2025 LGS Anneleri

Bizim dershane de , deneme sınavlarından 5 dakika önce kirpik kıvırıcı kullanan kız bile vardı. Kıvrık kirpik , 5 soru fazla yapmayı mı sağlıyordu acaba?

Allahim yollarını bahtlarini açık etsin hep net puan okul.konusmusuz cocuklar hakkında. Ne iyi geldi bu tarz konuşmalar, yüzümde bir gülümseme...
Keske bu sinav bu kadar önemli olmasa da hep bunları paylaşsaydik
Valla kafamız dağıldı şimdi biz erkek çocuklarla alışmışız ya Ceyceyin kızına çok güldüm çok tatlı telaşlar

Gözlüğü silmek bile aklına gelmiyor deliriyorum ya nasıl görüyor bu çocuk anlamadım ki
Aynıydı inanın
Evde hala aynı gerçi

Büyüdükçe bakım yapacaklar
Oğlum süslen diyorum genç delikanlısın temiz bakımlı güzel görünmelisin güzel kokmalısın

Hep işliyorum
Babası da süslü bakımlı adamdır nasıl böyle oldu diye düşünüyorum bazen ama çocukluk galina

Oh güzel kızım dokunma annesi azıcık renklensin de gitsin. Çocuklarda duruma ısındılar hayaller kurmaya başladılar ,en zor adapte olan anneler galiba
Aynen öyle. Lgs hazırlanmada yüzleri mayın tarlasına döndü. Sivilceler, sayısız siyah noktalar yoluk saçlar, insanlıktan çıkmışlardı. Az kendilerine baksınlar. Yeto.

Valla kafamız dağıldı şimdi biz erkek çocuklarla alışmışız ya Ceyceyin kızına çok güldüm çok tatlı telaşlar
Kız çocukları çok başka
Gelişim galiba biraz daha erken oluyor onlarda
Sınıftaki kızlara bakıyorum hepsi süslü bakımlı

Erkeklere bakıyorum yataktan 5 dakika önce kalkmış tuvalete gidecekmiş çevirip fotoğraf çektirmişler gibi

Hevesi olmadığına üzülüyorum çok şükür bu sınavdan sonra yemeğe falan gideceksek takılıyor sınavdan önce evde kalırdı yada kavgayla çıkardık bir yere giderken şimdi kalk gidiyoruz diyince geliyor İnstegram da tüm arkadaşlarım bile yine E… çok mutlu yanınızda diye dalga geçiyrlar umut olduğunu bilmek iyi geldi valla teşekkür ederim

Bizim zamanımızda yoktu ya böyle şeyler, ben şimdi de yapmam da ,yapan arkadaşlarım da yoktu ,üniversitede az az başlamıştık. Annem yalvarırdı bir gün de etek giy diye .
Ben klasik kışın pantolon ,yazin şort hala bir değişiklik yok .Bi güncelleme kıçım basim çıkmasın diye zaten salaş olan tarzım iyice salaş oldu Bi de çocuğa kızıyorum giyimine dikkat etmiyor diye

Yerim ya ne güzel ben aile baskısı çok olan ortamda büyüdüm kıza kadar çok yaşlanmam inş böyle tatlı heyacanlqrımız olur
Ben de bir dede vardı. Üniversite okumaya karşıydı. Onu geç , kot pantolon giyince, yollu muamelesi görürdüm. İnadına üniversitede okudum istediğimi de giydim. Kızımı kimseye ezdirmem bu yüzden. Baskı olmadığı için de usturuplu giyinir.

Beni de hep baskılarlardızaten maddi durum yoktu üzerine açık giyme şunu sürme bunu yapma

O yüzden böyle süslü gençler görünce bayılıyorum
Oğlumu kardeşimi yiğenlerimi hep süslenmeleri için teşvik ediyorum

Edep giyimle kuşamla makyajla değil ki, tavırla , oturmayı kalkmayı bilmekle, nerede nasıl sohbet edileceğini bilmekle, makyajın süsün , ojenin vs asil görünenini kullanmayı bilmekle oluyor. Böyle gençlere bayılıyorum ben.

Ah ne kadar benziyor durumlarımız bende amcalar doluydu dedem ezdirmedi ama liseye geçince vefat edince her biri ayrı laf söylerdi pantalon okuma zorla başka şeyler giydirme şuan kızıma bende özeniyorum çizgiyi kaçırmadan şimdi bana da karışan yok ama geriye bakınca çok çok harcanmış çocukluk gençlik gözüküyor eşim de çok kızar bırak zevk almaya bak hayattan diye ama işlenmiş bir otokontrol kolay kolay geçmiyor ilkokul da kapatmışlardı zorla evlenince bıraktım onda bile o kadar zorlandım ki bişi diyecekler mi diye

Lisede sus falan yoktu kimsede ,üniversitede de makyaj yapmak serbestti ama bende pek heves yoktu ,yine az az yapardım anne olana kadar .
Sonra oraya buraya bulaşıyor diye hepten bıraktım ozel günlerde sadece
.
Öğrenciler de öyle görünce oooo öğretmenim prenses gibi olmuşsunuz
Yazik normal zamanda kot spor ayakkabı görünce

Kimseyi süsleme hevesim de yok galiba kızım olmadığı için, yolda falan saçı açık birini görünce bile lastik alıp toplayasim geliyor .
Okulda öğrenciler öğretmenim saçımı sizin gibi topuz yapar mısınız?Ay yazık benim çocuklarıma ya bari bu sene biraz süsleneyim diyeceğim de kendimde o ışığı da görmüyorum

Korkudan sınıf arkadaşlarımız erkeklerle yol da vs konuşamazdık. Elbette boşa harcanmış gençlik olduk. Sinema bilmezdik cafe bilmezdik. Üniversiteye gitmesem belki de hiçbirini bilmeden 3 çocuklu bir kadındım şimdi

Ya ışılda arkadaşım en çok hakkın lgs analığın bitti

Lgs sonuçları sonrası hep beraber giyim stilleri , makyaj tiyoları , cilt bakımı vs fikirleri de paylaşalım bence. Bizler de insanız yahu. Hayatımız bu veletlerden ibaret olmamalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…