2025 LGS Anneleri

Ben sokaktan geçene verdim valla acele ettim belki ama görmek istemedim çocuğun eline 100/150 tl vermişler toplayıcılar
Okulda biz toplayıp biriktiriyorduk, okula götürürüm bari okula gelir olur dedim ama hiç fırsat olmadı yuzdelik kac gelir ,kac birinci olur, tüh nere olur diye bi toparlanamadim. Bu hafta belki götürür bırakırım okula haberler iyi olur da dışarı çıkmak istersem

Yarın istediğiniz okul gelirse hemen çocuğu kap git bence. Çekilin öteye deyin öğretmenlere bile. Bu çocuk hepinizden zeki.

Olsunlar birinci napalım? Birinci de olsalar eninde sonunda herkesin yolu hastanelere düşecek. Kırşehir’den selamlarrrrrr diyeceğiz
Kırşehir deyip durma ceycey ,çocuğun seçeneklerini daraltma .Yine olsun doktor da biraz yelpazeyi geniş tut ,belki İzmir e falan gider,siz de gider orda yaşarsınız ,napacaniz Ankara da soğuk soğuk

Kırşehir deyip durma ceycey ,çocuğun seçeneklerini daraltma .Yine olsun doktor da biraz yelpazeyi geniş tut ,belki İzmir e falan gider,siz de gider orda yaşarsınız ,napacaniz Ankara da soğuk soğuk
Kırşehir espri . İstediğimiz biryer değil zaten. Denizi olan yer harika olur ama. Üniversite için bu Ankaraya geldim. Denizsiz kaç yıldır yaşıyorum. Kurudum , kurudum.

Yarın istediğiniz okul gelirse hemen çocuğu kap git bence. Çekilin öteye deyin öğretmenlere bile. Bu çocuk hepinizden zeki.
Kendi okuluma götürecektim, onun okulun yeterince parası var ,benim devlet okuluma katkısı olsun .
Bende öyle bir çocuk var ki asla başkasının yanında sinav muhabbeti actirmiyor .Millet bana soruyor ,ben sorunca ne herkese napti diyorsun belki söylemek istemiyor diye carliyor.
Bazen seviyorum sen şampiyonumsun benim diye abartma anne ya kapat artık şu sınavı

Kırşehir espri . İstediğimiz biryer değil zaten. Denizi olan yer harika olur ama. Üniversite için bu Ankaraya geldim. Denizsiz kaç yıldır yaşıyorum. Kurudum , kurudum.
İstanbul da çok zor ceycey okumak için
Yurt pahalı her şey pahalı
Küçük ama denizi olan bir yer daha güzel

Helal olsun. Hem zeki hem mütevazi.

Olsun yine evrene titreşim gönderme, sen tıp fakültesi de de ,ilini zamana göre duruma göre başlarsın demeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…