2025 LGS Anneleri

Diploma da ne ucuzmus, 35 40 bin diye okudum .İnsanın bir Boğaziçi diploması alıp duvara asası gelmiyor değil
O işi yapmasa da sırf görünsün diye alan da vardır. Çıkanların kac katı vardır bu işte, artık şaşırmıyoruz da

Ne ucuzmuş dur şunu da alayım şanım yürüsün diyerek aldı besbelli
Sıcaktan döndüm durdum uyuyamadım. Burayı okudum sinirlerim oynadıBiz saflar burada toplandık , aylardır taktik , bilgi paylaşımı yok deneme sınavları vs yırtındık. Aklımıza tüküreyim. Ortaklaşa aramızda para toplasaydık hepimizin birer tıp , bilgisayar müh üstüne de akademisyen artı hukuk diplomalarımız olurdu. Boyum kısa ama ben subay diploması da isterim. Mümkünse denizci olayım. Bahriyeli

Biz de başlamadık, cantasiningecen yıl almıştı onla devam edeceğim alsam da aynısını alirim zaten diyor .Gecen yıl liseyi hayal edip almıştı.
Eşofmanı falan da son zamanlara bırakıyorum çünkü her hafta büyüyor hem enine hem boyuna .Son hafta hallederiz ,bi kalem almıştı gecen yıl kiyamadi kullanmaya değmez lgs ye lise de kullanacağım diyordu hala kutusunda
Başka da bir hazırlığımız yok .25 inden sonra çağırıyor okula oraya bi gidelim ondan sonra tamamlarız .
Bizimki telefon aldı, bilgisayar bakıyor tek hazırlığı bu

bizde başlamadık önce nakil belli olsun diyoruz aslında gelmesini istemiyorum ben ama yaptık bir kere yol uzun oldukça yapmadınız demesin hangi okul ise kıyafetlerini alıp başlarız sanırım erkek olduğu için öyle şimdilik takıntıları yok

Güle güle kullansın telefon bende bakıyorum karar veremedim kendi masa üstü için epey araştırdı ama telefon ne alırsan al diuor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…