2025 LGS Anneleri

Bizimkiler telefonla arayın demişlerdi onay için.
İçinizde kalmasın cocuk istiyorsa

Okul sayfasında gideceğiniz tarihi veriyor dirim biz deneyeceğiz gelmezse kalacağız zaten 18 inde yeni öğrencilerimizi bekliyoruz demişler sadece kimlik istemişler a4 falan dememişler bağış belki olur
Gidince derler hemen korkutmazlar ,bi de okul aile birliği ibani tamamdir ,özelden sonra bize koymaz onlar

Kıyafeti falan olmadan nasıl gidilecek acaba ?
Bizi de 25 inde bekliyorlarmış, okul aile birliği bağış 30 bin diye dönüyor kulislerde bakalim neler duyacağız daha ?

Heeee öyleler. Valla benle iyi geçinin. Dibimizde ABD conileri var. Üstünüze salarım

Bizi de 25 inde bekliyorlarmış, okul aile birliği bağış 30 bin diye dönüyor kulislerde bakalim neler duyacağız daha ?
Yok devenin nalı 30 bin ne ya valla cokmus.
Bizim okul sağ olsunlar okul formasını fotoğrafsız anlatmışlar. Cok anlamadik ama nereden alınacak o da belli değil.servis ve yemekhane sorumlusunun da telefonu verilmiş. Gelmeyin diyorlar neyse bu devirde gelmemek en güzeli çünkü ne zaman çağırsalar veli toplantısı sana oluyor okul aile birliği toplantısı

Nasıl yani nasıl yani? Bu kadar emek harcadık it gibi çalıştık bu okulları zor aldık. Üstüne para mı vereceğiz bir de? 30 bin kim veriyor neden veriyor? Sebep?

Nasıl yani nasıl yani? Bu kadar emek harcadık it gibi çalıştık bu okulları zor aldık. Üstüne para mı vereceğiz bir de? 30 bin kim veriyor neden veriyor? Sebep?
Yani ben vermiyorum. Belki buyuk şehir tarifesi başkadır. Bizimki bu kadar olmayabilir Karşı değilim tabiki yeter ki cocuklara faydaları dokunsun da. Burslu versem daha karlı olacaktım

20 bindş geçeb sene
14 bin de okul kitapları

900 sweat
300 den iki tshirt 600
Ceket 1500 dü galiba tam bilmiyorum onu
Özellerden sonra çok gelmiyor

20 bindş geçeb sene
14 bin de okul kitapları

900 sweat
300 den iki tshirt 600
Ceket 1500 dü galiba tam bilmiyorum onu
Özellerden sonra çok gelmiyor
Kitaplarda mı ücretli? Leynnnnn özel okuldan kurtulduk bedava okuyacağız derkennnn, öyle değilmiş meğerse

Okul aile birliğinin paraya ihtiyacı yok ne güzel işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…