- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.746
- 798
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #4.221
Bizim belli sınıfta , arkadaşları da. Hatta instadan sohbete başladılar bile çocuklar.kızlar bu arada ebada sınıf atlatmışlar. Küçüğün sınıfı görünüyor da büyüğün sadece okulu güncellenmiş. Pazartesine kadar netleşir sanırım şubeler, sınıf arkadaşları.
Sakın ağlama. Dershane de birincimiz merdivenaltı bir kolejden gelen çocuktu mesela. TED i vs ezdi geçti çocuk. Nasibi o okulmuş. Orada çok başarılı olur inşallahEvelsi gün İlçe Fen de 1 kişilik boş kontenjan açıkladılar ve apar topar görüşmeye gittik okula, sadece ve sadece üç puanla olmuyor. Müdür 0,5 bile olsa olmazdı dedi, sanki Galatasaray lisesi mübarek. Neyse, bayağı sohbet ettik müdürle, kazandığı olup çok iyi, iş öğrencide biter okulda değil falan filan diyor. Bir yandan da 14 tane öğrencimiz tıpa yerleşti diyor falan, yok ya nasibimiz buymuş ne yapalım, ağlamıyorum
Öyle düşünüyoruz artık ama bu kadar ufak bir farkla olmayınca ister istemez üzülüyoruz ceycey, kısmetten öteye köy yok işteSakın ağlama. Dershane de birincimiz merdivenaltı bir kolejden gelen çocuktu mesela. TED i vs ezdi geçti çocuk. Nasibi o okulmuş. Orada çok başarılı olur inşallah
Kız Nerminis burayı bulup beğenmedim atmış ya ha ha ha.lgs anneleri ile ilgisini çözemedim ben
Aynen öyle kismet . Benim yeğenin okuldan çok tıp kazanan oldu. Artık düşünme , belki çok daha iyi olacakEvelsi gün İlçe Fen de 1 kişilik boş kontenjan açıkladılar ve apar topar görüşmeye gittik okula, sadece ve sadece üç puanla olmuyor. Müdür 0,5 bile olsa olmazdı dedi, sanki Galatasaray lisesi mübarek. Neyse, bayağı sohbet ettik müdürle, kazandığı olup çok iyi, iş öğrencide biter okulda değil falan filan diyor. Bir yandan da 14 tane öğrencimiz tıpa yerleşti diyor falan, yok ya nasibimiz buymuş ne yapalım, ağlamıyorum
kizim da okuldan arkadaslarini buldu sohbet ediyor, cok iyi oldu bu instagramBizim belli sınıfta , arkadaşları da. Hatta instadan sohbete başladılar bile çocuklar.
E devletten gördüm aslında sınıfını ama kaydını sildirenler olduğu için sınıflar arası öğrencileri kaydırıyorlar.Bizim belli sınıfta , arkadaşları da. Hatta instadan sohbete başladılar bile çocuklar.
İnan hangisi hayırlı bilemiyorsun. Yüzdelik dilimi iyi diye gönderiyorsun bu seferde beklentilerini karşılamıyor.Evelsi gün İlçe Fen de 1 kişilik boş kontenjan açıkladılar ve apar topar görüşmeye gittik okula, sadece ve sadece üç puanla olmuyor. Müdür 0,5 bile olsa olmazdı dedi, sanki Galatasaray lisesi mübarek. Neyse, bayağı sohbet ettik müdürle, kazandığı olup çok iyi, iş öğrencide biter okulda değil falan filan diyor. Bir yandan da 14 tane öğrencimiz tıpa yerleşti diyor falan, yok ya nasibimiz buymuş ne yapalım, ağlamıyorum
Ebaya ben hiç giremiyorumkızlar bu arada ebada sınıf atlatmışlar. Küçüğün sınıfı görünüyor da büyüğün sadece okulu güncellenmiş. Pazartesine kadar netleşir sanırım şubeler, sınıf arkadaşları.
her türlü yardıma açığız dimi ceyceyBenim beğendiğim bir etüd merkezi var lgs de çok yüksek rakam vermişlerdi bizde ısrar etmedik yks başarıları ilk yüz 4 1000 de 8 çocuk var zaten az öğrencileri vardı kurucu ile mesajlaşırız kopmadık gitmesek de yayınnsorarım kızlar dirim ceycey size isterseniz bana sakın mat başlatmayın şuan sizin sadece dil odaklanacağınız yoksa bıktırırsınız dedi 9 da sadece mat ile başlarsınız başlarız dediiki senedir gitmeyip kopamamak da adamla müşteri ayarlarsam diye sanırım
Neden peki?Hiç mi girmediniz?Ebaya ben hiç giremiyorum
Hani o okula girenler bizden çok yüksek puanlarla girseydi inan ki hiç üzülmezdim ama üç puan bir net bile değil, aslında biz de geçtik tamamen bunu düşünmeyi ama çocuk çok yıprandı artık. Hep burada en iyisi olmaya çalışacaksın, okuldan çok senin performansın önemli diye telkin etmeye çalışıyorum. Belki de hayırlısı böyledir bizim içinİnan hangisi hayırlı bilemiyorsun. Yüzdelik dilimi iyi diye gönderiyorsun bu seferde beklentilerini karşılamıyor.
En iyi okullara yatılı gönderiyorsun çocuk alışamıyor ortama, öğretmenlerine arkadaşlarına...
Okul birinciliğini hedeflesin ha olmaz önemli değil. Yüksek obp getirir bu hedefHani o okula girenler bizden çok yüksek puanlarla girseydi inan ki hiç üzülmezdim ama üç puan bir net bile değil, aslında biz de geçtik tamamen bunu düşünmeyi ama çocuk çok yıprandı artık. Hep burada en iyisi olmaya çalışacaksın, okuldan çok senin performansın önemli diye telkin etmeye çalışıyorum. Belki de hayırlısı böyledir bizim için
Danıştay kararıymış taban şuan inanılmaz kontenjan açıldı bizim burada da 1 puan bile değil fark 0.25 lerde kaldı bende iki kez evin yanına aldırmak istemiştim ama olmadı bizim için yurt dışı hedefi böyle hayırlıymış diyorum kızımın iki gündür ilkokula gidiyorum oğlana lise 15 km uzak diye kıyamıyorum buraya 25 km den servise verenler var öyle düz merdiven altı kolejler de değil Çamlıca blfn falan kurucu için gelenler ya diyorum onlar 1. Sınıf 2/3 çocuklarına ben kadar takmıyorlarHani o okula girenler bizden çok yüksek puanlarla girseydi inan ki hiç üzülmezdim ama üç puan bir net bile değil, aslında biz de geçtik tamamen bunu düşünmeyi ama çocuk çok yıprandı artık. Hep burada en iyisi olmaya çalışacaksın, okuldan çok senin performansın önemli diye telkin etmeye çalışıyorum. Belki de hayırlısı böyledir bizim için
Ben daha bişi alamadım ayakkabıları görerek alayım diyorım denesinler çanta istemişti büyük ama kıyafette renk tuttursak yeter dimiSiyah tişört aldım bisiklet yaka 450 o. 2 tane de siyah jean pantolon aldım biri 1200 biri 1600 tl . Beyaz lacoste ı ince buldu almadı defacto da. Başka da bulamadık Online dan bakacağım . Herşey korkunç pahalı . Başka kıyafet almayacağım. Okuldakiler ne giyiyor hele bi görelim.
Demezler herhalde. Çantayı bedava almıştık çekle. Her sene bize devlet çek verir. Ayakkabı da çok . Onlardan bari kurtuldumBen daha bişi alamadım ayakkabıları görerek alayım diyorım denesinler çanta istemişti büyük ama kıyafette renk tuttursak yeter dimi
Oğlanda kalemlik falan ilkokuldan e değiştir artık diye ben dedim kız müsrüf ama onu dizginleyeceğim en iyisi online halletmek bazı şeyleriDemezler herhalde. Çantayı bedava almıştık çekle. Her sene bize devlet çek verir. Ayakkabı da çok . Onlardan bari kurtuldumkalemliği de arkadaşı hediye etti
Diş ve gözlük değişimi fırsat bulursam bende okul hazırlığı bunlar cilt bakımına gitmez deKaşları çok dağınık . Okul açılmadan hafif bi toplatsam mı kaşları diye bile düşünüyorumsiyah nokta temizliği de lazım. Bunlar da okul hazırlığına giriyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?