- 18 Şubat 2018
- 13.385
- En iyi cevaplar
- 2
- 61.702
- 598
- 44
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #3.541
Yüzdelikleri bilmediğimiz için çok yorum yapılmıyor gibi ama puandan ziyade yüzdelikler yükselmiş bazı okulların İstanbul Anadolu vs zaten puansal geçen seneye göre daha iyi yüzdelikte idi çocuklar belirli aralıkta olanlarOkulların kapattığı puanlara baktım, oyle korktuğumuz kadar yukselmemis .Hatta Çapa fen düşmüş bile şaşırdım.
Burda bari hayal kırıklığı yaşamadık yuzdelikler kadar .
Ben bizim bu yazdığımıza millet yüklenir gelmeyebilir diyordum ama her sene arttırdığı kadar arttırmış yuzdeligi .1.ler ilk 3 okulu doldurmuş gerisi kendi ilinde kalmış anladığım kadarıyla
Net bir şekilde hakları yendi çocukların ama dediğiniz gibi her şeyin hayırlısı. Lise performansı çok daha önemli aslında.Bence çocukları bu hırslandıracak daha çok asılacaklar kendi oğlum da öyle özel ders şunu alalım demeler vs gözyaşlarına kıyamam çocuğunuzun inş güzel ortamı olur belki de iyi ki diyecek
Bizim okul müdürü yapmıştıKızlar, bizim kılpayı kaçmış olarak gözüküyor. Ek kontenjan için e okul üzerinden nasıl yapıyoruz başvuruyu?
İstediğimiz 3 okuldan biri geldi. Yoldayız bakmaya gidiyoruz. Hiç görmediğimiz bir okul kazandıkŞu sınav stresi ömründen 10 sene götürdü, sonucuydu yerleştirmeydi derken çok yıprandım. Yengem de iki hafta önce vefat etti, memleketteydim iki haftadır, yani feleğim şaştı anlayacağın. Sizin nasıl, geldi mi istediğiniz okul canım?
Hakkınızda hayırlısı oldın inşallahİstediğimiz 3 okuldan biri geldi. Yoldayız bakmaya gidiyoruz. Hiç görmediğimiz bir okul kazandık
Süper. Başarılı bir 4 yılı olsunKızlar cümleten haklarında hayırlısı olsun canları sağ olsun yeter
Bizimkide Burdur fene yerleşti üçüncü tercihimiz
Süper. Başarılı bir 4 yılı olsun
Tam yazacaktım sana gitmene gerek yok ben gördüm çok güzel diyeDirim haklıymışsın. Burası nasıl güzel bir okul. Kolejlerden lüks sıfır herşey. Hele konumu. 50 metre yakını ABD büyükelçiliği.
Hayırlı olsun inşallah istediğiniz yer olmuşturKızlar cümleten haklarında hayırlısı olsun canları sağ olsun yeter
Bizimkide Burdur fene yerleşti üçüncü tercihimiz
Müdür süper. Okul kolejlerden lüks. Öğrencilerin çoğu kolejli. Güvenlik süper. Dibinde ABD elçiliği var ayol. Toma dolu etrafTam yazacaktım sana gitmene gerek yok ben gördüm çok güzel diye
Müdürü de pek bir iyi
Kütüphane, laboratuvar 10 numara yani
Hayırlı olsun inşallah
Yakın uzak farketmiyor bizde de.okula mesafesi 5-6 kilometre ama erken alıyor servis. Çünkü başka serviste yapıyorlar. Arada çok fark yokmuş 0.8 birsey değil ama okullara gidip karar vermek lazım tabiAy ne güzel yakın bizim 16 km yaservis 7/30 da alırız demişti sokağımız da ki okulda ders 8 de başlıyordu 0.8 puan farkla kapatmış bizim evin buradaki denesek mi bilemedik nakil ben hazolrlık okusun istiyordum ama yol a taktık
Hayırlısi olsun inşallahBizimde yatılı fene yerleşti
Evet istediğim nitelikler mevcut teşekkür ederim sizinkide hayırlı olsunHayırlı olsun inşallah istediğiniz yer olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?