- 10 Nisan 2014
- 43.446
- 115.767
- 798
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #2.661
Valla ben de bu ara daha çok ogrenmeye çalışıyorum. Zorlu zamanlardan gectik ama benim icin hobi olduBorsadan anlıyorsun . Çocuğa da öğret hayatı kurtulur
İçini ferah tut bu puanla ,nereye giderse iyi olacak. Çalışmayı bırakmasın yeter kiGeçen yıla göre hesaplayınca 23.500 üncü oluyoruz . Yüzde 2.37 . 2.87 lik okul gelmeyebilir dedi ,2.55 lik okul gelmeyebilir dedi. Ulan sinirlerim bozuldu. Bu yıl zorduya hani? Geçen yıla göre bu okullar tutuyor da bu yıl nasıl gelmeyebilir? Daha iyisi gelmeli zorsa, daha kötüsü değil. Okulların hocalarını çözemedim ben.
Valla kizim biz beklenti içine girmeyelim diye heralde , iyice düşürdü modunu.Fıstıklıçikeleta bence beklentinden iyi gelecek sonuç. Hepimize dua ediyorum. Yarın güleceğiz inşallah. Hala tiktokta vs video izliyorum . Gene emin olamıyorum. Türkiye birincisi kaynıyor ortalık yalan değilse.
İnşallah. Sonlara yazacağımız okullar gelmeyebilir deyince şok oldum. İkisinin kendi çocukları da girmiş sınava. 10 20 puan üstü okullar değil ki. Tam tersi 2 ila 5 puan altı okullar. Geçen yıla göre . Cidden bu hocalardan korktum. Obp de vermeyebilirler ha kendi çocukları ya da yakınlarının menfaati için. Kolejde mi kalsak yüksek bursla bilmiyorum artık.İçini ferah tut bu puanla ,nereye giderse iyi olacak. Çalışmayı bırakmasın yeter ki
Nereye giderse gitsin çocuklarımız iyi arkadaşlara ve öğretmenlere denk gelsin insallah
Hangi ilçedesiniz bende metro marmaray güzergahı ev taşıyacağım sanırım en kötü evin arkasını seçelim dediğim lise de yüzde 50 kontenjan azaltmışBen d plan sonuncusu sınavsız obpli lise dusun
Insallah o kadar kötü olmaz
Ama ne yapayım olanla ölene çare yok.
Baktim yks sıralaması kötü değil.
Diger baktığım okullarda puanlar dusuk , yksler iyi.
Istanbulda bulunduğum yerde çok lise var.
Sizin puanla , bu liseler orda olsa , hic sıkıntı yapmazdın.
İstanbul'a tasin
90 soru ile bilgi ölçülürse olacağı bu. Bizim sınıfta saat bozukmuş mesela. Zamanı anlayamamış. Gözetmenler bilgisiz. Saati söylememişler. Bazı sınıflarda saat yokmuş. Bazı arkadaşlarımızın çocukları , gözetmenler uyudu dedi , başkasının kâğıdına bakanlar oldu dedi. O yüzden bu sınuçların yüzde yüz adil olduğuna ben inanmıyorum.Valla kizim biz beklenti içine girmeyelim diye heralde , iyice düşürdü modunu.
İlkokul, orta okul ve dersane denemeleri hep ortalama üstü oldu. Lgs de şansı kötü gitti.
Ama gittiği okulda , plansiz çalışması ve yaşadıklarından ders alırsa güzel olur inşallah
Yukarda bahsettiğin okullara mi gelmeyebilir diyor hoca ceycey yuh ama kurs mu okul mu okul okulda kalmanızı isteyebilir deİnşallah. Sonlara yazacağımız okullar gelmeyebilir deyince şok oldum. İkisinin kendi çocukları da girmiş sınava. 10 20 puan üstü okullar değil ki. Tam tersi 2 ila 5 puan altı okullar. Geçen yıla göre . Cidden bu hocalardan korktum. Obp de vermeyebilirler ha kendi çocukları ya da yakınlarının menfaati için. Kolejde mi kalsak yüksek bursla bilmiyorum artık.
Nitelikli Anadolu lisesi 2 si de. Vallahi hocaları öyle dediler. Şaşırdı üzüldü çocuk. E benim puanım yetiyor ama geçen yıla göre bile. Nasıl oluyor ki diye günlerce düşündü.Yukarda bahsettiğin okullara mi gelmeyebilir diyor hoca ceycey yuh ama kurs mu okul mu okul okulda kalmanızı isteyebilir de
Ay lütfen ya nasıl geçen sene olana olmaz derler eğer okullar kontenjan düşürmediyse takmayın çok daha iyisi olacak kızın iyi yaptı geçen seneden her şekilde çeldirici çok fazla olan bir sınavdıNitelikli Anadolu lisesi 2 si de. Vallahi hocaları öyle dediler. Şaşırdı üzüldü çocuk. E benim puanım yetiyor ama geçen yıla göre bile. Nasıl oluyor ki diye günlerce düşündü.
İnşallah. Devlet okulunda çok çekti çocuk. 3 yıl kolejde rahattı. Gene aynı Saçmasapan öğretmenlere haksızlıklara vs maruz kalmaktan korkuyor. Morali bozuldu çocuğun. Bugün hatta acaba kaydırma yapmışmıyımdır diye düşünüyor. Özgüven yıkan hocaları sevmez. Hiçbir çocuk sevmez aslında. Yaparsın demeli hocalar. Müh olmak istiyorum dedi mesela. Elbette sen de o zeka var. Çalışırsan da düzenli , kesinlikle olur derdim ben öğrencilerime.Ay lütfen ya nasıl geçen sene olana olmaz derler eğer okullar kontenjan düşürmediyse takmayın çok daha iyisi olacak kızın iyi yaptı geçen seneden her şekilde çeldirici çok fazla olan bir sınavdı
Insallah içimden bir ses istediğin yer olacak diyorİnşallah. Sonlara yazacağımız okullar gelmeyebilir deyince şok oldum. İkisinin kendi çocukları da girmiş sınava. 10 20 puan üstü okullar değil ki. Tam tersi 2 ila 5 puan altı okullar. Geçen yıla göre . Cidden bu hocalardan korktum. Obp de vermeyebilirler ha kendi çocukları ya da yakınlarının menfaati için. Kolejde mi kalsak yüksek bursla bilmiyorum artık.
Avrupa yakasi,Bahcelievler civarındayim.okullarin mezunlarına bakiyorum gayet iyi. Yarin okul puanına göre düşünürseniz konuşuruzHangi ilçedesiniz bende metro marmaray güzergahı ev taşıyacağım sanırım en kötü evin arkasını seçelim dediğim lise de yüzde 50 kontenjan azaltmış
Okulsa moral bozan devleti yazmanızı istemiyordur. Kalmanızı istiyordur. Ne çok biliyor millet ya. Özel iyi ama özele bulaştın mi çıkamıyorsunÖğretmenlik mezunu değilim. 4 yıl İng ye girdim devlet ortaokulunda. Moral verirdim hep . Not önemli değil fazla veririm, yeter ki biraz İngilizce öğrenin derdim en tembele bile. Tatilde kız arkadaş bulursan nasıl konuşacaksın derdimhocam valla mı ? Öğreneyim hocam o zaman derlerdi. Moral bozan öğretmen en iyi okulu da bitirse iyi öğretmen değildir.
Kizim yine bugün sınavda ağlayan kızı anlatıyor.gozetmende müdahale etmemiş. Keske o gün anlasaydın, sikayet ederdik dedik. O kadar morali bozuktu ki, cocuk ne düşüneceğine de şaşırmıştı90 soru ile bilgi ölçülürse olacağı bu. Bizim sınıfta saat bozukmuş mesela. Zamanı anlayamamış. Gözetmenler bilgisiz. Saati söylememişler. Bazı sınıflarda saat yokmuş. Bazı arkadaşlarımızın çocukları , gözetmenler uyudu dedi , başkasının kâğıdına bakanlar oldu dedi. O yüzden bu sınuçların yüzde yüz adil olduğuna ben inanmıyorum.
Ben de katılıyorum sana. Yani bu şekilde motive olup ders çalışan çok öğrenci gördüm. Öğretmen dersten sogutmayavak.Öğretmenlik mezunu değilim. 4 yıl İng ye girdim devlet ortaokulunda. Moral verirdim hep . Not önemli değil fazla veririm, yeter ki biraz İngilizce öğrenin derdim en tembele bile. Tatilde kız arkadaş bulursan nasıl konuşacaksın derdimhocam valla mı ? Öğreneyim hocam o zaman derlerdi. Moral bozan öğretmen en iyi okulu da bitirse iyi öğretmen değildir.
6 da kalkmam lazım yarın . Uyku tutmayacak. Saat 10 da açıklanacak. Burada olun . Ya sarılıp ağlaşacağız ya da güleceğiz. Bilmiyoruz.Uyku tutmuyor birde hava da sıcakinşallah sabaha kadar uykum gelir. Yarın iş de var
Yok hiç boşa gidiyor diye düşünme. Yks ye hazırlanıyorlar unutma. İnşallah bunda değilse de yks de olacak. Resmen Psikolojik bir sınavdı. Stres yönetimi bu yasta çok zor.Hem oturduğum evi temizliyorum hem taşınacağımı. Koli yapıyorum. Çocuklar için emek veriyoruz hep. Boşa gidince ister istemez üzülüyoruz. Kolay değildi okul dershane özel hoca onlarca kitap çözme, yüzlerce deneme. Gene iyi dayandı çocuklar.
Aynen öyle. Anaokulu öğretmeni benim kıza gerizekalı muamelesi yapardı. Yok yemeği yavaş yiyormuş yok resimi güzel yapmıyormuş yok makası iyi tutmuyormuş, yok çizgi çalışmaları kötüymüş. Bana diyordu ilkokula gönderecek misin çocuğu? Travmadır hala o kadın çocuk üstünde. Ama ilkokulda öyle bir öğretmen geldi ki, çocuk ben çalışkanmışım meğerse dedi. Herkes öğretmen ya da dr olmamalı insan sevmiyorsa. Çok haklısın .Kizim yine bugün sınavda ağlayan kızı anlatıyor.gozetmende müdahale etmemiş. Keske o gün anlasaydın, sikayet ederdik dedik. O kadar morali bozuktu ki, cocuk ne düşüneceğine de şaşırmıştı
Ben de katılıyorum sana. Yani bu şekilde motive olup ders çalışan çok öğrenci gördüm. Öğretmen dersten sogutmayavak.
Kizimin okuluna matematik öğretmeni nitelikli bilinen bir liseden gelmiş. Emekliliğe yakin diye tercih etti sanırım. Ama lise ogretmeni olduğundan,5. Sinifa girdiğinde cocuklara hitap edemedi. Cok iyi ve bilgili ogretmendi ama sınıfın genelini soğuttu matematikten. Son sene emekli oldu , yeni bir öğretmen girdi. Sınıf nasıl mutlu oldu.
öğretmen ve doktor iki mesleğe aşırı deger veriyorum ama öğretmen çocukları sogutmayacak. Dr da biraz empati yapacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?