2025 LGS Anneleri

Valla ben kitap parası vermeye razıyım yeter ki meb kitapları ile seneyi bitirmesinler ama biz okul kiyafeti almıyorduk ya markasiz lacivert siyah giyiyordu. Kolej hiç sorun etmedi valla.
Kızlar benim kafama takılan altına siyaj esofman giyebiliyor mu yoksa pantolon şart mı? Valla pantolon sartsa yandım oğlan her an okuldan nefret edebilir

Nasıl yani nasıl yani? Bu kadar emek harcadık it gibi çalıştık bu okulları zor aldık. Üstüne para mı vereceğiz bir de? 30 bin kim veriyor neden veriyor? Sebep?
Yorumlarda okumuştum, ama şimdi aradım bulamıyorum, Biraz yeni binaya falan göz boyayacaklar galiba .
Su meşhur zengin ailenin vakfının okulu hani yeni gençleri çapkın olanların

20 bindş geçeb sene
14 bin de okul kitapları

900 sweat
300 den iki tshirt 600
Ceket 1500 dü galiba tam bilmiyorum onu
Özellerden sonra çok gelmiyor
Valla doğruymuş bak okumuştum da inandırıcı gelmemişti.
Hazırlık kitapları mecburen pahali ,kıyafeti de okula katkı diye kırpiyorlar ucundan .
Bagisa karşı değilim ama miktar dayatilması çok saçma .Benim oğlan ha bire büyüyor temiz de kullanmaz kim bilir kaç kıyafet lazım bize

Bu kadar mı aynı olur benimki de hiç giymez ,heves ettim belli lastikli keten pantolon aldım onu da giymiyor .Düz eşofman serbesttir önemli olan üstte amblemi olması ben öyle görüyorum hep burdaki okullarda

Yorumlarda okumuştum, ama şimdi aradım bulamıyorum, Biraz yeni binaya falan göz boyayacaklar galiba .
Su meşhur zengin ailenin vakfının okulu hani yeni gençleri çapkın olanların
Okulu hemen anladım Onlar bile para istiyorlar ha ? Oooo bizim ki komşu ülkenin okulu. Fasfakir. Tonla para ister o zaman

Nihayetinde vakıf destekli de olsa Devlet okulu ama dediklerini vermem sanırım, biraz kırparım ucundan ,eşim atlayıp ayıp olur saçmalama demezse ki o potansiyel var
Verme yarısını verBen saf saf bir de süslenip püslenip ne kadar takım varsa takıp gittim. Aklıma tüküreyim Bilsem döküntü görünürdüm .

Bu kadar mı aynı olur benimki de hiç giymez ,heves ettim belli lastikli keten pantolon aldım onu da giymiyor .Düz eşofman serbesttir önemli olan üstte amblemi olması ben öyle görüyorum hep burdaki okullarda
Esofman olursa sıkıntı yok. Valla biz ortaokulda pek bir rahatmışiz.sicak havalarda şortta giydik. Benimki özel günlerde dahi pantolon giymiyor. Yalvar yakar yok yani

Ceycey ya alemsin gece gece kahkaha attım
Kız bedava sanıyordum ben herşeyi ohhh kurtuldum derken değilmiş ya. Pırlanta neyim takıp gittim saf saf. Söyleseydiniz önceden , gezer marka terlikle giderdim .Üste burs bağlarlardı bırak bağışı

Kız bedava sanıyordum ben herşeyi ohhh kurtuldum derken değilmiş ya. Pırlanta neyim takıp gittim saf saf. Söyleseydiniz önceden , gezer marka terlikle giderdim .Üste burs bağlarlardı bırak bağışı
Alemsin ya
Ceycey ya pursaklari gördün mü DYK ları başlamış ama haksızlık değil mi ya her okulda aynı zamanda başlaması gerekmez mi
Gözüm geç açıldı benim ya şimdi incelemeye başladım okulları

Yok haberim okullardan. Demek erken başlamışlar ovvvv. Yarın çocuğu erken kaldırayım da ders çalışsın fizik mat. Rakipler atağa geçmişler bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…