2025 LGS Anneleri

Bizim belli sınıfta , arkadaşları da. Hatta instadan sohbete başladılar bile çocuklar.

Sakın ağlama. Dershane de birincimiz merdivenaltı bir kolejden gelen çocuktu mesela. TED i vs ezdi geçti çocuk. Nasibi o okulmuş. Orada çok başarılı olur inşallah

Sakın ağlama. Dershane de birincimiz merdivenaltı bir kolejden gelen çocuktu mesela. TED i vs ezdi geçti çocuk. Nasibi o okulmuş. Orada çok başarılı olur inşallah
Öyle düşünüyoruz artık ama bu kadar ufak bir farkla olmayınca ister istemez üzülüyoruz ceycey, kısmetten öteye köy yok işte

Istanbulda da bir çok iyi okulda boş kontenjan var .Oğlumun hedeflediği okulda 4 ,ama basvuramiyoruz ,kusurat bile aynı olmalı başvurmak için. Bari ilk ay bunu yapmasalar +-3 puan 5 puan diye kota koysalar iyiydi .Simdi kimse gitmezse yazik olacak 4 öğrenciye.
Cagaloglu ,Çapa v.s bir cok okulda var bu durum .Nasibimiz buymuş dedik .
Iyi ki burası olmuş diyeceğimiz günler yakın inşallah..

Gecmis mesajlardan bulmuş demek ki ceycey dhdjdjdj

Kız Nerminis burayı bulup beğenmedim atmış ya ha ha ha.lgs anneleri ile ilgisini çözemedim ben

Aynen öyle kismet . Benim yeğenin okuldan çok tıp kazanan oldu. Artık düşünme , belki çok daha iyi olacak
Bizim belli sınıfta , arkadaşları da. Hatta instadan sohbete başladılar bile çocuklar.
kizim da okuldan arkadaslarini buldu sohbet ediyor, cok iyi oldu bu instagram

E devletten gördüm aslında sınıfını ama kaydını sildirenler olduğu için sınıflar arası öğrencileri kaydırıyorlar.
Sen nerden öğrendin? okul mu astı listeyi?
Bizimde whatsapptan alt dönem üst dönem karışık sohbet ediyorlar.

İnan hangisi hayırlı bilemiyorsun. Yüzdelik dilimi iyi diye gönderiyorsun bu seferde beklentilerini karşılamıyor.
En iyi okullara yatılı gönderiyorsun çocuk alışamıyor ortama, öğretmenlerine arkadaşlarına...

Benim beğendiğim bir etüd merkezi var lgs de çok yüksek rakam vermişlerdi bizde ısrar etmedik yks başarıları ilk yüz 4 1000 de 8 çocuk var zaten az öğrencileri vardı kurucu ile mesajlaşırız kopmadık gitmesek de yayınnsorarım kızlar dirim ceycey size isterseniz bana sakın mat başlatmayın şuan sizin sadece dil odaklanacağınız yoksa bıktırırsınız dedi 9 da sadece mat ile başlarsınız başlarız dedi iki senedir gitmeyip kopamamak da adamla müşteri ayarlarsam diye sanırım

her türlü yardıma açığız dimi ceycey
Hazırlık okusaydık sanırım paragraf çözmeyi bırakmazdık. Ama biz beş yılda Türkçe çözsek yine yanlış yaparız

Hani o okula girenler bizden çok yüksek puanlarla girseydi inan ki hiç üzülmezdim ama üç puan bir net bile değil, aslında biz de geçtik tamamen bunu düşünmeyi ama çocuk çok yıprandı artık. Hep burada en iyisi olmaya çalışacaksın, okuldan çok senin performansın önemli diye telkin etmeye çalışıyorum. Belki de hayırlısı böyledir bizim için

Okul birinciliğini hedeflesin ha olmaz önemli değil. Yüksek obp getirir bu hedef

Danıştay kararıymış taban şuan inanılmaz kontenjan açıldı bizim burada da 1 puan bile değil fark 0.25 lerde kaldı bende iki kez evin yanına aldırmak istemiştim ama olmadı bizim için yurt dışı hedefi böyle hayırlıymış diyorum kızımın iki gündür ilkokula gidiyorum oğlana lise 15 km uzak diye kıyamıyorum buraya 25 km den servise verenler var öyle düz merdiven altı kolejler de değil Çamlıca blfn falan kurucu için gelenler ya diyorum onlar 1. Sınıf 2/3 çocuklarına ben kadar takmıyorlar
gidecekler başta gitseydi yerleri boş kalacak en tepede ki okullarda özele geçip obp kasıp son seneye dönüyrpşwrmış yerleri boş kalacak tabi bizim baktıklarımız öyle değildir ama benim aklıma gelmez mesela

Siyah tişört aldım bisiklet yaka 450 o. 2 tane de siyah jean pantolon aldım biri 1200 biri 1600 tl . Beyaz lacoste ı ince buldu almadı defacto da. Başka da bulamadık Online dan bakacağım . Herşey korkunç pahalı . Başka kıyafet almayacağım. Okuldakiler ne giyiyor hele bi görelim.

Ben daha bişi alamadım ayakkabıları görerek alayım diyorım denesinler çanta istemişti büyük ama kıyafette renk tuttursak yeter dimi

Ben daha bişi alamadım ayakkabıları görerek alayım diyorım denesinler çanta istemişti büyük ama kıyafette renk tuttursak yeter dimi
Demezler herhalde. Çantayı bedava almıştık çekle. Her sene bize devlet çek verir. Ayakkabı da çok . Onlardan bari kurtuldumkalemliği de arkadaşı hediye etti

Demezler herhalde. Çantayı bedava almıştık çekle. Her sene bize devlet çek verir. Ayakkabı da çok . Onlardan bari kurtuldumkalemliği de arkadaşı hediye etti
Oğlanda kalemlik falan ilkokuldan e değiştir artık diye ben dedim kız müsrüf ama onu dizginleyeceğim en iyisi online halletmek bazı şeyleri

Kaşları çok dağınık . Okul açılmadan hafif bi toplatsam mı kaşları diye bile düşünüyorumsiyah nokta temizliği de lazım. Bunlar da okul hazırlığına giriyor sanırım
Diş ve gözlük değişimi fırsat bulursam bende okul hazırlığı bunlar cilt bakımına gitmez de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…