2025 LGS Anneleri

Eylül planlarım: 1 Müdüre ve Fizik Mat öğretmenine her pazartesi kek börek mercimekli köfte sarma gönderilecek.2-özel günleri asla unutulmayacak, gerekirse kendimden kısıp iyi hediyeler alınacak.3-aynı apartmana taşınma imkanı varsa taşınılacak ve samimi olunacak

Eger yapacak işin yoksa okul aile birliğine de girebilirsin

Benimki çocukluğundan beri asla doktor olmam diyordu .Hem kazanmak zor hem okumak hem çalışmak dedi büyüdükçe.
Bi umut küçüğe yöneldim o da youtuber olmak istiyor onda da ışık yok
Senin çocuk da kazanmazsa biz nedek? Meslek olarak istemiyordur. Ne seviyorsa ideali neyse onu seçsin. Benim ki anaokulundan beri tıp diyor. Evde steteskop ve iskelet var düşünün

hiç kullanmadığım için bana daha komik geliyor
İnan bana da hala komik geliyor diyorum psikologların işini elinden alır ben goygoyuna kullanıyorum lgs sürecinde ama avukat ve iş analisti arkadaşlar bilimsel makale vs de kullanıyor benim şansıma sulu kuleli gibi yazması zaten karakter analizine göre oluşuyor diyor arkadaşlar sen aceleci merhametli anne profili çizdin fedakar yada beni gazlıyorlar onlarda bilemeyeceğim

Benimki çocukluğundan beri asla doktor olmam diyordu .Hem kazanmak zor hem okumak hem çalışmak dedi büyüdükçe.
Bi umut küçüğe yöneldim o da youtuber olmak istiyor onda da ışık yok
Biz olalım bari
Zaten ben kendi eğitimim ile bu kadar ilgili olsaydım oo

Biz olalım bari
Zaten ben kendi eğitimim ile bu kadar ilgili olsaydım oo
Ya olun lütfen bunlara araştırmamız ile tekrar okul okurduk ayt ye girmediğime pişmanım ben burslu bir bölüm seçtim iki senelik iddiaya girdik sağlık bölümü burslu olursa gideceğim oğlan yüzünden kendime dua edemiyorum

Bir ara düşündüm
Belki oğlanın yks senesinde olur
Temeli attım lgs ile

Bir ara düşündüm
Belki oğlanın yks senesinde olur
Temeli attım lgs ile
Ben size şey sormak istiyorum hatta diğer arkadaşlara da önemli bilgi olacaktır şimdi sistemi bilmiyorum ucube de olabilir gerçekte bu maarif müfredatı ile tüm liselerin eğitimi eşitlendi mi sizin ki hazırlıkta idi ama

Evet hazırlık olduğu için tam anlayamadık onu
Seneye göreceğiz

Daha maarif modeliyle başlayanlar ilkokulda 2 ye ,orta okulda 6 ya ,lisede de 10 a geçtiler. Ama hiçbir zaman eğitim esitlenmez.
Fen lisesi mufredato farklı ekstra fen dersleri ağırlıklı ama yks de çıkmıyor fazladan aldıkları konular .Anadolu liseleri programına göre farklı farklı...
Yani müfredat esitlenmis bile görünse çok ütopik, mecburen herkes dershane ,ozel ders ,yurt dışı programı arayışında.
Maarif modeli oturunca kadar bizimkilerin sinav zamanı anca gelir ,bekleyip göreceğiz eğer değişmeden kalırsa.
Bana kalırsa aynı sıkıntılar devam ,sadece 1.sinif ders kitaplarını çok beğendim, ama yine de tek başına asla yeterli değil.

baktığınız okullarda var mı ıb
Ben yanlışları çok çıkınca bakmadım oraların programlarına

Benim oğlum ıb istiyor
Bir kaç yerle konuştum ıb öğretmenleri surların orda sonuçta ıb programı veren okullar orda dedi

11. Sınıf gibi destek aldırmayı düşünüyorum her ne kadar yks istemese de

Anladım teşekkürler en azından yks de bizimkilerin önüne ne gelecek bilgi sahibi olabileceğiz umarım eğitim adına umutvericidür gerçekten

Yks ye mecbur girecek tabi de Türkiye de okumak istemiyor

Ben güzel üniversite olursa isterim aslında ama yine de tercih onun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…