- 12 Nisan 2012
- 5.422
- 8.221
- 398
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #3.761
He kaçırmışım üst sınıf demişsin. Eve yakınlık falan bakiyorlardir belki.Yok o değil kuzum bizimki ek tercih hazırlık okuyan 9/10/11 sınıflar için diyorım en yükseğinden en düşüğüne bir sirkülasyon
Sinsi sinsi nakil yapıyor herkesHe kaçırmışım üst sınıf demişsin. Eve yakınlık falan bakiyorlardir belki.
Yerleştiği okulu çok beğendimSinsi sinsi nakil yapıyor herkesiyi ki peşlerinden gitmedikkkkk. Okullarımıza sahip çıkalım
Servis sorunu önemli ya. Ondan da g ye nakilden vazgeçtik biraz.Kafaları rahat olmalı bu ergenlerin. Zaten dersleri ağırlaşacak.Yerleştiği okulu çok beğendimServis olsa yazmayı dusunmezdim. Öylesine yazdım gibi bir sey. Yuzdeliginden yuksek tercih ettim cunku
Bizim nakil olasılığı da aynı öyleG den aziz yazmışlar. Tutma ihtimali, benim marsa cumhurbaşkanı olma ihtimalimle aynı
Kiz oyle deme ben saf Kabataş in tanıtım gününe gittim yaBir de insanlar bizle dalga mı geçtii yoksa gerçekten eğitimden bihaber veliler mi varrrr çözemedim. Yeminle bakın, kızım Galatasaray istiyor . Yatılı okuyacak diyenin kızı , 388 taban puanlı okula girdi ayol.
İstemeye sinir koyma ama sen hala Kırşehir diyip başka bi şey demiyorsun .Gerçekçi hedef çok akıllıca ama senin isteklerin de böyle olmasın. Rabbimin hazinesi geniş İsteklerimiz bari yüksek olsun yavŞurada bir kez Ankara Fen , Pursaklar ya da Aziz Sancar istiyoruz dediğimi duyan olmamıştırGalatasaray ı vs bırak.
Ama bu olaylar olmasa belki sizin oğlunuz Kabataş ya da cağaloğlundaydıKiz oyle deme ben saf Kabataş in tanıtım gününe gittim ya
Iste ne bileyim Kabataş zaten gecem yıla göre de olmuyordu ,2021 gibi olmayacağını da biliyordum ben .2022 2024 arasi olacak sanıyordum. O şekliyle Cagaloglu olmalıydı. Oraya da gittim ama o uç bi beklenti değildi.Ama bu olaylar olmasa belki sizin oğlunuz Kabataş ya da cağaloğlundaydı
Evet ilk yuzdeligi görünce şok olduk. 0.2 civarı bekliyorduk ama bu yüzdeyle bile bizim yine istediğimiz okul olmuyordu yine aynı okula düşecektik. Ama sizin daha çok tercih hakkınız olacaktı.cagaloglu olurdu çok rahat. Ama nasip. hayırlısı olsun insallah bu gittikleri ok iyi gelir umarım mutlu olurlar.Şaka gibi yuzdelikler 2023 2024 un ortalamasında daha kötü geldi ya .
Ekranı bi açtım o gün yuzdeligi görünce hiç aklıma milletin iyi yaptığı gelmedi de bu çocuk neyi kaydırdı ki diye geldi .
Ekranı kapatıp tekrar girdim kontrol ettim ,binyanlislik var heralde diye tamam o kadar yüksek olmasın ama bu nedir 2024 un tam 2 katı
Bu sene böyle olmasa gelecekti size belki de ortalama cevap sayısı bu sene 38 miş 2021 38.06 iken yani matematiksel istatistik olarak gerçekten akıl alır değil olan oldu önümüze bakacağız da gitmek saflık değilKiz oyle deme ben saf Kabataş in tanıtım gününe gittim ya
Bakalim yapicaz bir seylerServis sorunu önemli ya. Ondan da g ye nakilden vazgeçtik biraz.Kafaları rahat olmalı bu ergenlerin. Zaten dersleri ağırlaşacak.
Sizin ihtimal dahilindeydiKiz oyle deme ben saf Kabataş in tanıtım gününe gittim ya
Kırşehir şaka. Hedef tıp ama . İş garantili , prestiji var, maaşı iyi , e insani bir yanı da var. Hedef olmalı bence ya lise 1 den itibaren en geç. O mu bu mu derken yeterli düzeyde hazırlanma olmuyor. Mesela pilotaj düşünen ona göre hazırlanacak, öğretmenlik isteyen ona göre.İstemeye sinir koyma ama sen hala Kırşehir diyip başka bi şey demiyorsun .Gerçekçi hedef çok akıllıca ama senin isteklerin de böyle olmasın. Rabbimin hazinesi geniş İsteklerimiz bari yüksek olsun yav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?