- 10 Nisan 2014
- 43.621
- 116.078
- 798
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #2.641
Hepsi taşradandır inşallah. Çok aminnnnnevet genele göre sıralayın diyorlar ama il sıralaması daha geride ise il sıralamasına da bakmak gerekiyor. Ne kadar doğru bilemem ama taşradan çok birinci var diye görmüştüm sosyal medyada inşallah doğrudur
zaman ne kadar yavaş geçiyorBildiğiniz tüm dualara başlayın arkadaşlar. Şafak 1 kaldı
geçmese daha iyi olur. Yarın bu saatlerde her şey bitmiş olacakzaman ne kadar yavaş geçiyor
Olur mu daha yeni başlamış olacakgeçmese daha iyi olur. Yarın bu saatlerde her şey bitmiş olacak
Olur mu daha yeni başlamış olacak
Bu defa nereyi yazalım, acaba nere gelir ?
Bi hafta kadar bi kabulleniş ,bekleme ,sonra acaba nere gelecek ?Yorum okuma ,yok bilmem kaç kişi şu okulu yazmis ,yok şu okulun yuzdeligi artacakmis, şununki düşecekmiş.....
Hoooop 4 ağustosa kadar uykusuz geceler .
Sonra da nasıl gidip gelecek ,iyi olacak mı, ah be bi soru daha yapsa ötekine girecekmiş
Bizim ilde böyle. İl sıralaması iyi. Okul az. Toplasan yazacak 5 okul var. Çocukların ise sınav başarısı iyi. Şehir dışı da düşünmüyorum. Yakın ilçeler olabilir. Ne olacak bakalım.Türkiye geneli sıralama ayrı il sıralama ayrı ya en korktuğum o. Bizim il de çalışkan çocuk çok iyi okulsa az. Merakla yarını bekleyeceğiz artık.
Ya yok geçsin inan beklemek zor belli olsun yerleri degeçmese daha iyi olur. Yarın bu saatlerde her şey bitmiş olacak
Bu ne ya hiç bunları
İstanbul da öyle,gecen yıl il başarısı genelde daha iyiydi ve Tüm Türkiye den tercih edenler oluyor .Okul çok ama ulaşım seçenekleri azaltıyor.Bizim ilde böyle. İl sıralaması iyi. Okul az. Toplasan yazacak 5 okul var. Çocukların ise sınav başarısı iyi. Şehir dışı da düşünmüyorum. Yakın ilçeler olabilir. Ne olacak bakalım.
Ayni durumdayız. Hayirlisi artık ne diyelim.Çok stresliyiz . Çocuk stresli ben stresli. Ya Yüzdelikler beklediğimiz gibi olmazsa?
ABCD planlarımız yok. O kadar belli değil ki sonuçlar, plan bile yapamıyoruz.Ay ne güzel şu saate kadar hiç heyecanlı degildimnerden geldiyse bir heyecan
Ayni durumdayız. Hayirlisi artık ne diyelim.
A,b c d planlarım var. Umarım kizim ders almıştır.
Düştüysek, kalkacağız yapacak bir şey yok
Ben d plan sonuncusu sınavsız obpli lise dusunABCD planlarımız yok. O kadar belli değil ki sonuçlar, plan bile yapamıyoruz.
Borsadan anlıyorsun . Çocuğa da öğret hayatı kurtulurBen d plan sonuncusu sınavsız obpli lise dusun
Insallah o kadar kötü olmaz
Ama ne yapayım olanla ölene çare yok.
Baktim yks sıralaması kötü değil.
Diger baktığım okullarda puanlar dusuk , yksler iyi.
Istanbulda bulunduğum yerde çok lise var.
Sizin puanla , bu liseler orda olsa , hic sıkıntı yapmazdın.
İstanbul'a tasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?