- 10 Nisan 2014
- 43.451
- 115.786
- 798
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #2.541
Eger yapacak işin yoksa okul aile birliğine de girebilirsinEylül planlarım: 1 Müdüre ve Fizik Mat öğretmenine her pazartesi kek börek mercimekli köfte sarma gönderilecek.2-özel günleri asla unutulmayacak, gerekirse kendimden kısıp iyi hediyeler alınacak.3-aynı apartmana taşınma imkanı varsa taşınılacak ve samimi olunacak
Senin çocuk da kazanmazsa biz nedek? Meslek olarak istemiyordur. Ne seviyorsa ideali neyse onu seçsin. Benim ki anaokulundan beri tıp diyor. Evde steteskop ve iskelet var düşününBenimki çocukluğundan beri asla doktor olmam diyordu .Hem kazanmak zor hem okumak hem çalışmak dedi büyüdükçe.
Bi umut küçüğe yöneldim o da youtuber olmak istiyor onda da ışık yok
Aaaaa süper fikir. Akıl akıldan üstündür diye boşa dememişler.Eger yapacak işin yoksa okul aile birliğine de girebilirsin
İnan bana da hala komik geliyor diyorum psikologların işini elinden alır ben goygoyuna kullanıyorum lgs sürecinde ama avukat ve iş analisti arkadaşlar bilimsel makale vs de kullanıyor benim şansıma sulu kuleli gibi yazması zatenhiç kullanmadığım için bana daha komik geliyor
Ya 2030/31 lgs anası diye grup açsam deli damgası yerimOna da aç bi grup. Okuturuz elbirliği ile. Şöyle çalış şu kitabı al , şurada eksiğin var vs. Yakasına yapışırız.
Diş bulgurunda eline steteskop tutusturmaya çalıştım gitti aynayı seçti bizimkiSenin çocuk da kazanmazsa biz nedek? Meslek olarak istemiyordur. Ne seviyorsa ideali neyse onu seçsin. Benim ki anaokulundan beri tıp diyor. Evde steteskop ve iskelet var düşünün
Biz olalım bariBenimki çocukluğundan beri asla doktor olmam diyordu .Hem kazanmak zor hem okumak hem çalışmak dedi büyüdükçe.
Bi umut küçüğe yöneldim o da youtuber olmak istiyor onda da ışık yok
Ya olun lütfenBiz olalım bari
Zaten ben kendi eğitimim ile bu kadar ilgili olsaydım oo
Bir ara düşündümYa olun lütfenbunlara araştırmamız ile tekrar okul okurduk ayt ye girmediğime pişmanım ben burslu bir bölüm seçtim iki senelik iddiaya girdik sağlık bölümü burslu olursa gideceğim oğlan yüzünden kendime dua edemiyorum
Ben size şey sormak istiyorum hatta diğer arkadaşlara da önemli bilgi olacaktır şimdi sistemi bilmiyorum ucube de olabilir gerçekte bu maarif müfredatı ile tüm liselerin eğitimi eşitlendi mi sizin ki hazırlıkta idi amaBir ara düşündüm
Belki oğlanın yks senesinde olur
Temeli attım lgs ile
Evet hazırlık olduğu için tam anlayamadık onuBen size şey sormak istiyorum hatta diğer arkadaşlara da önemli bilgi olacaktır şimdi sistemi bilmiyorum ucube de olabilir gerçekte bu maarif müfredatı ile tüm liselerin eğitimi eşitlendi mi sizin ki hazırlıkta idi ama
Cok avantaj olmuş hazırlık okuması, sene başında maarif modeline göre kaynak bile yoktu .Nispeten oturmuş olur siz 9 olunca ,isabet olmuşEvet hazırlık olduğu için tam anlayamadık onu
Seneye göreceğiz
baktığınız okullarda var mı ıbDaha maarif modeliyle başlayanlar ilkokulda 2 ye ,orta okulda 6 ya ,lisede de 10 a geçtiler. Ama hiçbir zaman eğitim esitlenmez.
Fen lisesi mufredato farklı ekstra fen dersleri ağırlıklı ama yks de çıkmıyor fazladan aldıkları konular .Anadolu liseleri programına göre farklı farklı...
Yani müfredat esitlenmis bile görünse çok ütopik, mecburen herkes dershane ,ozel ders ,yurt dışı programı arayışında.
Maarif modeli oturunca kadar bizimkilerin sinav zamanı anca gelir ,bekleyip göreceğiz eğer değişmeden kalırsa.
Bana kalırsa aynı sıkıntılar devam ,sadece 1.sinif ders kitaplarını çok beğendim, ama yine de tek başına asla yeterli değil.
Anladım teşekkürlerDaha maarif modeliyle başlayanlar ilkokulda 2 ye ,orta okulda 6 ya ,lisede de 10 a geçtiler. Ama hiçbir zaman eğitim esitlenmez.
Fen lisesi mufredato farklı ekstra fen dersleri ağırlıklı ama yks de çıkmıyor fazladan aldıkları konular .Anadolu liseleri programına göre farklı farklı...
Yani müfredat esitlenmis bile görünse çok ütopik, mecburen herkes dershane ,ozel ders ,yurt dışı programı arayışında.
Maarif modeli oturunca kadar bizimkilerin sinav zamanı anca gelir ,bekleyip göreceğiz eğer değişmeden kalırsa.
Bana kalırsa aynı sıkıntılar devam ,sadece 1.sinif ders kitaplarını çok beğendim, ama yine de tek başına asla yeterli değil.
Yks ye mecbur girecek tabi de Türkiye de okumak istemiyorbaktığınız okullarda var mı ıb
Ben yanlışları çok çıkınca bakmadım oraların programlarına
Benim oğlum ıb istiyor
Bir kaç yerle konuştum ıb öğretmenleri surların orda sonuçta ıb programı veren okullar orda dedi
11. Sınıf gibi destek aldırmayı düşünüyorum her ne kadar yks istemese de
AP var bizim baktıklarımız da fark ne acaba daha detaylı bakamadım benYks ye mecbur girecek tabi de Türkiye de okumak istemiyor
Ben güzel üniversite olursa isterim aslında ama yine de tercih onun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?