- 7 Nisan 2016
- 1.441
- 2.682
- 133
- 43
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #4.201
Benimki de sweat in düz u de vardı, yazılı olanı istedi kısaltmalı, bi tane ordan alirim bi tane de onu fermuarlı yazısız alirim dışarıdan çünkü okulunki iç ortama göre kalın sardonlu .Benimki bi giydigini ertesi gün giyemezKıyafet almadık daha. Arma tamamen yasak mı bilmiyoruz. Çocuk istiyor ama okul armalı kıyafet.
Kaydınız hayırlı olsınHazırlık kitapları da okul açılınca, link atacaklarmış ordan alacakmisiz .Yaklaşık 25 bin i bulur dediler
Tesekkur ederim ,hepimizin hayırlı olsun ,bu sene bi oh diyelim insallahKaydınız hayırlı olsın
Çok güzel bir okulmuş. Eminim orada çok mutlu ve başarılı olacak.Selam arkadaşlar, okula gittik kayit için hallettik geldik .İçini hiç görmemiştim çok beğendik, sınıflar klimalı, ahşap dolapli, modern bir görüntüsü var .Mudur u ,md.yardimcisi ,okul aile birliği, yemekhane ,kantinci bile cok sıcak karşıladı. Kayıt parası için 40 bin diyoruz ama size bırakıyoruz dedi .Ben öğretmenim falan deyince 10 bin gönderdim helali hoş olsun .
Servisle görüştüm, bizim oralarda giden çok varmış 1 1.5 saat arası sürer dedi oraya isim eklettik.
Yemekhane ve kantini aynı kişi 12 yıldır isletiyormus ,kantinde tavuk pilav ,çorba, döner vs çıkıyormuş kantine karar verdik ,seçer alir canının istediğini bazen de evden götürürsün dedik .Zaten oglen arasi 45 dk imiş.
Kıyafetler internet sitesinden alınıyor, tshirt 550 ,sweat 1500 du galiba birer tane alırım kalani kendim düz renk bulurum ,örnekten baktık okulunkiler çok kalitesizdi.Cok terler benimki pamuklu biseyler alacağım düz renk .Alta kanvas pantolon ya da eşofman olur okul renklerine göre dediler .
Beni veli vatsap grubuna ,oğlanı öğrenci tanışma grubuna aldılar. Okul Aile birliği çok ilgiliydi mutlu ayrildik .Mudur de md.yardimcisi da özel okul velisi karşılar gibi karşıladılar küçüğü sevdiler sen de gel ,büyüğe basket kulübüne bak ,futbola bak falan .
Haftaya çarşamba oğlanı dil sınavına beni de aynı saatte veli tanışma kahvaltısına çağırdılar.
Bu kadar galiba çok memnun kaldık çok şükür, hala uzak diyorum ama Servisle bi gitsin bu sene sonrasına bakarız.
Bu hevesle gider devam eder bitirir insallah .Hep dediğimiz mutlu olacağı, parlayacaği yer burasıdır insallah
Armalı ben de alacağım tişört. Giymeyeceksek niye bu okullar için uğraştık diyor çocuk. HaklıBenimki de sweat in düz u de vardı, yazılı olanı istedi kısaltmalı, bi tane ordan alirim bi tane de onu fermuarlı yazısız alirim dışarıdan çünkü okulunki iç ortama göre kalın sardonlu .Benimki bi giydigini ertesi gün giyemeziçe bol bol bisiklet yaka tisort üste de fermuarlı kapsonlu aliriz dedik .Çocuklar heves ediyor okul adına bi tane olsun .
Gecen yılki okuluna göre ucuz kıyafetler ama kalite farkı çok %100 coton du gecen yıl, yine öyle bi şeyler bulacağım mecbur dışarıdan.
Bir 4 yıla tıp Harvard gibi olacak ülkemizde. Bazı meslekler işlevlerini yitirecekler. Ceycey haklıymış diyeceklerKızlar face de bakıyorum tıp diş hukuk o kadar yükselmişki gerçekten yığılmalar çok bariz ortada 40/50 bin sıralamalar yanlış tercih kurbanı da var bu rehberlikler yüzünden benim de gözüm korkmaya başladı valla o kadar uyarıya rağmen aralığı çok geniş tutmayanlar açıkta kalmış
Gidicem ben düzenim var burada kurulu diyeceğimBir kaç müh dalı , kaptanlık , pilotaj ve tıp gerisini zor yıllar bekliyor 10 yıla . Bir dr lar ağlar sakın yazmayın maaşımız az, bir de almancılar Ağlar, sakın gelmeyin Almanya bittiiiiiHiçbirine kanmayın dostlar. edit: az kaldı fitre zekat vs isteyecek bu almancılar bizden
Öyle ya benimde endişelerim varTıp yazanlar ağlıyorlargeçen yıl rahat tutan okullar bile gelmemiş. Artık eğitim kıran kıranayı bile geçecek. Çalışkan olmak çalışmak yetmeyecek. Daha fazlası gerekecek iş garantili mühendislikler, tıp , diş için 3. Dünya savaşı çıkacak bizimkilerin zamanına. Durumlar vahim. Kaynak vs paylaşalım birbirimizle. Çalışma programı yapalım. Şakası kalmadı bu işin.
Ay ben yeni gördüm hayırlı olsun canimKızlar 0 soru çözmeikinci tercih yüzde yüz burslu işini yaptığımız alanın bölümüne yerleştim sağlık meslek yüksekokulu
Ben de 86 liyim86 lı mısın? Bebeymiş bu rahatsız oldum. Atalım gruptan
Ben komple siyah takım aldim. Arma vereceklermiş okuldan. Bu çok iyi oldu.Kıyafet almadık daha. Arma tamamen yasak mı bilmiyoruz. Çocuk istiyor ama okul armalı kıyafet.
Forma yok ki beyaz lacoste tişört ve siyah kanvas pantolon. Dışarda kimse tanımaz bizi hangi okuıdanızCeycey bu arada bizim okulların yemeklerini aynı şirket getiriyorama sizin formaları çok beğendim. Cok sade. Yazı yok. Heryerden bulunur
2 hafta bile kalmadı ya nasıl olacak bilmiyorum. İnşallah çocuklarımız okullarına uyum sağlar. Mutlu olurlar. Secimlerimizde pişman olmayalım inşallah.
Kız Nerminis burayı bulup beğenmedim atmış ya ha ha ha.lgs anneleri ile ilgisini çözemedim benAy ben yeni gördüm hayırlı olsun canim
Ben de 86 liyim
Ben komple siyah takım aldim. Arma vereceklermiş okuldan. Bu çok iyi oldu.
Tüm alışverişimi hallettim.
Ama kayıda gidemedim
Yarin ayarlayabilirsem gidicem bakalım.
Haftaya hastane isleri bizim de var. Insallah gidebilirsem
Ay hadi az kaldı tüm çocuklarımıza şimdiden başarılı bir yıl diliyorum.
Okul acilislarini cok seviyorum
Bizde var ama okul isminin kısaltması var formada. Ama olmaması gerekiyor. Biz sadece tişört aldık zaten.Forma yok ki beyaz lacoste tişört ve siyah kanvas pantolon. Dışarda kimse tanımaz bizi hangi okuıdanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?