- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #3.601
Kitaplarda mı paralı20 bindş geçeb sene
14 bin de okul kitapları
900 sweat
300 den iki tshirt 600
Ceket 1500 dü galiba tam bilmiyorum onu
Özellerden sonra çok gelmiyor
Hazırlık okuyorsa evetKitaplarda mı paralı
Yorumlarda okumuştum, ama şimdi aradım bulamıyorum, Biraz yeni binaya falan göz boyayacaklar galiba .Nasıl yani nasıl yani? Bu kadar emek harcadık it gibi çalıştık bu okulları zor aldık. Üstüne para mı vereceğiz bir de? 30 bin kim veriyor neden veriyor? Sebep?
Valla doğruymuş bak okumuştum da inandırıcı gelmemişti.20 bindş geçeb sene
14 bin de okul kitapları
900 sweat
300 den iki tshirt 600
Ceket 1500 dü galiba tam bilmiyorum onu
Özellerden sonra çok gelmiyor
Bu kadar mı aynı olur benimki de hiç giymez ,heves ettim belli lastikli keten pantolon aldım onu da giymiyor .Düz eşofman serbesttir önemli olan üstte amblemi olması ben öyle görüyorum hep burdaki okullardaValla ben kitap parası vermeye razıyım yeter ki meb kitapları ile seneyi bitirmesinlerama biz okul kiyafeti almıyorduk ya markasiz lacivert siyah giyiyordu. Kolej hiç sorun etmedi valla.
Kızlar benim kafama takılan altına siyaj esofman giyebiliyor mu yoksa pantolon şart mı? Valla pantolon sartsa yandım oğlan her an okuldan nefret edebilir
Okulu hemen anladımYorumlarda okumuştum, ama şimdi aradım bulamıyorum, Biraz yeni binaya falan göz boyayacaklar galiba .
Su meşhur zengin ailenin vakfının okulu hani yeni gençleri çapkın olanların
Verme yarısını verNihayetinde vakıf destekli de olsa Devlet okulu ama dediklerini vermem sanırım, biraz kırparım ucundan ,eşim atlayıp ayıp olur saçmalama demezse ki o potansiyel var
Ceycey ya alemsin gece gece kahkaha attımVerme yarısını verBen saf saf bir de süslenip püslenip ne kadar takım varsa takıp gittim. Aklıma tüküreyim Bilsem döküntü görünürdüm .
Esofman olursa sıkıntı yok. Valla biz ortaokulda pek bir rahatmışiz.sicak havalarda şortta giydik. Benimki özel günlerde dahi pantolon giymiyor. Yalvar yakar yok yaniBu kadar mı aynı olur benimki de hiç giymez ,heves ettim belli lastikli keten pantolon aldım onu da giymiyor .Düz eşofman serbesttir önemli olan üstte amblemi olması ben öyle görüyorum hep burdaki okullarda
Kız bedava sanıyordum ben herşeyi ohhh kurtuldum derken değilmiş ya. Pırlanta neyim takıp gittim saf saf. Söyleseydiniz önceden , gezer marka terlikle giderdim .Üste burs bağlarlardı bırak bağışıCeycey ya alemsin gece gece kahkaha attım
Hande erçel deYorumlarda okumuştum, ama şimdi aradım bulamıyorum, Biraz yeni binaya falan göz boyayacaklar galiba .
Su meşhur zengin ailenin vakfının okulu hani yeni gençleri çapkın olanların
Ahajahah kayıt a öyle git artıkKız bedava sanıyordum ben herşeyi ohhh kurtuldum derken değilmiş ya. Pırlanta neyim takıp gittim saf saf. Söyleseydiniz önceden , gezer marka terlikle giderdim .Üste burs bağlarlardı bırak bağışı
Kesinlikle . Aynı kılık değiştiren dilenciler gibi yapacağım. Okula hep pespaye, okul çıkışı bir yerde üstümü değiştiriveririm.Ahajahah kayıt a öyle git artık
Alemsin yaKız bedava sanıyordum ben herşeyi ohhh kurtuldum derken değilmiş ya. Pırlanta neyim takıp gittim saf saf. Söyleseydiniz önceden , gezer marka terlikle giderdim .Üste burs bağlarlardı bırak bağışı
Yok haberim okullardan. Demek erken başlamışlar ovvvv. Yarın çocuğu erken kaldırayım da ders çalışsın fizik mat. Rakipler atağa geçmişler bile.Alemsin ya
Ceycey ya pursaklari gördün mü DYK ları başlamış ama haksızlık değil mi ya her okulda aynı zamanda başlaması gerekmez mi
Gözüm geç açıldı benim ya şimdi incelemeye başladım okulları
Sizin okul hangisi onu anlamadım ki ben . Harf satın alayımSizinki 1 eylüle tarih vermiş bizde tarihte yok
Bizde hiçbir şey yok zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?