- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #3.261
AyKorkudan sınıf arkadaşlarımız erkeklerle yol da vs konuşamazdık. Elbette boşa harcanmış gençlik olduk. Sinema bilmezdik cafe bilmezdik. Üniversiteye gitmesem belki de hiçbirini bilmeden 3 çocuklu bir kadındım şimdi
Tam isildayacagim bu defa da fena kilo aldım.Azcik vereyim de deneyeyim bari en azından makyajı. Bu sene çocuklarımı mezun ediyorum süslü hatırlasınlar beniYa ışılda arkadaşımen çok hakkın lgs analığın bitti
İlk çıktığımla evlenerek rekor kırdım sanırımOooy lisede ben de bilmezdim erkek arkadaş falan .Katiyen yasakti .Üniversitede alistirdik
Ya destek olalım verelim bende vereceğim inş bir 10 versem hedefim ay bu sohbet ne iyi geldi yaTam isildayacagim bu defa da fena kilo aldım.Azcik vereyim de deneyeyim bari en azından makyajı. Bu sene çocuklarımı mezun ediyorum süslü hatırlasınlar beni
Erkenden yol almışsınız . Ben geç kalanlardanım. Ama keyfimce gezdim ülkemi ve birkaç ülkeyi. Bekarlıkta sultanlıktı haniİlk çıktığımla evlenerek rekor kırdım sanırımkendimin rekoru manyak gibi çocuk gelin damat gibiyiz biz 21/22 yaşta evlenip
Bir 10 kilo da benim vermem lazım yarin başlıyorum diyete ,spor üyeliğim de kaldı öylece, sali da spora başlayayım bari ,bi heves kayıt olduk oğlumla kaldı öylece.Ya destek olalım verelim bende vereceğim inş bir 10 versem hedefim ay bu sohbet ne iyi geldi ya
8 9 tane hiç kullanılmamış lgs kitabı vardı bu sene 8 olan Diyarbakırlı bir çocuğa dün hediye ettim. Soruları çaldılar vs diye asla tüm şehri suçlamam. Umarım o da çalışır başarılı olur.Bir 10 kilo da benim vermem lazım yarin başlıyorum diyete ,spor üyeliğim de kaldı öylece, sali da spora başlayayım bari ,bi heves kayıt olduk oğlumla kaldı öylece.
Sohbetimizi tadı hiç bozulmasın insallah özellikle yarinbaşta bi bocalayip sonra normali yakalıyoruz ama son olmuş olsun .Yarin herkes korktuğum gibi olmadı şükür yazsin insallah
Ya en güzelini yapmışsın ne mutlu sana valla çocukta hemen acele etmedim yks hazırlığına başlardık lise son olurdu ama mal gibi o yaşta evlenince birçok şeyi oturtmak maddi manevi zor oldu ama şimdi o dediklerini yapmaya enerjim yok herşey zamanında olsun güzeldir hiç isteme yaniErkenden yol almışsınız . Ben geç kalanlardanım. Ama keyfimce gezdim ülkemi ve birkaç ülkeyi. Bekarlıkta sultanlıktı haniAma çocuğum üniversite yaşında olsun da isterdim şu an
Diyarbakır sulandırma sınavdan önce bakanı sayfalarında ziyaret eden özel okul müdürlerine bak8 9 tane hiç kullanılmamış lgs kitabı vardı bu sene 8 olan Diyarbakırlı bir çocuğa dün hediye ettim. Soruları çaldılar vs diye asla tüm şehri suçlamam. Umarım o da çalışır başarılı olur.
Kolej deme banaaaaaa. Bir fiyatlar açıkladılar ovvvv. Rabbim muhtaç etmesin bir dahaaaaaaDiyarbakır sulandırma sınavdan önce bakanı sayfalarında ziyaret eden özel okul müdürlerine bakbaşka da bişi demiyorum
Yok bakanı etmişler sınavdan bir hafta önce ya her şekilde şeffaf açıklamadıktan sonra bu sınav akıllar da şaibeli kalacak yapmadılarsa bile adam gibi açıklama olmadığı içinKolej deme banaaaaaa. Bir fiyatlar açıkladılar ovvvv. Rabbim muhtaç etmesin bir dahaaaaaa
İki zor sene üst üste gelmiş ama çok şükür başarılı şekilde atlatmışsınızBenimkileri de bir arkadaşım istedi okul açılınca götüreceğim.
İnanır mısın daha çözümlenleri bile geri dönüşüme veremedim dolabın kenarına dizdik bekliyor ,elim değmedi hic .
Oğlana yeni çalışma masası yaptıracağım o zaman seçerim dedim ne masaya başladık ne seçmeye.
Küçüğe çalışma masası lazım bu sene geçen yıl salonda yanıma aldım yaptı ,bu sene herkes odasında derse anne okul çıkışı dinlenecek .
Oyle zor bir seneydi ki küçük 1 e başladı, büyük lgs ,çok şükür bitirdik sağlıcakla, insallah yarin da son noktayı koyarız
Ben sokaktan geçene verdim vallaBenimkileri de bir arkadaşım istedi okul açılınca götüreceğim.
İnanır mısın daha çözümlenleri bile geri dönüşüme veremedim dolabın kenarına dizdik bekliyor ,elim değmedi hic .
Oğlana yeni çalışma masası yaptıracağım o zaman seçerim dedim ne masaya başladık ne seçmeye.
Küçüğe çalışma masası lazım bu sene geçen yıl salonda yanıma aldım yaptı ,bu sene herkes odasında derse anne okul çıkışı dinlenecek .
Oyle zor bir seneydi ki küçük 1 e başladı, büyük lgs ,çok şükür bitirdik sağlıcakla, insallah yarin da son noktayı koyarız
Bizim birincimiz hep 500 alıyordu denemelerden . Ama başka tonla şubemiz var onları bilemem.Yok bakanı etmişler sınavdan bir hafta önce ya her şekilde şeffaf açıklamadıktan sonra bu sınav akıllar da şaibeli kalacak yapmadılarsa bile adam gibi açıklama olmadığı için
Hele bazı okullar 40 küsür birinci açıkladı şaka gibiYok bakanı etmişler sınavdan bir hafta önce ya her şekilde şeffaf açıklamadıktan sonra bu sınav akıllar da şaibeli kalacak yapmadılarsa bile adam gibi açıklama olmadığı için
Insallah hepimiz için öyle olsun ,yaşlandım bir senede ama toplarım, bi okula başlayalım bir de o zaman görün siz beniİki zor sene üst üste gelmiş ama çok şükür başarılı şekilde atlatmışsınız
Güzel bir yıl geçireceksiniz bu sene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?