2025 LGS Anneleri

Yüzdelikleri bilmediğimiz için çok yorum yapılmıyor gibi ama puandan ziyade yüzdelikler yükselmiş bazı okulların İstanbul Anadolu vs zaten puansal geçen seneye göre daha iyi yüzdelikte idi çocuklar belirli aralıkta olanlar

Bence çocukları bu hırslandıracak daha çok asılacaklar kendi oğlum da öyle özel ders şunu alalım demeler vs gözyaşlarına kıyamam çocuğunuzun inş güzel ortamı olur belki de iyi ki diyecek
Net bir şekilde hakları yendi çocukların ama dediğiniz gibi her şeyin hayırlısı. Lise performansı çok daha önemli aslında.

İstediğimiz 3 okuldan biri geldi. Yoldayız bakmaya gidiyoruz. Hiç görmediğimiz bir okul kazandık

Dirim haklıymışsın. Burası nasıl güzel bir okul. Kolejlerden lüks sıfır herşey. Hele konumu. 50 metre yakını ABD büyükelçiliği.
Tam yazacaktım sana gitmene gerek yok ben gördüm çok güzel diye
Müdürü de pek bir iyi
Kütüphane, laboratuvar 10 numara yani
Hayırlı olsun inşallah

Tam yazacaktım sana gitmene gerek yok ben gördüm çok güzel diye
Müdürü de pek bir iyi
Kütüphane, laboratuvar 10 numara yani
Hayırlı olsun inşallah
Müdür süper. Okul kolejlerden lüks. Öğrencilerin çoğu kolejli. Güvenlik süper. Dibinde ABD elçiliği var ayol. Toma dolu etrafyok burada kalacağız biz. Haklıymışsın.

Yakın uzak farketmiyor bizde de.okula mesafesi 5-6 kilometre ama erken alıyor servis. Çünkü başka serviste yapıyorlar. Arada çok fark yokmuş 0.8 birsey değil ama okullara gidip karar vermek lazım tabi

Benim oğlumun yerleştiği okul da yeni ,eski hayali çok eskiydi ben de oğlum soyle gıcır gıcır bi okul hayali kursaydin ya demiştim. Şimdiki oyle şu ,dolaylı, klimalı gıcır gıcır ,kolej gibi .Yine aklı eskisinden kaldı ama nasip dedik ,nakil istemeye gerek yok nasılsa gelmez memnunum diyor .Gerçi memnun olmasa da gelmez 0.14 le kapatmış

Gecen yıl 0.47 ile kapatan okul bu yıl 0.51 kapatmış galiba .Oyle girebilmisiz
Capa da yuzdelik düşmüş
Ataturk Fen hemen hemen aynı galiba
Cagaloglu 0.22 den 0.14 e çıkmış.
Istanbulda ilk 3 okul 500 diğerlerinde oyle kayda değer bir değişme olmamış, her seneki gibi aşağı yukarı. Hatta bizim girdiğimiz ve Çapa düşmüş bile .
Demek ki yığılma Istanbulda en tepelerdeymis 1 yanlış full 1 başlarda.
Onun aşagisi her senkinden bi tık rahatlamış diye düşündüm, sanırım öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…