- 11 Ağustos 2008
- 12.270
- 1.517
- 773
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #3.781
Ben de istiyorum ama hiç oralı değil oğlumValla bende çok isterim çocuğumun doktor olmasini ama benim cocuk daha kararsız
Kendim için istiyorum vallahiestetik felan da değil. Yaslandigimda hastane işlerimi görsün yeter. ama hayaller hayaller işte.
Bizim de başka alernatifimiz olmuyordu ,Cagaloglu nün altına Avrupa yakasında yazılacak bura vardi sadece .Evet ilk yuzdeligi görünce şok olduk. 0.2 civarı bekliyorduk ama bu yüzdeyle bile bizim yine istediğimiz okul olmuyordu yine aynı okula düşecektik. Ama sizin daha çok tercih hakkınız olacaktı.cagaloglu olurdu çok rahat. Ama nasip. hayırlısı olsun insallah bu gittikleri ok iyi gelir umarım mutlu olurlar.
Gerçekten güzel söz, hepimiz öyle deriz insallah ,cocuklar yerlerinde çok iyi olur da iyi ki deriz hepimizBakalim yapicaz bir seyler
Sizin ihtimal dahilindeydi
Bu arada okulunuz çok güzel, her şerde vardır bir hayır çok güzel bir söz
Çikileteya katılıyorum. Şer kısmını bilmem ama hayır kısmını buldum düşününce. Daha yüksek puanlı okulda gözbebeği çocukları izleyeceğine, gittiği okulun gözbebekleri olsunlar. Kazançlı olacağız bakın görünGerçekten güzel söz, hepimiz öyle deriz insallah ,cocuklar yerlerinde çok iyi olur da iyi ki deriz hepimiz
Bizim de bir tanıdık var öyle..bilgisayar mühendisi pilot oldu.Benim hayalim pilotaj, o da bakarız diyor mühendislik istiyor .Ama bir arkadaşın oğlu mühendislik okudu bitirdi ,oyle pilot oldu ,benim umut devam edebilir .Hayır demiyor ama bakarız ya bakarız he he diyor
Allah sağlık versin yavrularimiza ,kendi ayakları üzerinde durup ,sevecekleri işi yapsınlar.
Ben işimi çok seviyorum .Saçma sapan işlerle zorlarsa da ,maddi açıdan emek karşılığı olmasa da ,çok mutluyum seçimimden. Hic ise gider gibi yük hissetmiyorum ,tabi bunda okulum idarenin de etkisi var ama ,zaman nasıl geçiyor onu bile anlamıyorum okuldayken .
Bizimkiler de öyle olsun ,tabi daha çok değer gören, maddi açıdan daha tatmin edici işler olsun ama böyle hissetsinler insallah
Ben de sana katiliyorumÇikileteya katılıyorum. Şer kısmını bilmem ama hayır kısmını buldum düşününce. Daha yüksek puanlı okulda gözbebeği çocukları izleyeceğine, gittiği okulun gözbebekleri olsunlar. Kazançlı olacağız bakın görün
Mutlu olduğu yerde ne güzel yıldızı parlamış canımBen de sana katiliyorum
Arkadasim anlatti. Bir cocuk varmış. Biraz sorunları varmış,psikolojik destek alıyormuş, lgs de yapamamış. Obpli okula gitmiş.
Orada okul 1. Olmuş. Ona o kadar iyi gelmiş ki, psikolojik olarak düzelmiş. Her sene 1. Oluyormus.
yap tabi neden olmaasinkızım için umutluyum doktor da olur estetik plastik cerrahi de seçerona güveniyorum sırf işlemler için yine okur
oğlan da bizim yazılım yapay zeka üzerine mühendislik diyor hep ama eşimin büyük hedefleri yok bende ona kızıyorum ikisinden biri benim işimi devam ettirsin diyor boşluktayken üçüncü yaparmışım 40 a yakın
Olabilir. Gecen birisi yazmıştı x te . Dilin varsa , paran varsa , sağlık sartlsti da uyuyorsa cok kolay pilot olmak diyordu.parasi olmayan için de Thy eğitim açıp borclandiriyormusBizim müşterilerden birinin erkek arkadaşıyla tanıştık ya insan isteyince Thy de host mu diyorlar 4/5 senedir öyleymiş sınavı geçmiş pilot olacaktı akşamları da müzisyen farklı bir çocukmokuduğu bölüm bizim bölümden öyle şaşırmıştım apayrı kariyer çizmiş
Aynen canimMutlu olduğu yerde ne güzel yıldızı parlamış canım
Esprisi canım Rabbim olan yavrularımıza sağlıklı uzun ömür versin isteyene de evlat nasip etsin ben benimkileri yetiştirebileyim de ay bu arada gazi deki hocam hoca değilmiş benim diploma gider mi şimdi habere gel diye herkes atıyoryap tabi neden olmaasin
Kac arkadaşım yeni doğum yaptı. Cocuklari çok seviyorum ama rahatıma çok düşkünüm.
Doktor olmak bana çok zor geliyor o yüzden çok saygı duyuyorum. İnsanlarla uğraşmak çok zor
Ben çocuklarımın , severek yapacağı bir iş yapsınlar istiyorum ,umutun demesi gibi
Hocan hoca degilse sen de mezun degilsinEsprisi canım Rabbim olan yavrularımıza sağlıklı uzun ömür versin isteyene de evlat nasip etsin ben benimkileri yetiştirebileyim de ay bu arada gazi deki hocam hoca değilmiş benim diploma gider mi şimdi habere gel diye herkes atıyorsinirden gülüyorum
Valla daha neler duyacağız doktora ve yüksek lisans intihal doluymuş rektör olduğu yere kızını almış ay bu sene ifşa senesi umarım şu lgs hırsızları da çıkar bir günHocan hoca degilse sen de mezun degilsin
Insallah hepsi ifşa olur . Daha çok ifşa olması gereken insan var
Allahim nasıl vicdanları rahat ediyor anlamıyorum.yanlislikla birisinin hakkına gireceğim diye ödüm kopuyor benim
Valla daha neler duyacağız doktora ve yüksek lisans intihal doluymuş rektör olduğu yere kızını almış ay bu sene ifşa senesi umarım şu lgs hırsızları da çıkar bir gün
Gördüm canım bunu gördüm çok üzgünüm adam yeğeni damadı kızı hepsini doldurmuş gerçekten ne diyeceğimi bilmiyorumŞuna denk geldim
Yorumlarda da şunu görmüştüm, bahsettiğin olay sanirim
Ağır cezalar olmadığı sürece bu ülkede hiçbir şey olmayacak sanirim
Az rahata erecekken hemen yapkızım için umutluyum doktor da olur estetik plastik cerrahi de seçerona güveniyorum sırf işlemler için yine okur
oğlan da bizim yazılım yapay zeka üzerine mühendislik diyor hep ama eşimin büyük hedefleri yok bende ona kızıyorum ikisinden biri benim işimi devam ettirsin diyor boşluktayken üçüncü yaparmışım 40 a yakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?