- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #2.981
Tabi ki çok haklısınız yks de üzülen kendim ve diğer arkadaşlar için atmıştım beklenti altı gelenlereYks de iyi bir başarı için fen lisesi olabilir
Eğer uzak değilse neden olmasın
Evet okul her şey değil başarı daha çok gayrete bakıyor
İyi okul iyi öğretmen arkadaş daha iyi ortam olabilir
Yks de ama herkes tek
tebrikler maşallahEşimin yeğeni, %14 lük bir fen lisesini bitirdi bir ilçenin fenlisesiydi yani ... bugün yks de 12 bininci oldu... veee tıp yazacak yani öğrencinin kendisinde bitiyor ...
Başaracağız hep birlikte. O mühendislikler , o tıp gelecekkkkkkkkkTabi ki çok haklısınız yks de üzülen kendim ve diğer arkadaşlar için atmıştım beklenti altı gelenlereilk sınav istenilen gibi yönetemediler kendim den biliyorum dünyanın sonu gibi çok üzüldüm başta kabullenmek zor oldu
tebrikler maşallahevet çocukta bitiyor lgs sonuç ilk açıklanıp beklenti olmayınca çok yıkım oluyor insan sağlıklı düşünemiyor ilk bir iki gün ama diğer okullardan da güzel başaran çocuklar var
Yarın biz de gideceğiz tercihleri onaylatmaya. Bursunuz hazırr diyecekler elbetteKızlar biz tercihleri tamamladık geçen hafta. Birkaç okul gezdik. Kendi okulumuza da gittik. Şimdiki aklım olsa özele hiç bulaşmazdım diyorum. O kadar kafa karıştırıyorlar ki. Özele girince sana yapışıyorlar resmen. kötülemedikleri okul yok.
Bir de bu tarihi bekle şimdi. Bıktıkkkkkkk4 Ağustos, haber ederim ...
Buraları onların olsunnnn. Her türlü teklife kapalıyızzzzzBizde bugün onaylattık eğer obp gelirse dedik özele vereceğiz okulun istediği 100 bin 75 burs vermiş aaa bizle de görüşün dediler hemenyok kurtulduk ya sizden eksik kalsın diyemedim
Allah aşkına çocuğun sınıftakilerden 140/160/180 200 puanlar duydum ki bizim puana o kadar üzülüyordum ki çocuğum iyi almış bu sınıf ortamında ben tercihleri verdim 2.5/3 dilim fazlasını yazdım ama şimdi de değiştrsem mi açıkta kalır mı korkusu geldi milleti okuya okuya ofBuraları onların olsunnnn. Her türlü teklife kapalıyızzzzz
En en gönlünüzdeki gelsin inşKızlar biz tercihleri tamamladık geçen hafta. Birkaç okul gezdik. Kendi okulumuza da gittik. Şimdiki aklım olsa özele hiç bulaşmazdım diyorum. O kadar kafa karıştırıyorlar ki. Özele girince sana yapışıyorlar resmen. kötülemedikleri okul yok.
Oy ne kadar dusukmus ..Allah aşkına çocuğun sınıftakilerden 140/160/180 200 puanlar duydum ki bizim puana o kadar üzülüyordum ki çocuğum iyi almış bu sınıf ortamında ben tercihleri verdim 2.5/3 dilim fazlasını yazdım ama şimdi de değiştrsem mi açıkta kalır mı korkusu geldi milleti okuya okuya of
İnşallah gönlünüze göre olur.%2,5-3 dilimde iyi duruyor ama bilemiyorum.Bir okul müdürü bizim okulun yüzdesi düşecek ama bir anda o kadar düşmez 6 yıldır bu okulda müdürüm demişti. Birde özel okul ön kaydını yaptırıp tercih yapanlar çok fazla. Şuanda bile olmasa nakille istedikleri okullara girme şansları yüksek bence.Allah aşkına çocuğun sınıftakilerden 140/160/180 200 puanlar duydum ki bizim puana o kadar üzülüyordum ki çocuğum iyi almış bu sınıf ortamında ben tercihleri verdim 2.5/3 dilim fazlasını yazdım ama şimdi de değiştrsem mi açıkta kalır mı korkusu geldi milleti okuya okuya of
amin inşallah.İnşallah hepimizin gönlüne göre olur. İstedikleri okulda okurlar.En en gönlünüzdeki gelsin inş
Sınıf öğretmeni okuldan ayrıldı bana soruyordu ben çok araştırıyorum diye bugün okulda kaç kişi bizim tercihlerin aynısı İngilizce seçene bile gidip Almanca seçtirmişler şok oldum ya
Kaç kere arandık anlatamam. O kadar kafa karıştırıyorlar ki. Okul rehberliğine gidiyorsun devlet okulları hakkında bilgi versin. Hepsini kötüleyip bir sürü laf söylüyor. Hiç iyi okul yok kendilerinden başka. Ticaret mantığı. Çok ayıplıyorum hepsini.Yarın biz de gideceğiz tercihleri onaylatmaya. Bursunuz hazırr diyecekler elbette
Korkunç düşük puanlar da var yüksek de. Kime göre neye göre tercih yapacağımızı şaşırdık. Üst okulları yazmadık . 1 tane 1.5 dilimli yazdık sadece. Alt okullara indik ama. Kolejden de ücret vs teklifi aldık lgs başarımıza göre. 4 Ağustos belirliyor herşeyi. Ne desek boş. Geçen yıl tutan okullar riskte hep bu yıl. Bu da çocukların suçu değil.Allah aşkına çocuğun sınıftakilerden 140/160/180 200 puanlar duydum ki bizim puana o kadar üzülüyordum ki çocuğum iyi almış bu sınıf ortamında ben tercihleri verdim 2.5/3 dilim fazlasını yazdım ama şimdi de değiştrsem mi açıkta kalır mı korkusu geldi milleti okuya okuya of
Büyük şehirlerde gelmeme ihtimali daha yüksek. Dershane de okul da aynını dedi. Uçmadık o yüzden. Yüzdelikler değişecek çünkü. 462 küsür puana 478 lik okul yazmadık. Gelmez belli.Oy ne kadar dusukmus ..
Ben de kizimin bsska bir arkadasinin daha yuksej yuzdelik yaptigini gordum.dersanedeki arkadaslarinin, dogru cevaplarini gordum.
kizimin dersane airalamasini dikkate alarak. Direk kizim yapamamis diyorum. Uzuldum ama işte kısmet diyorum sonra.
Yani daha düşük yukdelikli yazdin ama gelmeyebilir mi diyorsun, gelebilir ya
Zaten puanlara göre yuzdelikler farklı. Yuzdeliklerinde biraz yükselmesi bekleniyor. Biz de yuzdelige göre yazdık. Hayirlisi bakalım. Ben de heyecanla bekliyorum ilk 3 okula okeyim. Sonrakiler kismetBüyük şehirlerde gelmeme ihtimali daha yüksek. Dershane de okul da aynını dedi. Uçmadık o yüzden. Yüzdelikler değişecek çünkü. 462 küsür puana 478 lik okul yazmadık. Gelmez belli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?