- 7 Nisan 2016
- 1.441
- 2.682
- 133
- 43
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #4.181
Hayirli olsun inşallah, cocuklara süper bir örnek olmuş, çok sevindimKızlar 0 soru çözmeikinci tercih yüzde yüz burslu işini yaptığımız alanın bölümüne yerleştim sağlık meslek yüksekokulu
Çok teşekkür ederim sizin oradaki gelişim gelecek bende gitmem diyordum Üsküdar geldi sadece üç tercih burslu koymustum ama lgs den kolaydıHayirli olsun inşallah, cocuklara süper bir örnek olmuş, çok sevindim
Hayırlı olsun.Çok teşekkür ederim sizin oradaki gelişim gelecek bende gitmem diyordum Üsküdar geldi sadece üç tercih burslu koymustum ama lgs den kolaydısözel sadece sözel yaptım çünkü
Çok teşekkür ederim DirimcimHayırlı olsun.
Bende masterı saymazsam mezun olalı 22 sene olmuş. Biz senle aynı yaştayız o zamanÇok teşekkür ederim Dirimcim22 sene sonra yine öğrenci oldum Master saymazsam
Ya ben gurur yaptım herkes yazmış alya işin mi yok diyeBende masterı saymazsam mezun olalı 22 sene olmuş. Biz senle aynı yaştayız o zaman
Yaşta çıktı ortaya
hiç dersi kaldıracak gücüm yok. O kadar tebrik ederim ki seni. İç yaşım 50-60 sanki. Emekliliğim gelmiş gibi hissediyorum
Tebrik ederim ya maşallah, azmin herkese örnek olsunYa ben gurur yaptım herkes yazmış alya işin mi yok diyeçok da açık vermek istemiyorum da eşim dahil müşteriler ay çok zor bilmem ne havasındalar önlük giyince dr sanıyorlar kendini bana yapamazsın demeseler asla düşünmezdim boğa inadı var bende 86 yım ben 2003 de girmiştim ilk ÖSS ama ruhumuz 17 dirim boşver emekliliği
Ferritin ihmal etmeyin 20 gündür kullanıyorum ferritin 2 benim d de yerde kafam kalkmıyordu yastıktan ama iyi olduğumu hissediyorum ilaç fayda sağlamaya başladı gibi geçmiş olsun biz kadınlara demir önemli damardan istedim adam vermediTebrik ederim ya maşallah, azmin herkese örnek olsun
ya sabah tahlil verdim kendimi çok yorgun hissediyorum diye demir 15, ferritin 6. İç yaşımı neden 50-60 gibi hissediyorum anlaşıldı şimdi
Gece yatarken için o zaman iştah açmıyor bana verdiği böyle en azından hem demir düzelirse kilo vermeniz de hızlanırBenim de ferritin 6 idi en sonkorkuyorum da tekrar yaptırmaya, demir ilaçları çok kilo yapti diye
Bizim kahvaltı yok gibiydi kimse yemiyordu poğaça çıktığı gün hariç, bir de öğlen yemeği tmm . Onda da ikinci tabak istese çocuklar kızılıyordu. Hem yemek parası veriyorduk hem de kantinden ayrıca alışveriş3 öğün yemekti ama yine de fazlaydı. Çoğu zaman kahvaltı yapmadığı halde zorunlu verdik. Tek artısı bizde kantin yasaktı :)
100 bin üstüne birde kantine para versem çok sinir bozucu olurdu
86 lı mısın? Bebeymiş bu rahatsız oldum. Atalım gruptanYa ben gurur yaptım herkes yazmış alya işin mi yok diyeçok da açık vermek istemiyorum da eşim dahil müşteriler ay çok zor bilmem ne havasındalar önlük giyince dr sanıyorlar kendini bana yapamazsın demeseler asla düşünmezdim boğa inadı var bende 86 yım ben 2003 de girmiştim ilk ÖSS ama ruhumuz 17 dirim boşver emekliliği
Ya deme öyle dalga geçme86 lı mısın? Bebeymiş bu rahatsız oldum. Atalım gruptan
okulun tişörtünü aldık biz üzerinde okulun kısaltması var. Normalde olmaması gerekiyor. Bu arada pazarlık yaparak 450 tl den kısa kollu tişört aldık. Diğerlerini giymez benimki. Kışlık kapüşonlu tişört aşırı kalın.Kıyafet almadık daha. Arma tamamen yasak mı bilmiyoruz. Çocuk istiyor ama okul armalı kıyafet.
Tıpların puanı çok yükselmiş. Devlet okullarındaki kontenjanlar düşünce genel olarak puanlarda artmış sanki.Kıza Kırşehir tıp a kadar yazacağız gerekirse dediğimde gülenlerin yakınının kazandığı okulu hiç demeyeyim
Biliyorum ben kız için görüşmüştüm. Kantin olayı da olunca dedim bura bize pahalıya mal olurBizim kahvaltı yok gibiydi kimse yemiyordu poğaça çıktığı gün hariç, bir de öğlen yemeği tmm . Onda da ikinci tabak istese çocuklar kızılıyordu. Hem yemek parası veriyorduk hem de kantinden ayrıca alışverişayrıca dershane arası da 400 tl lik yemek günlük . Kabustu. Bitti şükürrrrr şimdiki okulların yemek parası bize koymaz o yüzden
demir eksikliği kilo vermeyi engelliyor mu? Ben kendimi bildim bileli hep eksik. Ama zayıfımGece yatarken için o zaman iştah açmıyor bana verdiği böyle en azından hem demir düzelirse kilo vermeniz de hızlanır
İştah arttırdığını söyleyen çok ama psikolojik bana göre. Benim hiç artırmıyor. Seninki de düşükmüş. İşin kötüsü hemoglobinde düşmüş 9'a.keşke demirle kalsaydı. Çok düşük olduğu zaman doktor günde 2 kere öneriyor. Hem sabah hem akşam şeklindeBenim de ferritin 6 idi en sonkorkuyorum da tekrar yaptırmaya, demir ilaçları çok kilo yapti diye
Hadi ya 1 doğruyla alan bir okula mı girmiş180 sorudan sadece 1 doğrusu olan kontenjan boşluğundan üniversiteye girmiş pessss.lgs gene adil valla sorular çalınsa da
Kontenjanlar düştü ya . Bu yıl iyi puan alanlardan açıkta kalanlar oldu. 9 dan başlamamız lazım çalışmaya.Hadi ya 1 doğruyla alan bir okula mı girmişdoğru anladım değil mi
Kızlar bize güç kuvvet gelsin inşallah. Lise gözüme zor gelmeye başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?