2025 LGS Anneleri

Hepsi taşradandır inşallah. Çok aminnnnn

Konya ve Antalya duydum ben de ...Büyük şehirlere oranla daha fazlaymış. Hayirlisi artık yaa ,ne heyecan ne heyecan .
Tercihleri yaptıktan sonra da ,acaba nere geldi diyeceğiz.
Bütün yaz stres .
Allahim zorlaştırma, kolaylaştır ,sonuçlarımızı hayırla sonuçlandır

geçmese daha iyi olur. Yarın bu saatlerde her şey bitmiş olacak
Olur mu daha yeni başlamış olacak
Bu defa nereyi yazalım, acaba nere gelir ?
Bi hafta kadar bi kabulleniş ,bekleme ,sonra acaba nere gelecek ?Yorum okuma ,yok bilmem kaç kişi şu okulu yazmis ,yok şu okulun yuzdeligi artacakmis, şununki düşecekmiş.....
Hoooop 4 ağustosa kadar uykusuz geceler .
Sonra da nasıl gidip gelecek ,iyi olacak mı, ah be bi soru daha yapsa ötekine girecekmiş

Bu ne ya hiç bunları düşünmemiştim

Türkiye geneli sıralama ayrı il sıralama ayrı ya en korktuğum o. Bizim il de çalışkan çocuk çok iyi okulsa az. Merakla yarını bekleyeceğiz artık.
Bizim ilde böyle. İl sıralaması iyi. Okul az. Toplasan yazacak 5 okul var. Çocukların ise sınav başarısı iyi. Şehir dışı da düşünmüyorum. Yakın ilçeler olabilir. Ne olacak bakalım.

Bu ne ya hiç bunları

Bizim ilde böyle. İl sıralaması iyi. Okul az. Toplasan yazacak 5 okul var. Çocukların ise sınav başarısı iyi. Şehir dışı da düşünmüyorum. Yakın ilçeler olabilir. Ne olacak bakalım.
İstanbul da öyle,gecen yıl il başarısı genelde daha iyiydi ve Tüm Türkiye den tercih edenler oluyor .Okul çok ama ulaşım seçenekleri azaltıyor.
Keske şura olsa dediğimiz okul 40 50 dk sürer. Ama marmaray ve tek vasıta diye oraya bile keşke diyoruz düşün

Bu sene sınav zormuydu ? Değil miydi? Zorsa 2021 gibimiydi?değilmiydi? Yüzdelik ne olacak? Okul puanları düşecek mi? Düşünnnn dur yarına dek.

Oglan bilgisayar başında hatil haril oyun oynuyor ,bende heyecan var ,sinavdan önce göğsümde kelebekler kanadı gibi bi cirpinis vardi simdi o yok .
Arada heyecan artıyor arada vesvese geliyor ya lış kodlamamistir insallah diye ,garip .
Spora gittim geldim her yanım haşat insallah sızar güzelce uyurum .
Ezan okunuyor şu anda burda ,Allahim hayırlı sonuçlar almak nasip et her birimize ,gönlümüzdekini nasip et

Ay ne güzel şu saate kadar hiç heyecanlı degildimnerden geldiyse bir heyecan
Çok stresliyiz . Çocuk stresli ben stresli. Ya Yüzdelikler beklediğimiz gibi olmazsa?
Ayni durumdayız. Hayirlisi artık ne diyelim.
A,b c d planlarım var. Umarım kizim ders almıştır.
Düştüysek, kalkacağız yapacak bir şey yok

ABCD planlarımız yok. O kadar belli değil ki sonuçlar, plan bile yapamıyoruz.

ABCD planlarımız yok. O kadar belli değil ki sonuçlar, plan bile yapamıyoruz.
Ben d plan sonuncusu sınavsız obpli lise dusun
Insallah o kadar kötü olmaz
Ama ne yapayım olanla ölene çare yok.

Baktim yks sıralaması kötü değil.
Diger baktığım okullarda puanlar dusuk , yksler iyi.
Istanbulda bulunduğum yerde çok lise var.
Sizin puanla , bu liseler orda olsa , hic sıkıntı yapmazdın.
İstanbul'a tasin

Geçen yıla göre hesaplayınca 23.500 üncü oluyoruz . Yüzde 2.37 . 2.87 lik okul gelmeyebilir dedi ,2.55 lik okul gelmeyebilir dedi. Ulan sinirlerim bozuldu. Bu yıl zorduya hani? Geçen yıla göre bu okullar tutuyor da bu yıl nasıl gelmeyebilir? Daha iyisi gelmeli zorsa, daha kötüsü değil. Okulların hocalarını çözemedim ben.

Borsadan anlıyorsun . Çocuğa da öğret hayatı kurtulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…