- 11 Ağustos 2008
- 12.253
- 1.482
- 773
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #3.581
Bizimkiler telefonla arayın demişlerdi onay için.Nasil korktuysak iyiye de acaba mi diyoruz ,kurtulduk çok şükürEvdeki bulgur cepte
Benimki yarin bi deneyelim nakil diyor yarin hem okula uğrar hem de hallederiz ama gelmez .
Universite tercihleri yaparken bizim zamanımızda 1 e Boğaziçi yazılırdı sembolikoyle oldu bizimki
Valla şimdi o okulun da sayfasina baktım.ilk tercihi bu okuldan yapana burs veriyorlarmışarkadaşımın oğlu yerleşmiş oraya
Gidince derler hemen korkutmazlar ,bi de okul aile birliği ibani tamamdir ,özelden sonra bize koymaz onlarOkul sayfasında gideceğiniz tarihi veriyor dirim biz deneyeceğiz gelmezse kalacağız zaten 18 inde yeni öğrencilerimizi bekliyoruz demişler sadece kimlik istemişler a4 falan dememişlerbağış belki olur
Sordum öğretmenine bi uğrayın halledelim koşa bir iş dedi gideceğiz yarinBizimkiler telefonla arayın demişlerdi onay için.
İçinizde kalmasın cocuk istiyorsa
Kıyafeti falan olmadan nasıl gidilecek acaba ?Hakikaten kızlar ufkumu açtınız. Bizim okul hiçbir şey istemiyor şimdilik ama üzüleyim mi sevineyim mi8 eylülde tören saatine kadar gelmeyin demiş. Törende gidecek cocuklar
Kiz ceycey sizin okulda öncesinde veli bilgilendirme toplantısı yapacakmisçok misafirperverler maşallah
Geçen sene oğlumun arkadaşına da 0,6 lık yüzdelikle yazdığı 0,4 lük gelmemişti
0,4 den sonra seçtiği okul 1,5 luktu orası gelmişti
Ay merak ettim yahu. AAAL' mi yoksaNakil falan vazgeçtik. Bu okuldan asla vazgeçmeyiz. Saray mübarek
Heeee öyleler. Valla benle iyi geçinin. Dibimizde ABD conileri var. Üstünüze salarımHakikaten kızlar ufkumu açtınız. Bizim okul hiçbir şey istemiyor şimdilik ama üzüleyim mi sevineyim mi8 eylülde tören saatine kadar gelmeyin demiş. Törende gidecek cocuklar
Kiz ceycey sizin okulda öncesinde veli bilgilendirme toplantısı yapacakmisçok misafirperverler maşallah
Yok devenin nalıKıyafeti falan olmadan nasıl gidilecek acaba ?
Bizi de 25 inde bekliyorlarmış, okul aile birliği bağış 30 bin diye dönüyor kulislerde bakalim neler duyacağız daha ?
Heeee öyleler. Valla benle iyi geçinin. Dibimizde ABD conileri var. Üstünüze salarım
Yok Harvard fen lisesi bizimkisiAy merak ettim yahu. AAAL' mi yoksa
Nasıl yani nasıl yani? Bu kadar emek harcadık it gibi çalıştık bu okulları zor aldık. Üstüne para mı vereceğiz bir de? 30 bin kim veriyor neden veriyor? Sebep?Yok devenin nalı30 bin ne ya valla cokmus.
Bizim okul sağ olsunlar okul formasını fotoğrafsız anlatmışlar. Cok anlamadik ama nereden alınacak o da belli değil.servis ve yemekhane sorumlusunun da telefonu verilmiş. Gelmeyin diyorlarneyse bu devirde gelmemek en güzeli çünkü ne zaman çağırsalar veli toplantısı sana oluyor okul aile birliği toplantısı
HahajajYok Harvard fen lisesi bizimkisi
Yani ben vermiyorum.Nasıl yani nasıl yani? Bu kadar emek harcadık it gibi çalıştık bu okulları zor aldık. Üstüne para mı vereceğiz bir de? 30 bin kim veriyor neden veriyor? Sebep?
Aaa şaşırdım . Bizlerde mi vereceğiz?Yani ben vermiyorum.Belki buyuk şehir tarifesi başkadır. Bizimki bu kadar olmayabilir Karşı değilim tabiki yeter ki cocuklara faydaları dokunsun da. Burslu versem daha karlı olacaktım
20 bindş geçeb seneKıyafeti falan olmadan nasıl gidilecek acaba ?
Bizi de 25 inde bekliyorlarmış, okul aile birliği bağış 30 bin diye dönüyor kulislerde bakalim neler duyacağız daha ?
Kitaplarda mı ücretli? Leynnnnn özel okuldan kurtulduk bedava okuyacağız derkennnn, öyle değilmiş meğerse20 bindş geçeb sene
14 bin de okul kitapları
900 sweat
300 den iki tshirt 600
Ceket 1500 dü galiba tam bilmiyorum onu
Özellerden sonra çok gelmiyor
Okul aile birliğinin paraya ihtiyacı yok ne güzel işteHakikaten kızlar ufkumu açtınız. Bizim okul hiçbir şey istemiyor şimdilik ama üzüleyim mi sevineyim mi8 eylülde tören saatine kadar gelmeyin demiş. Törende gidecek cocuklar
Ay dirim sizden korkulurBen güldüm ama bizde külliye ye yakınızben üstünüze salmayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?