2025 LGS Anneleri

Iyo gidiyor yeni çıktık spordan ,güzel kilo da verdim inceldim de .Oğlan da inceldi ama tartilmiyor .Yarin arkadaşlarla 3 günlük bir şehir dışı planımız var ,ilk defa cocuklari bırakıp gidiyorum.O 3 günü de firesiz geçirirsem tamamdır

maşallah süpersin yok insan daha motive oluyor bence vermezsin bizde iki gün geldik eğer fire olursa yürüme telafisi verdi sende öyle yaparsın iyi eğlenceler

35 milyonum olursa arsa yatırımı yaparım ya da 3 daire alip kiraya veririm .Bendeki vizyon bu kadar
Kac kilosun Alya, benim de az biraz fazlam var 6 kilocuk kadar. Okul başlayınca, vermeyi dusunuyorum
Canım 65 idim lgs bitimi 72.5 gördüm hemde çok kısa sürede şimdi 69 ama gidecek en az 10 kilo var benim insilün ve gıda alerjisi de çıktı yeni yol çok uzun kendime 3 ay verdim hedefe kadar
Ya en iyi arsa kazandırıyor kesinlikle hele istanbulda tarla bile olsa olur

Allah korusun ama eşya o kadar boş ki deprem de malın da bir değeri olmadığını iki sene önce gördük Allah akıl fikir versin bence

Masallah canım cogu gitmiş azı kalmış. 3 ay sonrası fazlasını bile verebilirsin
Ben de 3 ay koyayım seninle . Ben de 63 tüm 68 i gördüm. Aç karnına 66.5 um suan
60 hedefim

Evet şimdi sizlere film tavsiyesiyle geldim. Netflix gözcü, bayagi surukleyiciydi .
Sizin de varsa paylaşın kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…