var sadece kız öğrenci yurdu var erkek öğrencileri çapanın yurduna yerleştiriyoruz denildi

Kıyafetler özele göre pahalı değil ama önceden boy kilo vermeniz gerekiyor

Ara dönemde almak zor tshirt filan oluyorda diğerleri olmuyor
Temizlik sıkıntıydı
Kaloriferi bozuktu çocuklar montla oturuyordu
Hepsinin çözümü oluyor ama tabi biraz zaman ve sürekli talep etmek gerekiyor

benim zamanımda da televizyonda veriliyordu. sonucu başkasından öğrendik çünkü evde internet olayı da yoktu o zamanlar.
Aynen geçenlerde bir arkadaşa sordum tercihte bulunacağımız okulu. Sorduğum kişinin kızı o liseden mezun olup üniversite sınavında derece yaptı.2500-3000 arası. ama ağzını buruşturdu. Hep devlet okullarında okumasına rağmen kızı, okul dökülüyor hocalarda aman aman iyi değil dedi. Çünkü bir şubeye gelen mat hocası iyiyken diğer şubenin fizik hocası iyi oluyormuş. öğrencilerdeki sinerji iyi, birbirlerine destek oluyorlar dedi. Şimdi bizde özel okuldan geçersek çocuk nasıl alışır bilemem. Özel okul gibi deneme sınavları da yok. En azından 5.sınıfta 2-3 haftada bir deneme sınavı oluyorlardı. Ölçme hiç yok. yazılı sınav çalışacak.

Kolej de biraz el bebek gül bebek oldular. Azarlanmadılar öğretmenler ve okul yönetimi tarafından. İstediklerini arada da olsa giydiler. Temiz WC lere sınıflara alıştılar. Farklı gelecektir devlet okulu bir süre ama oraya da alışırlar bence. Çok iyi arkadaşlıklar da kurarlar. Eksiklerini sınav zamanı özel hoca ile kapatmayı düşünüyorum ben. Fizik mat sadece ama.

Birinciler 5000 kişi olacak diye bi korkmuyor değilim artık

Yazın ucuzken okul formalarını da alırdık ama alamıyoruz. Puanlar düşerse şu okul düşmezse bu okul çünküaBelirsizlikler içinde yaşıyoruz resmen
Ya sen olmazsan ne yapardık çok gülüyorum Allah da seni güldürsün en güzeli olsun kızına bak sahiden dua ediyorum benim oğlanın rahatlık Nirvana da olduğu için bunu görünce direk aklıma sen geldin

Eklentiler

• IMG_1324.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 18
Bazılarında sayıda azaltılacak bu sene bu piyango neden bize vurdu anlamakta zorlanıyorum

Benim oğlanın istediği okul da çok eski ve tabiri caizse dökülüyor, eski okul olduğu için vakıflar tarafından koruma altındaymış ozel izinle değişiklik yapılıyormuş. Gitti gördü ,hep özel okul mu olacak öğrensin diyor bir yanım bir yanım da işte hayata atılma zamanı geldi diyor .
Herkes nasil yapıyorsa oyle yapacaklar mecbur .Benim maddi olanagim liseyi de özelde okutmaya yetmez .İlkokuldan beri özelde hatta anaokulundan beri .Kucuk oğlum devlette başladı, biraz da ona bütçe ayiracagim mecbur

Sağolasın ben hepinize dua ettim süreç boyunca. Burası güzel bir grup. Kimse kimsenin çocuğuyla çocuğunu yarıştırmadı. Başarılarına sevindi aksine. Devlet okulu, kolej kavgası olmadı. Ego yoktu kimse de. Birbirimize destek verdik . Alt sınıftakilere de verdik veriyoruz. Rakip değiliz aynı sıkıntıları çeken anneleriz. Herşey evlatlar için diyoruz. Çok güzel seviyeli arkadaşlıklar kurduk bence. Umarım böyle devam ederiz

Ya bizim kurs tam ölüm sessizliğinde idi çok şükür otel kamp iptal oldu da para cebimize kaldı kurşun lisesi açılmış onun mesajını atmışlar bekleriz diye şimdi de ancak şok atlatılabildi galiba tercihler için rehberlik randevu ayarlayacakmış okulu zaten anlamıyorum bile ben nasıl bulaştım bu okula danışman öğretmen ayrıldı mobing uygulandığı için lgs de çocuklara destek verdiğinden biz yeni duyuyoruz meğer kapalı kapılar da lisemiz boş kalacak çocuklar çok hazırlanmasın direktifi verilmiş kaç şubeli okul bu Türkiye genelinde bu sene nasıl bir kumpastaymısız biz şaka gibi kıza gerçekten muhteşem lgs anası olarak hazır olurım

Biz geçen sene hiç bu taraflarla ilgilenmedik de anlamadık o zaman .
Evet okulun eski müdürü sevilmeyen biriymiş despotmus ,bunun da tipi biraz bıyıklı falan ama Daha genç dinamik ve sevilen biriymiş.
Orda çalışan bir öğretmen tanıdığım var bu sene başka okula gecti en içinden bilgileri o verir diye onunla konuştum.

Büyüklere yeter bu kadar bence baştan beri ne istediğini bilen çocuktu oğlunuz herşey güzel olacak ben inanıyorum

Amanın müdürleri bi inceleyeyim. Hiç aklıma gelmemişti o bak
Mümkünse orda çalışan bir ogretmenbde bulmaya çalış. Ben müdürü gördüm direkt not verdim ,ama herkes memnun eski mudur tv lerde yanlış söylemler yapan ,dikkat çeken, despot biriymiş.
Buna çok iyi dediler ama tabi bilinmez oyle birinden sonra bu onlara iyi gelmiş de olabilir .Konuşmalarını falan dinledim fikrim azcık değişti ama ah o bıyık
Latif doğan a benziyor aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…