- 11 Ağustos 2008
- 12.264
- 1.503
- 773
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #3.641
Hayırlısi olsun. Yakın puanlarda nakilin olma şansı daha fazla oluyor. Ama baktım hala kontenjan 0 görünüyor. Özel okula kaydı olanlar bir çekilse de millet bir rahat rahat nakil yapsa yaniNakil için başvuru yaptım, ikinci nakil de pazartesi olacakmış. Çocuk okula başlasa bile nakil hakkı var dedi müdür. Hayırlısı bakalım.
Sizin okul efsane. Oradan gidilir mi? Bizim ilk tercihimiz olacaktı puanını alamadık. Kalın orada.Cok gaza geldim şimdi
Bizde yapmadık çünkü 5-6 puana ihtiyacımız varo da bir soru eder bizi kaybettiler yapacak bir şey yok
İnşallah olur gönlünüzdekiNakil için başvuru yaptım, ikinci nakil de pazartesi olacakmış. Çocuk okula başlasa bile nakil hakkı var dedi müdür. Hayırlısı bakalım.
Valla kendimizi unuttuk çok haklısın. Saçımdaki kırıklarla dolanıyorum. Kuaföre gideceğim. Sen halletmişsin süper. Cilt bakımımı aksattım. Retinol şu bu devam edeceğim. Okula da postaladık mı bunları 8 Eylül de, havalar da biraz soğur ovvvvv gezer tozarızBende çocuk istedi diye yaptım bugün aslında kalması yönündeydi ama ben istedim yapmadınız demesin ikinciyi yapmamdiyetisyene gittim dip boyam zaten uçlara kadar geldi neredeyse onu hallettim ay bir kendime geldim şükürler olsun bitti mi bitti şu iki ayda ne yaşattılar böyle hepimize
bende okula gittim, müdür yardımcısı okulu övünce bide daha önceki hiç bir öğrencimiz pişman olmadı dediBende çocuk istedi diye yaptım bugün aslında kalması yönündeydi ama ben istedim yapmadınız demesin ikinciyi yapmamdiyetisyene gittim dip boyam zaten uçlara kadar geldi neredeyse onu hallettim ay bir kendime geldim şükürler olsun bitti mi bitti şu iki ayda ne yaşattılar böyle hepimize
Hayat pahalı , bize de estetik dr u lazım olacak diye nakil istemedik. 5 sene lise mi olur…….. dedim.bende okula gittim, müdür yardımcısı okulu övünce bide daha önceki hiç bir öğrencimiz pişman olmadı dediay bi rahatlama geldi sanırım artık bi bakımı hak ettim bende
Ne güzel annelersiniz, çocuklarınız ne şanslı9.sınıf,yks, tyt, ayt, ne zaman açıyoruz
Kitaplar denemeler bissürü öneriler istiyorum
Stresler bitti çok şükür
Yazın kulllanma canım retinol aynen inan kuaför sana da çok iyi gelecektir yüzüm gözüm açıldıValla kendimizi unuttuk çok haklısın. Saçımdaki kırıklarla dolanıyorum. Kuaföre gideceğim. Sen halletmişsin süper. Cilt bakımımı aksattım. Retinol şu bu devam edeceğim. Okula da postaladık mı bunları 8 Eylül de, havalar da biraz soğur ovvvvv gezer tozarız
Cok bilgisiz kalmışım ya aradan o kadar uzun zaman geçmiş ki. Şimdi gençler youtube dan çalışıyor. Hocaların kanalı varmış9.sınıf,yks, tyt, ayt, ne zaman açıyoruz
Kitaplar denemeler bissürü öneriler istiyorum
Stresler bitti çok şükür
Harvard Anadolu dasınız. Size kor mu matematik geometri. Biz yale Anadolu dayız. İşimiz daha zorCok bilgisiz kalmışım ya aradan o kadar uzun zaman geçmiş ki. Şimdi gençler youtube dan çalışıyor. Hocaların kanalı varmışneyse arastira arastira öğreneceğiz ama kızlar matematik ve geometriye dikkat gözüm korktu benim hele geometri
Dirim , hayır bir de kazandığımız okulu küçümseyenler çıktı. Sanma ki sizin okulu kazandılar. Bizimkinin laciverti ve morunu kazananlar bunlar daCok bilgisiz kalmışım ya aradan o kadar uzun zaman geçmiş ki. Şimdi gençler youtube dan çalışıyor. Hocaların kanalı varmışneyse arastira arastira öğreneceğiz ama kızlar matematik ve geometriye dikkat gözüm korktu benim hele geometri
Ahh bide etrafımdakiler anlasalar beni çok abarttığımı düşünüyor yakınlarımNe güzel annelersiniz, çocuklarınız ne şanslı
Bizim zamandan çok farklı artık. hep beraber öğreniyoruz bildiklerimizi paylaşıyoruz, kendi adıma çok şey öğrendim arkadaşlardanCok bilgisiz kalmışım ya aradan o kadar uzun zaman geçmiş ki. Şimdi gençler youtube dan çalışıyor. Hocaların kanalı varmışneyse arastira arastira öğreneceğiz ama kızlar matematik ve geometriye dikkat gözüm korktu benim hele geometri
Onları hiççç takma. Abartıyorsun diyenler hep battı bu sınavda. Doğru yoldasınAhh bide etrafımdakiler anlasalar beni çok abarttığımı düşünüyor yakınlarımsadece bu grup anlıyor beni
KıskançlıktandırDirim , hayır bir de kazandığımız okulu küçümseyenler çıktı. Sanma ki sizin okulu kazandılar. Bizimkinin laciverti ve morunu kazananlar bunlar daAbi 1 yıldır küçümsene küçümsene bıktık yahuuu.
Demi yaaOnları hiççç takma. Abartıyorsun diyenler hep battı bu sınavda. Doğru yoldasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?