- 19 Şubat 2021
- 6.675
- 19.104
- 198
- 39
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #3.281
İnanın lgs senesi hepimiz öyle oldukInsallah hepimiz için öyle olsun ,yaşlandım bir senede ama toplarım, bi okula başlayalım bir de o zaman görün siz beni
Olsunlar birinci napalım? Birinci de olsalar eninde sonunda herkesin yolu hastanelere düşecek. Kırşehir’den selamlarrrrrr diyeceğizHele bazı okullar 40 küsür birinci açıkladı şaka gibi
Bedava birincilik dağıtıldı sanki
Okulda biz toplayıp biriktiriyorduk, okula götürürüm bari okula gelir olur dedim ama hiç fırsat olmadı yuzdelik kac gelir ,kac birinci olur, tüh nere olur diye bi toparlanamadim. Bu hafta belki götürür bırakırım okula haberler iyi olur da dışarı çıkmak istersemBen sokaktan geçene verdim vallaacele ettim belki ama görmek istemedim çocuğun eline 100/150 tl vermişler toplayıcılar
Yarın istediğiniz okul gelirse hemen çocuğu kap git bence. Çekilin öteye deyin öğretmenlere bile. Bu çocuk hepinizden zeki.Okulda biz toplayıp biriktiriyorduk, okula götürürüm bari okula gelir olur dedim ama hiç fırsat olmadı yuzdelik kac gelir ,kac birinci olur, tüh nere olur diye bi toparlanamadim. Bu hafta belki götürür bırakırım okula haberler iyi olur da dışarı çıkmak istersem
Estetik doktoru olsunOlsunlar birinci napalım? Birinci de olsalar eninde sonunda herkesin yolu hastanelere düşecek. Kırşehir’den selamlarrrrrr diyeceğiz
Kırşehir deyip durma ceycey ,çocuğun seçeneklerini daraltma .Yine olsun doktor da biraz yelpazeyi geniş tut ,belki İzmir e falan gider,siz de gider orda yaşarsınız ,napacaniz Ankara da soğuk soğukOlsunlar birinci napalım? Birinci de olsalar eninde sonunda herkesin yolu hastanelere düşecek. Kırşehir’den selamlarrrrrr diyeceğiz
Şu en birinci çıkaran okul varya sayfasına bakınca görüşmeleri çıkıyor acaba fentek göndersek mi diye bakmıştım geri kapattımHele bazı okullar 40 küsür birinci açıkladı şaka gibi
Bedava birincilik dağıtıldı sanki
Sizinki 78 birinci çıkaran okul muBizim birincimiz hep 500 alıyordu denemelerden . Ama başka tonla şubemiz var onları bilemem.
Kırşehir espri . İstediğimiz biryer değil zaten. Denizi olan yer harika olur ama. Üniversite için bu Ankaraya geldim. Denizsiz kaç yıldır yaşıyorum. Kurudum , kurudum.Kırşehir deyip durma ceycey ,çocuğun seçeneklerini daraltma .Yine olsun doktor da biraz yelpazeyi geniş tut ,belki İzmir e falan gider,siz de gider orda yaşarsınız ,napacaniz Ankara da soğuk soğuk
78 de mi varmış onu bilmiyordumSizinki 78 birinci çıkaran okul mu
Yok. Onun kardeşi okulSizinki 78 birinci çıkaran okul mu
Yarın istediğiniz okul gelirse hemen çocuğu kap git bence. Çekilin öteye deyin öğretmenlere bile. Bu çocuk hepinizden zeki.
B ile başlıyor .78 de mi varmış onu bilmiyordum
İstanbul da çok zor ceycey okumak içinKırşehir espri . İstediğimiz biryer değil zaten. Denizi olan yer harika olur ama. Üniversite için bu Ankaraya geldim. Denizsiz kaç yıldır yaşıyorum. Kurudum , kurudum.
Helal olsun. Hem zeki hem mütevazi.Kendi okuluma götürecektim, onun okulun yeterince parası var ,benim devlet okuluma katkısı olsun .
Bende öyle bir çocuk var ki asla başkasının yanında sinav muhabbeti actirmiyor .Millet bana soruyor ,ben sorunca ne herkese napti diyorsun belki söylemek istemiyor diye carliyor.
Bazen seviyorum sen şampiyonumsun benim diye abartma anne ya kapat artık şu sınavı
Olsun yine evrene titreşim gönderme, sen tıp fakültesi de de ,ilini zamana göre duruma göre başlarsın demeyeKırşehir espri . İstediğimiz biryer değil zaten. Denizi olan yer harika olur ama. Üniversite için bu Ankaraya geldim. Denizsiz kaç yıldır yaşıyorum. Kurudum , kurudum.
İzmir , Aydın istiyoruz Ankara üniversiteleri olmazsa.İstanbul da çok zor ceycey okumak için
Yurt pahalı her şey pahalı
Küçük ama denizi olan bir yer daha güzel
Ahahaha soru sızdıranlar gibi Telegrama mı geçsek kodlayarak konuşuyoruzB ile başlıyor .
Harvard tıp diyeyim o zaman. Evren duyar mı ki?Olsun yine evrene titreşim gönderme, sen tıp fakültesi de de ,ilini zamana göre duruma göre başlarsın demeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?